|
[ pisac @ 16.10.2010. 19:49 ] @
| Sećam se one Sanje Marinković (voditeljke) još sa TV POLITIKE. Primeto sam je jer se isticala mudrim i zanimljivim vođenjem svoje emisije.
Onda je prešla na TV PINK.
Sada su njene emisije površna plitkorazmišljajuća zabava za nezrele. Iskreno, deluje mi kao priglupa (jako površna) dok je posmatram kako vodi emsiju, a da je se nekim čudom ne sećam sa TV POLITIKE stvarno bih i pomislio da je takva.
Nego, šta to ima na PINKU što transformiše normalne ljude u plitkoumne zombije? Novac? |
[ etjen @ 16.10.2010. 19:54 ] @
rejting. To vole mase, šta ćeš...
[ machiavelli @ 16.10.2010. 19:56 ] @
Ta Sanja je i na Politici bila manijacno depresivna...
[ Deep|Blue @ 18.10.2010. 08:47 ] @
@pisac
hmm, ne primecujem navodnike pa moram da pitam, jesi li to bio sarkastican po pitanju kvaliteta ove novinarke ili ne??
secam se jedne od njenih prvih par emisija ...
u goste je dovela nekih 5 devojaka sa izbora za mis srbije ili yu (sta je vec tada bilo aktuelno) i zorana basanovica ...
krece emisija i vrla novinarka [generalno zbunjena] se okrece ka prvoj devojci i krece u napad ...
SM: sa nama se nalaze lepe devojke ... i dragan besanovic ...
SM: a vi ste dakle druga pratilja mis yu ...
D1: Ne, ja sam mis fotogenicnosti
SM se okrece sledecoj devojci
SM: vi ste dakle druga pratilja mis yu ...
D2: Ne ja sam mis celika srbije ....
D3: Ne ja sam mis universe srbije....
D4: Ne ja sam mis srbije....
D2: Ne ja sam mis pelcovanih jorgovana srbije ....
SM blago zbunjena okrece se zoranu basanovicu
SM: sa nama je i milan basanovic, istaknuti menadzer u svetu estrade i ....
ZB: [uljudno] hvala na dobrodoslici, ali bih morao da vas ispravim za pocetak, moje ime nije ni dragan ni milan vec zoran.
SM: izvinite ....
[posle 5-6 minuta]
SM:... a od milana besamovica saznacemo koliko je bilo tesko sudijama.
ZB: [i dalje uljudno] opet moram da vas ispravim, ja nisam milan besamovic vec zoran basanovic, a sto se tice izbora ...
[posle 5-6 minuta]
SM: ... i dakle, to pitanje mozemo da postavimo i zoranu berasovicu
ZB: [sad vec nervozno]opet moram da vas ispravim, ja nisam zoran berasovic vec zoran basanovic, a sto se tice tog pitanja .
[posle 3-4 minuta]
SM: [par puta zbunjenija nego inace]... i dakle, ...to cemo pitati zorana ... banasovica
ZB: [izrazito ljutito, ali u granicma pristojnosti] opet moram da vas ispravim, ja nisam zoran banasevic vec zoran basanovic i kad vec nekoga zovete u goste mogli biste nauciti njegovo ime ....$@!#%$#!%$^
inace SM je i u ostalim delovima razgovora iskazivala svoju dubokoumnost i pripremljenost za emisiju, pa mi nije bilo bas jasno otkud je ona dobila emisiju kad nije nit' lepa, nit' pametna, nit' recita.
ali zbilja @pisac,
zar je potrebno ocekivati bilo kakav vid inteligencije od voditelja i voditeljki na tv pink?!?
[ maliradojca @ 18.10.2010. 09:13 ] @
Jel ima mozda na youtube.com snimak te emisije, deluje bas smesno?
