[ Urkelele @ 17.10.2010. 16:59 ] @
Pozdrav drugari, auto sam oterao kod majstora jos 30.09.2010. godine zbog problema sa secanjem u voznji bilo na benzin ili plin. Iz razgovora sa njim rekao mi je da nije veliki kvar i da ce on to srediti. Posle 2 dana sam ponovo svratio kod njega da vidim sta je bilo, a njegova dijagnoza je da otisao relej koji daje struju pumpi za gorivo, ali ujedno i vrsi jos neke funkcije. Kao nabavice ga i za 2 dana da dodjem da preuzmem auto. Umedjuvremenu sam ga zvao vise puta ali mi se nije javljao na telefon. Moj cale je posle 5-6 dana otisao kod njega i rekao je da je nabavio relej i da treba da ga montira te da se cujemo navece da dodjem da preuzmem auto milion (???) posto. Umedjuvremenu su usledila jos dosta dosta poziva ali bez odgovora sa druge strane. Posle toga je moj brat svratio kod njega, a majstor se izvlacio da relej nije adekvatan ali da ce uspeti nekako daga poveze da radi. I da ne tupim vise sta i kako, uglavnom jos nije odgovarao na moje pozive niti me je ijednom zvao da mi kaze sta je i kako je, a danas je vec 17.10. a auto mi nije vracen. Planiram da sutra odem kod njega i da mi vrati auto u prvobitno stanje i da ga preuzmem. Sta vi mislite, sta da radim? Samo da napomenem da ovo "svracao" "isao" se odnosi na to da je majstor u drugom gradu jer ja u okruzenju nemam adekvatnog majstora za moj auto. Razlog sto sam otisao kod njega je preporuka kolega i to sto mi je pre godinu dana sredio i nastelovao auto sto nije uspeo niko u Niskom okrugu (bar od onih kod koga sam isao). Mozda bi i trebali, ali nemojte me osudjivat... hvala. |