[ vlada.totti @ 24.09.2010. 19:06 ] @
Caos svima.Evo o cemu se radi.Zovem se Vladimir i imam 26 godina,i cvrsto sam resio da napustim Srbiju.TRAJNO,a Kanada mi deluje kao ok.zemlja.Koja je procedura da se od za Kanadu?Zavrsio sam za kuvara,a radio kao konobar,ali radio bih bilo sta.Nisam osoba koja bezi od posla.Ako neko moze da pomogne.......Unapred zahvalan
[ despotbg @ 26.09.2010. 19:47 ] @
Hmmm. Skupis pare uplatis neki koledz u americi. Ima koledza po semestru naplacuju 500$. To su neki drzavni usrani koledzi. Dodjes i polulegalno ovde radis. Tj mozes da nadjes posao. To sto si kuvaj je vrhunski!!! Mozes lepe pare da deres. 3 godine ne brines za status skupis 10000$ platis i ozenis se!!! I to je to. Ja sam trenutno u Severnoj Karolini preko programa W&T i mogu da ostanem vrlo lagano no ipak sam se odlucio da se vratim. Gomila rusa je ostala ovde, ja nisam upoznao nijednu devojku ruskinju koja se vraca u Rusiju. Inace kad si ovde kao ja ostati uopste nije tesko. Bar u ovom mestu... Sve najlepse i bezi iz Srbije. Ja se vracam za 10 dana i osecam da cu da se kajem sto nisam ostao :(
[ Horvat @ 27.09.2010. 12:18 ] @
odakle jos jedna tema ovde? a korisnik je lepo odgovarao u drugoj temi!?!?