[ pixi018 @ 20.10.2010. 21:23 ] @
Auto inace odlicno radi, nikad nisam imao problem sa temperaturom ili pregrejavanjem a preso sam sa njim evo vec preko 20.000km... Ali grejanja u kabini nemam. procistio sam creva vodom, kao sto je ovde pisano u nekoj od predhodnih tema, Zamenio sam termostat, ispustio svu tecnost iz sistema, izbacio vazduh, i poceo je da greje, medjutim samo par dana, da bi opet poceo da izduvava mlak vazduh. U toku voznje ponekad pocne da duva toplije, ali uglavnom je to mlak vazduh... Takodje dok vozim, s vremana na vreme cujem ( recimo dok stojim na semaforu ) kako negde unutra kao da tece neka voda ili neka para kljuca... mislim na zvuk.... Da li neko moze da mi kaze nesto vise o ovom problemu.... pozdrav...
[ cozmo_im @ 20.10.2010. 21:47 ] @
A jesi li ikad proverio mali hladnjak kao i klapnu koja otvara i zatvara grejanje?
[ pixi018 @ 22.10.2010. 01:35 ] @
Nisam proveravao. Da budem iskren ne znam sta je to a ni gde se nalazi. Prijatelj je proveravao i rekao mi je da je moguce da je taj mali hladnjak koji se nalazi ispod instrument table zapusen, pa smo zato i probali da ga procistimo vodom kroz ona dva creva. E sad posto je auto poceo da duva toplo i grejao par dana, receno mi je da je nemoguce da je taj hladnjak zapusen jer onda nikako ne bi mogao da izduvava topao vazduh. Nisam pametan...
[ Grajic @ 23.10.2010. 20:02 ] @
ne znam jesi li resio problem ,postoji mogucnost da ti motor propusta kompresiju u sistem za hladjenje i istera vodu iz malog hladnjaka .Treba da pustis motor da se ugreje na radnu temperaturu i proveris dali izbaciva mehurice na prelivnu posudu , kad budes proveravao dodavaj mu polako gas ne sme da dize nivo vode i ne sme da izbaciva mehurice.To proveri pa se cujemo onda... Pozdrav
[ Nocni @ 24.10.2010. 12:36 ] @
Grajic je u pravu... problem je sto zamjena dihtunga glave u Washingtonu kosta kao cijeli motor kod nas...
[ pixi018 @ 15.11.2010. 21:53 ] @
Upravo to radi. Kad dostigne radnu temperaturu i otvorim plasticnu posudu gde se sipa g12 isbacuje mehurice i podize nivo.... Dakle sta je problem i sta je resenje??
[ vladd @ 16.11.2010. 09:46 ] @
Problem je neispravan dihtung, zaptivka, glave motora, a resenje je zamena.

Poz