[ Java Beograd @ 18.10.2010. 09:13 ] @
Verovali ili ne (insajderska informacija, ako su lagali mene i ja lažem vas) ta kokoška kreštavog glasa po emisiji "Magazin IN" dobija 4.000,00 EUR. Pa ti vidi baćko, koliko je mozak potreban.
[ pisac @ 24.10.2010. 14:20 ] @
@Deep|Blue
Nisam bio sarkastičan, ja sam nju primetio u nekoliko emisija kao voditeljku na TV POLITIKA koja je odskakala od ostalih na toj TV (po kvalitetu). Nisam ni redovno pratio tu (ili bilo koju drugu) televiziju niti njenu emisiju, ali takav sam utisak stekao. Međutim, od kada je prešla na PINK, one njene teme i razgovori su zaista do bola plitkoumna površna zabava za ubijanje dosade između 2 lakiranja noktiju.
Jel' taj tvoj primer sa POLITIKE ili PINKA?
[ Bubnjar2 @ 25.10.2010. 00:18 ] @
Citat: Java Beograd: ta kokoška kreštavog glasa po emisiji "Magazin IN" dobija 4.000,00 EUR. Pa ti vidi baćko, koliko je mozak potreban.
Ih, pa sta? Pa nije ona te pare otela, zaradila je.
[ Black_eyed @ 25.10.2010. 06:27 ] @
Pa i Tatjana Vojtehovska je imala sasvim pristojne emisije na RTNS, samo od toga ocigledno ne moze lepo da se zivi...
Pink je komercijalna televizija koju zanima samo da svoje reklamne sekunde proda sto skuplje i sve je podredjeno tome, ali bukvalno sve. Zato im sve emisije lice na Tele-Shopove. Suvise su ogolili svoju nezasitu pohlepu.
Hvala bogu pa je i TV kanala na pretek pa izaberes nesto sto ti odgovara...
[ Deep|Blue @ 25.10.2010. 14:28 ] @
@pisac
sa pinka naravno,
ko bi jos dovlacio 4 misice (izmedju ostalog i Mis čelika Srbije ).
ali bez obzira na televiziju na kojoj se emituje,
cinjenica da je voditeljka dovela petoro gostiju gde se nije ni potrudila da sazna cak ni imena ili titule, zbilja ne govori nista lepo o njoj.
[ bttp @ 25.10.2010. 14:48 ] @
Citat: pisac: Sećam se one Sanje Marinković (voditeljke) još sa TV POLITIKE. Primeto sam je jer se isticala mudrim i zanimljivim vođenjem svoje emisije.
Ha ha. Daj molim te, bila je kokoška od prvog dana. Prava torokuša koja ne zatvara usta, govori više od svojih gostiju i lupeta gluposti. Ovo je stvarno biser.
[ stonex @ 25.10.2010. 17:53 ] @
Evo zašto pink zaglupljuje ...
... slika pozajmljena sa teme ... Zakon fotka ...
[ maliradojca @ 25.10.2010. 19:19 ] @
Sanja Marinkovic i Tatjana Vojtehovska su radile i na YuInfo televiziji, tada sam i gledao tv, pa i njih u nekoj emisiji i nisu bile lose voditeljke.
Ko bi rekao da ce da postanu ovakve povracke.
[ packypfc @ 25.10.2010. 19:23 ] @
Nego, jeste li primetili da pink uopšte nema prevodioce za engleski. Za ove novije filmove svi prevodi su skinuti i frizirani sa neta i prepuni su grešaka. Nekada je Pink imao najbolje prevodioce u zemlji, ovo danas je blagi uzas.
[ etjen @ 25.10.2010. 20:06 ] @
pa skupi prevodioci. Mislim, ipak je to engleski koji retko ko zna da prevede, da su barem indijski filmovi, za to imaš prevodioce na svakom ćošku, ali ovako... Mora nešto i da se uštedi...
