[ Suns @ 06.08.2010. 13:38 ] @
Sinoć sam bio do Tempa da kupim "stvari za frižider" nedeljna nabavka i dodjem do omiljenog mi rafa sa alkoholom, naravno odma pazarim karton Efes-a...

Medjutim zapade mi za oko Hajneken u konzervi (0,5l) koji košta 120 dinara!? Mislim se, šta koji ku**c od kada je ovo pivo postalo ovako odvratno skupo!?
Kupim jednu konzervu, i upravo je pijem posle ledenog zamrzavanja u frizu, i pivo Amstel koje košta 66 dinara nema ništa gori ukus od ovog koje je skoro pa duplo skuplje.
Sećam se prošle godine u USA je hajneken bio ~1$ konzerva od 0,5l
Nešto se ne sećam da je ranije bilo ovoliko skupo!? Kako je u drugim zemljama regiona pivo Hajneken u konzervi od 0,5l ?
[ ventura @ 06.08.2010. 13:56 ] @
Amstel se proizvodi lokalno a Hajniken verovatno uvozi, odatle i razlika u ceni...
[ Miroslav Cvejić @ 06.08.2010. 14:23 ] @
Prošle godine sam pio najskuplje pivo u životu (van restorana/kafića, znači limenka iz frižidera). Na trci Formule 1 u Monci, limenka Heinekena od pola litra 5€.
Draža mi je slika sa tom limenkom nego s devojkom na trci. :)
[ ventura @ 06.08.2010. 14:29 ] @
Citat:
Miroslav Cvejić: Prošle godine sam pio najskuplje pivo u životu (van restorana/kafića, znači limenka iz frižidera). Na trci Formule 1 u Monci, limenka Heinekena od pola litra 5€.
Draža mi je slika sa tom limenkom nego s devojkom na trci. :)

Trebao si da odeš u Jimmyz :)

Tamo bi imao zadovoljstvo da pivo platiš 50 evra, a običnu vodu € 80 :)

To se zove porez na izlazak u naj cool diskoteku na svetu :)
[ neca @ 06.08.2010. 14:35 ] @
Ja ako se dobro secam, Heineken se proizvodi u Srbiji.
Mislim da se jedino Carslberg i dalje uvozi i skuplji je od Heineken-a.
[ Miroslav Jeftić @ 06.08.2010. 14:50 ] @
Citat:
Miroslav Cvejić: Prošle godine sam pio najskuplje pivo u životu (van restorana/kafića, znači limenka iz frižidera). Na trci Formule 1 u Monci, limenka Heinekena od pola litra 5€.
Draža mi je slika sa tom limenkom nego s devojkom na trci.

Nešto mi to i ne zvuči skupo, Tempo vs. F1 Monca samo 4x skuplje.
[ Miroslav Cvejić @ 06.08.2010. 15:18 ] @
Ventura, naglasio sam da se ne odnosi na kafiće/restorane/lokale, ovo je bre tezga/štand sa frižiderom.

Ono kao, mastercard reklama...
čepovi za uši - 1€
pivo - 5€
karte za trku - 450€
zvuk kada 22 bolida prolete u koloni na kraju prvog kruga - je6eno neprocenjivo
[ Srđan Pavlović @ 06.08.2010. 21:12 ] @
Kad bi Miskovic ili neko drugi od ovih nepristojno bogatih napravio stazu u Srbiji... :)
[ BluesRocker @ 08.08.2010. 21:31 ] @
Da nije skup ne bi ga niko kupovao.
[ jnk @ 12.08.2010. 20:37 ] @
u grčkoj u lokalnom supermarketu je heineken limenka 0.5 oko 1.5€. samo da napomenem da je supermarket u turističkom mestu.

po meni je mnogo bolji iz flaše.

[ camp @ 13.08.2010. 22:33 ] @
Bangkok, Thailand, limenka kosta oko 1E u supermarketu, lokalno se proizvodi...
[ mmix @ 14.08.2010. 14:53 ] @
Jok, Carlsberg se pravi u Srbiji, Heineken se uvozi i zato je skup, kao i ostala piva koja se uvoze (npr Budweiser). Ne bi dao te pare za cajic od jecma zvani hajneken ni da je posednje (nazovi) pivo na svetu.
[ Suns @ 15.08.2010. 11:32 ] @
Citat:
Bangkok, Thailand, limenka kosta oko 1E u supermarketu, lokalno se proizvodi...

Ako si bio nekada na Tajlandu, retko gde imaš da kupiš neko drugo strano pivo osim hajnekena, jer valjda država ima neki ugovor sa njima. Recimo u turističkim mestima ako ubodeš jednu prodavnicu od 1000 gde ima da se kupi drugo pivo osim Hajnekena, svaka čast. Ja je nisam našao ni u Bangkoku....