[ Nenad Trickovic @ 18.10.2010. 20:52 ] @
U nameri da pomognem kolegama vozačima želeo bih da iznesem moje negativno iskustvo prilikom kupovine vozila u Porsche Beograd Ada. Kupio sam automobil Seat Cordoba 30. Oktobra 2009. Vozilo je bilo korišćeno na Univerzijadi tako da sam isto kupio kao polovno vozilo. Referent prodaje je bio gospodin Goran Borozan. Nakon godinu dana, 13 Oktobra 2010, otišao sam u ovlašćeni Seat-ov servis Bros Auto u Nišu da bih stavio zimske gume. Tom prilikom je utvrđeno da mi je isporučen neodgovarajući sigurnosni ključ za skidanje točkova, tako da su u servisu morali uz upotrebu sile da skinu sva četiri točka. Kada sam nazvao servisnog savetnika Porsche Beograd Ada i objasnio moj problem, rečeno mi je da sam ja kupio polovno vozilo tako da oni nisu ni bili dužni da mi isporuče odgovarajući sigurnosni ključ. Sve vreme od kupovine vozila je sam bio u zabludi da imam odgovarajući alat za skidanje točkova, tj. u slučaju defekta na gumi rezervni točak bi bio neupotrebljiv. Ovo je veliki propust Porshe Beograd Ada i referenta prodaje Gorana Borozana. Moj advokat Igor Spasić tvrdi da ima elemenata za sudsko gonjenje. |