[ nebojsa986 @ 25.10.2010. 20:30 ] @
Verovatno zato sto je Nemecek na Avali pa nema ko da se bavi tim "detaljima"
[ pisac @ 06.11.2010. 17:02 ] @
Citat: Bubnjar2: Ih, pa sta? Pa nije ona te pare otela, zaradila je.
Pa i one tamo u picinom parku kod ekonomskog fakulteta ne otimaju nikakve pare, već ih isto zarađuju: tako što pružaju narodnim masama zabavu kakvu žele. To ne znači da je to moralno i pošteno, ali da je traženo i da je zarada dobra - jeste.
[ Ivan Dimkovic @ 06.11.2010. 17:11 ] @
Citat: pisac
To ne znači da je to moralno i pošteno
Ajde moralno - svako ima svoju definiciju sta je moralno a sta ne.... ali sta je tacno neposteno u prostituciji? Dobijes ono sto trazis i to platis... dogovor izmedju 2 punoletne osobe gde jedna daje lovu a druga pruza seksualno zadovoljstvo, nema prevare. Cisto k'o suza.
Iskreno, prostitucija je beskonacno posteniji posao od politike. Politiku bi trebalo zabraniti a ne prostituciju.
[ deerbeer @ 06.11.2010. 17:34 ] @
Citat:
Dobijes ono sto trazis i to platis... dogovor izmedju 2 punoletne osobe gde jedna daje lovu a druga pruza seksualno zadovoljstvo, nema prevare. Cisto k'o suza.
A to sve u praksi nije uvek tako vec postoje horde prostitutki koje su to postale mimo svoje volje ,
sto vec spada u tezak kriminal . A klijentela nikad ne zna da li kurava pruza usluge zato sto to hoce
ili ju je neko izgazio od batina i primorao da bi tebi udovoljila .
A takvom uslguom takvoj "kuravi" produzavas agoniju a njihovim sefovima sve vise punis dzepove a koji se
sigurno pored prostitucije bave i dilovanjem gudre , reketiranjem i tako ukrug ....
Pa ti sam onda proceni sta je tu "moralno" kao neko ko placa usluge jer kao sto kazes moral i jeste subjektivna kategorija .
[ Ivan Dimkovic @ 06.11.2010. 17:38 ] @
Dobro, mozemo reci da je neposten posao sa prisiljenim prostitutkama, isto kao sto je neposten posao sa krvavim dijamantima jer u lancu postoji bar jedna osoba koja nije slobodnom voljom pristala na takvu vrstu transakcije.
Medjutim, pisac se nije ogranicio na takvu vrstu prostitutiki, osim ako nije tacno da su sve prostitutke u Srbiji prisiljene da rade taj posao.
Moj odgovor je iskljucivo u domenu prostitucije kao necijeg zanimanja koje je na dobrovoljnoj bazi - u tom slucaju nema nicega a priorno nepostenog u tome.
Citat:
Pa ti sam onda proceni sta je tu "moralno" kao neko ko placa usluge jer kao sto kazes moral i jeste subjektivna kategorija .
Nemam sta ja da procenjujem, to sto ti navodis nije "nemoralno" vec krivicno delo (robovlasnistva), i ti ucestvujes u necemu sto je delom krivicno delo bilo da kupujes usluge od robinje, ili kupujes krvave dijamante.
Moral je subjektivna kategorija, dok je kriminal (i posredovanje u istom) prilicno objektivna kategorija - dovoljno je pogledati zakone i videti sta je a sta nije nelegalno.
[ ljuba.micic @ 06.11.2010. 17:53 ] @
@pisac: Zašto Pink zaglupljuje
Hteo si možda da pitaš: Zašto RTS zaglupljuje?
http://standard.rs/-cvijanovi-...datno-kretenizovanje-srba.html
[ su27killeryu @ 06.11.2010. 17:55 ] @
Citat: deerbeer: A to sve u praksi nije uvek tako vec postoje horde prostitutki koje su to postale mimo svoje volje ,
sto vec spada u tezak kriminal . A klijentela nikad ne zna da li kurava pruza usluge zato sto to hoce
ili ju je neko izgazio od batina i primorao da bi tebi udovoljila .
