[ noreniou @ 31.08.2010. 19:13 ] @
Izvor

Citat:

Las Vegas -- Četvoromesečna potraga za nestalom Bili Džin Džejms iz Las Vegasa završila se kad ju je njen suprug, koji živi s njom, pronašao ispod hrpe smeća u sobi.

Žena je opsesivno kupovala stvari i ništa nije bacala, piše "Dejli mejl", navodeći da njeno telo nisu uspeli da nanjuše ni psi tragači.

Policajci iz Las Vegasa otkrili su novinarima kako je kuća "od poda do plafona" bila pretrpana stvarima, a par se kroz nju kretao uskim tunelima.

Suprug, koji je još u aprilu prijavio ženin nestanak, šokirao se kad je ugledao njenu nogu ispod hrpe smeća dok je pokušavao da raskrči jednu od soba.

Koliko je kuća bila prljava, pokazuje podatak da Bili DŽin (67) nisu nanjušili ni psi tragači koji su svojevremeno pregledali ruševine njujorških "blizanaca", dodavši da su psi kuću pretražili najmanje tri puta!

Policajci veruju da su pse omeli razni "mirisi" iz kuće: pronađene su vreće đubreta, trule hrane, a osetili su se i mirisi životinja. Suprug je prijavio nestanak jer se prestrašio da mu je žena imala moždani udar.

U potragu su bili uključeni i helikopteri koji su nadletali pustinju u Nevadi, a suprug je pokrenuo potragu preko Fejsbuka, oblepio grad posterima, pa čak i ponudio nagradu od 7500 funti.

Kolika je samo budala ovaj nazovi muz, pokrece ackije potrage na fb, odlepljuje grad posterima, nudi nagradu od 7500 funti, tu su i helikopteri i tek padne kretenu na pamet posle 4 meseca da pocisti kucu, usisa, baci djubre...
Ima stvarno poremecenih osoba na ovom svetu.
[ Ivan Dimkovic @ 31.08.2010. 19:49 ] @
Citat:

navodeći da njeno telo nisu uspeli da nanjuše ni psi tragači.

Pa sta je taj imao u kuci, ako ni psi nisu mogli da lociraju les?

Jos leseva? :)
[ Count Zero @ 31.08.2010. 19:59 ] @
Citat:
Policajci veruju da su pse omeli razni "mirisi" iz kuće: pronađene su vreće đubreta, trule hrane, a osetili su se i mirisi životinja

Ma ko zna i kako je nastradala. Krenula da uzme nešto sa dna ogromne hrpe, koja ju je netom zatrpala...

Moždani udar nije sigurno. Ne ispunjava uslove.

[ glackop @ 31.08.2010. 20:18 ] @
Ovo jednostavno ne moze biti tacno!
[ gti2 @ 31.08.2010. 20:23 ] @
Posto ne mozete da poverujete u ovaj dogadjaj,mozda bi trebalo da pogledate neku od emisija Odred za cistocu pa da vidite kako to izgleda u "live" verziji.Da covek ne poveruje...
[ superbaka @ 31.08.2010. 21:02 ] @
da ne bude posle da ju je on ubio, stavio pod voz pa vratio u kucu
[ pisac @ 31.08.2010. 21:46 ] @
Vest deluje neverovatno. Medjutim, postoje ljudi koji zaista tako zive. U mojoj zgradi je zivela prostitutka sa decom kojoj je ceo stan bio pun odece i ko zna cega sve, do visine prozora. Kroz stan su se kretali gazeci po tim stvarima, a na njima su izgleda i spavali. To se sve videlo kroz prozor. Kada se selila, iz stana je izbaceno par kamiona tog djubreta.
To je izgleda neki kvrc u glavi.
[ Ivan Dimkovic @ 31.08.2010. 21:54 ] @
Secam se i dok sam bio u osnovnoj skoli, da su neku babu na karaburmi nasli izglodanu - drzala neku neverovatnu gomilu macaka i na kraju umrla, a macke sta ce... jele ono sto je bilo dostupno.

Ima i ljudi koji stvarno drze tone djubreta u kuci...

Svacega ima na ovom svetu i, da, pisac je u pravu - nisu oni skroz citavi.
[ Isak666 @ 31.08.2010. 22:23 ] @
Bolest i to ima cudnih primeraka, pa je i ovo moguce.

Citat:
Case studies

The following (edited) case study is taken from a published account of compulsive hoarding:

The client, #1 lived with her two children, aged 11 and 14 and described her current hoarding behaviour as a 'small problem that mushroomed' many years ago, along with corresponding marital difficulties. D reported that her father was a hoarder and that she started saving when she was a child ... The volume of cluttered possessions took up approximately 70 percent of the living space in her house. With the exception of the bathroom, none of the rooms in the house could easily be used for their intended purpose. Both of the doors to the outside were blocked, so entry to the house was through the garage and the kitchen, where the table and chairs were covered with papers, newspapers, bills, books, half-consumed bags of chips and her children's school papers dating back ten years.

ili
[ Count Zero @ 31.08.2010. 22:25 ] @
Važno je da je komp dostupan i otvoren da se ventilira. Verovatno se piči neki MMORPG
[ Ivan Dimkovic @ 31.08.2010. 22:42 ] @
Uzivajte :)

http://www.google.com/images?hl=en&q=compulsive+hoarding
[ mulaz @ 31.08.2010. 22:45 ] @
Bolje ja da ne slikam moje fioke ;))
[ jablan @ 01.09.2010. 15:40 ] @
Ama max 30 kvadrata po glavi stanovnika, pa ajde probaj da umreš a da te ne pronađu.
[ Onaj @ 02.09.2010. 01:21 ] @
Jadna žena...
[ legija @ 13.09.2010. 18:54 ] @
Ja sam imao komsiju, koji je inace bio predsjednik suda, zena mu medicinska sestra.
35 godina nije krecio stan.
NIKAD nikog nije pozvao na kafu ili nesto.
Uvijek UNOSI stvari, a nikad ga nismo vidjeli da nesto iznosi.

NJegova zena nam je pricala da je stan PREPUN plasticnih flasa, registratora, starih novina i ko zna cega sve ne. Ima cetiri garaze koje su naravno prepune nepotrebnih stvariu, a auto prakira vani. Bolestan covjek.
[ Devanagari @ 26.11.2010. 10:52 ] @
Hoarders TV Show

Kada sam prvi put gledao nisam mogao da verujem i jedva sam izdržao do kraja epizode. Danas su mi zakon :)