[ marko paracin @ 10.09.2010. 17:24 ] @
Zdravo svima. Trazio sam po forumu odgovore koji mi trebaju pa posto nisasm nista nasao hajde da pitam vas, mozda neko pomogne.
Ugradio bi u Golfa 2 elektricne podizace, imam motore za brisace od kadeta. Znam kako se sta povezuje, interesuje me kako da spojim motorce sa mehanizmom sa sajlom koji se vec nalazi u vratima. Verovatno bi morao da napravim i neki nosac za motore...? Auto je sa tri vrata, znaci podizaci idu samo u prednja.
Unapred hvala na svakoj pomoci
[ vladd @ 10.09.2010. 18:36 ] @
Podizaci se ugradjuju komplet, sa mehanizmom. Uzgred, pozeljno je koristiti i pripadajucu automatiku, kontrolu i prekodace.
Sve drugacije(recimo "budzenje"), zahteva solidno znanje multidisciplinarnog posla, od sitnih konstrukcija, zavarivanja i lagane elektrike..

Poz
[ Reno4 @ 10.09.2010. 19:52 ] @
Ili nađi na odpadu original podizače od nekog starijeg VW ili kupi univerzalne setove za ugradnju (zabranjeno reklamiranje ovde pa ne mogu da postavim link). Sve ostalo je gubljenje vremena i živaca...
[ sasa022 @ 10.09.2010. 19:57 ] @
Citat:
Auto je sa tri vrata

To sto nameravas da radis je tesko budzenje - skupi 50-ak € i uzmi original podizace.
[ AstralPro @ 10.09.2010. 22:15 ] @
50e kako god okrenes dal novi dal polovni, ali bice vise muke oko skidanja i vracanja tapacirunga nego oko samih podizaca.
[ marko paracin @ 11.09.2010. 12:20 ] @
Ipak je najbolje da nadjem univerzalne i da zavrsim posao. Hvala