A takvom uslguom takvoj "kuravi" produzavas agoniju a njihovim sefovima sve vise punis dzepove a koji se
sigurno pored prostitucije bave i dilovanjem gudre , reketiranjem i tako ukrug ....
Jako jako mali procenat je na silu usao prostituciju, nesto veci je onih koje se dobrovoljno prostituisu ali manje-vise prisilno rade za makroa (jer jbg makro ima veze u muriji itd.).
[ deerbeer @ 06.11.2010. 18:04 ] @
Prostitucija je fenomen koje se proteze kroz celu istoriju ljudske civilizacije , i o tome moze da se diskutuje nasiroko .
Citat:
Medjutim, pisac se nije ogranicio na takvu vrstu prostitutiki, osim ako nije tacno da su sve prostitutke u Srbiji prisiljene da rade taj posao.
Pa one koje nisu prisiljene treba da znaju da postoje i one koje jesu prisiljene .
Ne mozes posmatrati kuravu odvojeno od one druge strane koja placa usluge jer ako nema klijenata
onda i neko nije prostitutka samim tim i bespredmetna je prica o njenom moralu .
Da se ne lazemo , danas je prostitucija uglavnom organizovani kriminal i nema tu vise kao nekada davno samostalnih dama koje pruzaju usluge za pare .
A i tada je to bilo nemoralno i neprihvatljiivo za jedno normalno drustvo:
brakovi su se raspadali , deca su se radjala i postajala sirocici .prenosile se polne bolesti itd. ..
Danas to ima sasvim drugi socioloski efekat kao sto objasnih u prethodnom postu .
[ Ivan Dimkovic @ 06.11.2010. 18:50 ] @
Citat: deerbeer
Da se ne lazemo , danas je prostitucija uglavnom organizovani kriminal i nema tu vise kao nekada davno samostalnih dama koje pruzaju usluge za pare .
Ovo je mozda tacno za regione gde je prostitucija ilegalna delatnost, jer kao i svaka ilegalna delatnost, ona biva pre svega interesantna organizovanom kriminalu.
U zemljama gde je prostitucija legalna, postoji drugacija slika ljudi koji se tim poslom bave.
Sve u svemu, to opet ne oporvgava cinjenicu da dobrovoljna prostitucija NIJE nepostena radnja. A nemoralna moze biti samo onima koji prostituciju smatraju nemoralnim cinom, a to nije ceo svet svakako.
Citat:
A i tada je to bilo nemoralno i neprihvatljiivo za jedno normalno drustvo:
Ne znam na osnovu cega donosis ovaj zakljucak? Postoje istorijski dokazi da je prostitucija bila prihvacena u nekim kulturama - u rimskom carstvu, npr. Zapravo, neki termini su i potekli iz tog vremena gde je prostitucija bila uobicajena pojava.
Ako se ogranicimo na noviju istoriju i na regione u kome dominiraju abrahamske religije, onda da.
Vidim uvodis i pojam "normalno drustvo" - koliko vidim, ti samo projektujes svoju moralnu sliku i to predstavljas kao fakat ("normalno")
Citat:
Ne mozes posmatrati kuravu odvojeno od one druge strane koja placa usluge jer ako nema klijenata
onda i neko nije prostitutka samim tim i bespredmetna je prica o njenom moralu .
Ne vidim zasto bi se moral uopste ubacivao u tu pricu - moral je stvar pojedinca. Toj prostitutki i klijentu vrlo verovatno nije nemoralno da rade to sto rade. Moze biti samo legalno ili ne, to su objektivne kategorije - moral.... to je nesto sasvim drugo.
[ deerbeer @ 06.11.2010. 19:05 ] @
Citat:
U zemljama gde je prostitucija legalna, postoji drugacija slika ljudi koji se tim poslom bave
Postoji . Ne znam kako Holandjani gledaju na ove Madjarice :
http://www.vesti-online.com/Ve...na-mreza-prinudne-prostitucije
Gde je prostitucija legalna tu se stvara jos veci prostor za trgovinu ljudima jer je manje vise sve zamaskirano i upakovanpo
da se ispostuje zakon. Tako da je ta legalizacija potpuni promasaj .
[ Legionar_ @ 06.11.2010. 20:44 ] @
Prostituciju treba suzbiti jer ništa dobro ne proizilazi iz nje bila ona pod okriljem zakona ili ne. Prostitucija je samo još jedan od brojnih oblika degradacije čovečanstva i porodičnih vrednosti i prostituciju kao takvu treba iskoreniti ili je bar svesti na najmanju moguću meru drakonskim kaznama.
[ Ivan Dimkovic @ 06.11.2010. 20:50 ] @
Pa takvi kao ti je suzbijate vec... koliko postoji covecanstvo, i nikako da umre... ali dobro, suzbijajte je i dalje, mozda vam i uspe da je iskorenite jednog dana u dalekoj buducnosti ;-)
[ Legionar_ @ 06.11.2010. 21:08 ] @
Nisam nešto optimista po pitanju iskorenjivanja s obzirom da raste broj ispranih mozgova koji robuju sopstvenim nagonima, zato bih se zadovoljio drakonskim kaznama.
Zbog tog robovanja nagonima postoji i prostitucija, a dokle god bude takvih ljudi, oni se neće razlikovati od sličnih primera iz životinjskog sveta kojima takodje vladaju nagoni.
A dokle god bude ljudi koji nisu ljudi, dotle neće biti ni suštinskog boljitka vrsti Homo Sapiens
[ djordje1979 @ 06.11.2010. 21:17 ] @
Citat: Legionar_: Nisam nešto optimista po pitanju iskorenjivanja s obzirom da raste broj ispranih mozgova koji robuju sopstvenim nagonima, zato bih se zadovoljio drakonskim kaznama.
Zbog tog robovanja nagonima postoji i prostitucija, a dokle god bude takvih ljudi, oni se neće razlikovati od sličnih primera iz životinjskog sveta kojima takodje vladaju nagoni.
A dokle god bude ljudi koji nisu ljudi, dotle neće biti ni suštinskog boljitka vrsti Homo Sapiens
A ti ces na silu da ih nateras da njima ne vladaju nagoni?
Kakav to boljitak imaju Homo Sapiensi ako razrezuju drakonske kazne za prostituciju?
[ HeYoo @ 06.11.2010. 21:20 ] @
predvidjam 10+ stranica na ovoj temi
[ Legionar_ @ 06.11.2010. 22:31 ] @
Citat: djordje1979: A ti ces na silu da ih nateras da njima ne vladaju nagoni?
Kakav to boljitak imaju Homo Sapiensi ako razrezuju drakonske kazne za prostituciju?
Za početak sprečili bi dalje razaranje porodice i urušavanje porodičnih vrednosti, pošto je prostitucija jedan od brojnih oblika i nacina urušavanja tih vrednosti. Prostitucija ne donoši nista dobro i ima destruktivan karakter po porodicu i društvo.
Takodje, smanjio bi se kriminal u društvu pošto većina onih koji se bave prostitucijom se ne bave njome dobrovoljno, već su žrtve trgovine ljudima, raznih ucena, prevara i mnogo čega još. Prostitucija je najcesce samo manifestacija nekih mnogo dubljih problema i ličnih tragedija.
Zato se treba sprečavati prostituisanje na sve moguće zakonom dozvoljene načine.
[ 3way @ 06.11.2010. 22:48 ] @
Citat: Legionar_: Prostituciju treba suzbiti jer ništa dobro ne proizilazi iz nje bila ona pod okriljem zakona ili ne. Prostitucija je samo još jedan od brojnih oblika degradacije čovečanstva i porodičnih vrednosti i prostituciju kao takvu treba iskoreniti ili je bar svesti na najmanju moguću meru drakonskim kaznama.
-Dobar dan.
-Dobar dan.
-Kolko kosta kod vas?
-Tolko dinara.
-Moze. Idemo kod mene.
Kako to degradira porodicne vrednosti i covecanstvo? Uostalom, degradira ga vec 2-3000 godina...a ne vidim da se covecanstvo degradira...stavisem danas ima mnogo manje kriminala, ubistava, silovanja i svega ostalog nego ranije.
[ pisac @ 06.11.2010. 22:53 ] @
Dimković ima pogled na prostituciju sa Nemačke tačke gledišta, gde je prostitucija od čini mi se 2002. godine dozvoljena. To je sad tamo kulturiška, svratiš ko gospodin čovek u bordel, nadješ slobodnu devojku od 18-22 godine sa neviđenim telom, i obavite posao za 15 minuta (što košta 30€).
Međutim, što se tiče Srbije, igrom slučaja sam davno (dok sam studirao) radio blizu picinog parka, noću kao čuvar, i sa prozora gledao šta se dole dešava. To je jedan šljam i očaj živi, dno dna, nešto što se normalnom čoveku zgadi. Naravno, nisu svi normalni, tako da mušterija ima.
Tako da ja lično nemam ništa protiv nemačkog modela prostitucije, ali protiv ovog ovde uličnog šljama imam. Međutim, kao što rekoh: One nude ono što nekima treba, pare su (pošteno) zarađene. Tu mogu da izvučem analogiju sa sve većim bljuvotinama na televiziji: Isto se nudi ono što mase traže, isto se zarađuju (pošteno) pare. Ali te pare po mom skromnom mišljenju nisu moralne.
[ Srđan Pavlović @ 06.11.2010. 23:13 ] @
Citat: Dimković ima pogled na prostituciju sa Nemačke tačke gledišta, gde je prostitucija od čini mi se 2002. godine dozvoljena
Mislim da nije preterano bitno kakav pogled na prostituciju ima Dimkovic, bitnije je shvatiti da je to "vrlo star zanat" i
da je malo verovatno da ce bilo kakvim metodama moci da bude iskorenjen. Prostitucija se moze nekim merama dovesti u "legalne
okvire" kako bi se smanjio kriminal oko te pojave, i jos nekim merama smanjiti rizik od prenosenja polnih bolesti, ali mislim da je to sve sto se moze uciniti.
[ konislav @ 06.11.2010. 23:19 ] @
Citat: pisac: Dimković ima pogled na prostituciju sa Nemačke tačke gledišta, gde je prostitucija od čini mi se 2002. godine dozvoljena. To je sad tamo kulturiška, svratiš ko gospodin čovek u bordel, nadješ slobodnu devojku od 18-22 godine sa neviđenim telom, i obavite posao za 15 minuta (što košta 30€).
Međutim, što se tiče Srbije, igrom slučaja sam davno (dok sam studirao) radio blizu picinog parka, noću kao čuvar, i sa prozora gledao šta se dole dešava. To je jedan šljam i očaj živi, dno dna, nešto što se normalnom čoveku zgadi. Naravno, nisu svi normalni, tako da mušterija ima.
Tako da ja lično nemam ništa protiv nemačkog modela prostitucije, ali protiv ovog ovde uličnog šljama imam. Međutim, kao što rekoh: One nude ono što nekima treba, pare su (pošteno) zarađene. Tu mogu da izvučem analogiju sa sve većim bljuvotinama na televiziji: Isto se nudi ono što mase traže, isto se zarađuju (pošteno) pare. Ali te pare po mom skromnom mišljenju nisu moralne.
Pa ne slazem se bas.
Ima i u Srbiji lepih mesta gde mozes da odes da platis i da ga lepo otreses. Ulicne prostitucije ima svuda, ima je tamo gde nije lagalizirana imaje tamo i gde je legalizirana. Ima prostitucije u Dubaiju i to javno, gde je uz to strogo zabranjena. U Kuwaitu je nisam video tako javno. U Turskoj je legalna, u Aziskom delu Istanbulu ima jedna ulica koja se zove Rezil Sokak. U Bugarskoj je ilegalna, ali je ima svuda javno i vidljivo, ovde u Makedoniji je ilegalna, ali se moze videti na ulici. Posebno ovde u Kumanovu, jer mnogo od nas radi u Iraku ili Afganistanu, pa se ima malo vise para. Gde su pare tu su i zene.
Inace ja licno podrzavam prostituciju i njenu legalizaciju, mada mi ne smete upraznjavanje iste iako je ilegana. Iskreno mislim da je samo zanemarljivo mali deo prostitutki prisiljen da to radi. Naravno pod prisilnim ne podrazumevam siromastvo.
[ djordje1979 @ 06.11.2010. 23:27 ] @
Citat: Legionar_: Za početak sprečili bi dalje razaranje porodice i urušavanje porodičnih vrednosti, pošto je prostitucija jedan od brojnih oblika i nacina urušavanja tih vrednosti. Prostitucija ne donoši nista dobro i ima destruktivan karakter po porodicu i društvo.
Takodje, smanjio bi se kriminal u društvu pošto većina onih koji se bave prostitucijom se ne bave njome dobrovoljno, već su žrtve trgovine ljudima, raznih ucena, prevara i mnogo čega još. Prostitucija je najcesce samo manifestacija nekih mnogo dubljih problema i ličnih tragedija.
Zato se treba sprečavati prostituisanje na sve moguće zakonom dozvoljene načine.
Ja iskren da budem ne razumem koje to porodicne vrednosti urusava legalna prostitucija?
Ko nije zadovoljan brakom i treba da trazi seksualne usluge sa strane, njemu zabrana prostitucije ne moze da pomogne. Naci ce lepo sebi ljubavnicu ili drugu zenu. I taj brak ce sigurno da se raspadne. Nece njega da ocuva to sto prostitutki nema.
A to oko smanjenja kriminala je cisto spinovanje, mozes protiv kriminala da se boris i uz legalnu prostituciju, niko te ne sprecava. To je isto kao kada bi ja rekao hajde da zabranimo internet da bi sprecili kriminal. Slozices se sa mnom da na internetu ima kriminala (kradu se pare, pa decija pornografija,....), prema tome treba ga zabraniti.
[ EmilijaV @ 07.11.2010. 01:32 ] @
Citat: HeYoo: predvidjam 10+ stranica na ovoj temi
A inace, tema je o Sanji Marinkovic i PINK televiziji...
[ Black_eyed @ 07.11.2010. 06:41 ] @
Citat: Legionar_: Za početak sprečili bi dalje razaranje porodice i urušavanje porodičnih vrednosti, pošto je prostitucija jedan od brojnih oblika i nacina urušavanja tih vrednosti. Prostitucija ne donoši nista dobro i ima destruktivan karakter po porodicu i društvo.
Sacuvaj me boze od cuvara morala...
[ barakuda111 @ 07.11.2010. 07:47 ] @
Vas bas dosta gleda pink :)
Uz prostituciju ide dosta kriminala, upravo zato sto je ilegalna. Legalizovanjem bi se kriminal oko nje znatno smanjio.
To sto neko misli da je nemoralna je bezveze. Moral je relativna stvar i zavisi od osobe do osobe. Meni je nemoralno pusenje u javnim prostorijama i ugrozavanje zdravlja i prava drugih ljudi, dok je to takozvanim moralnim ljudima sasvim normalno da prave toksicni dim u prostoriji gde ima ljudi koji nece da ga udisu.
Ne donosi nista dobro? Oslobadjanje od stresa, zadovoljstvo i to sve bez ikakvih droga. Sta ces bolje. Netreba ti ni alkohol, ni nikotin, ni marihuana a ni teske droge.
Unistava porodicu? Kao prvo, mnogo porodicnih zajednica nefunkcionise i raspasce se bilo prostitucije ili ne. A kao drugo moze biti samo da odrzava porodicu na okupu. Da nema prostitutki muskarac nadje ljubavnicu i ima gomilu drugih nacina da pukne porodica, a ovako anonimno se resi nekih svojih nagona koje jednostavno mora da ima, u prirodi mu je. Isto vazi i za vecinu zena.
[ Ivan Dimkovic @ 07.11.2010. 10:56 ] @
A pa ne, ne razumete.
Veliki moralisti prvo zabrane prostituciju, a onda ce da zabrane i sex van braka, pa RTV Pink jer unistava svete porodicne vrednosti... Vidite kako ce lepo da sacuvaju bracnu zajednicu i svetu porodicu, kad se prizenis - nema dalje, ako dosadite jedno drugo mozete samo da se slikate :-)
Mislim da je to vec negde vidjeno... a da stvar bude gora, cak i tamo gde seku ruke, bicuju za to, ima i prostitucije i varanja u braku....
Ja bih vec odustao do sad... ali moralisti se ne predaju u lupanju u zid :)
Samo napred... zid je debeo ohoho...
[ serbolicious @ 07.11.2010. 11:33 ] @
Citat: Za početak sprečili bi dalje razaranje porodice i urušavanje porodičnih vrednosti, pošto je prostitucija jedan od brojnih oblika i nacina urušavanja tih vrednosti. Prostitucija ne donoši nista dobro i ima destruktivan karakter po porodicu i društvo.
A i nasa sveta crkva je protiv toga - te ne sme da se upraznjava ta vrsta seksa. Samo popa sme da radi takve stvari, mi smo tu da damo prilog i na dostojanstven nacin zivimo zivot po pravilima iz najcitanije knjige svih vremena. Vazno da je blagoslov tu, licni izbor je nebitan na ovom svetu. NOT!
[ djura63 @ 20.11.2010. 00:31 ] @
Citat: Iskreno, prostitucija je beskonacno posteniji posao od politike. Politiku bi trebalo zabraniti a ne prostituciju. Ko tebi dade da budeš administrator?
[ djura63 @ 20.11.2010. 00:41 ] @
Citat: Ne vidim zasto bi se moral uopste ubacivao u tu pricu - moral je stvar pojedinca. Toj prostitutki i klijentu vrlo verovatno nije nemoralno da rade to sto rade. Moze biti samo legalno ili ne, to su objektivne kategorije - moral.... to je nesto sasvim drugo. Moral nije samo stvar pojedinca.Zakoni se prave između ostalog i na osnovu opšte prihvaćenih moralnih načela.
[ Hattalasat @ 20.11.2010. 09:13 ] @
Ovu Sanju kad cujem samo , dodje mi da uletim u TV / teleportujem se u studio i uhvatim je za grkljan. Nesto iritantnije od njenog i glasa one Lee Kis nisam cuo . Brrrrrrrrrrr.
Al´ nju bole patkica , trese lovu tamo i par njih imaju skolu za novinare..... neko se u zivotu snadje a neko ne .
[ MagicMaster @ 20.11.2010. 09:51 ] @
Pre par vikenda moj drug gledao neki film na Pinku i zaspao. I stiže mi SMS sledeće sadržine: "Probudio me je umilni glasić Lee Kiš ... !"
Smejao sam se 10 minuta ...
[ djura63 @ 20.11.2010. 10:06 ] @
Kakav gazda, takve i voditeljke.
[ Zeleni zub @ 28.11.2010. 22:07 ] @
Skoro sam dobio ovu sliku, ona jednostavno vapi da bude u ovoj temi
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|