[ Stranger2 @ 27.11.2010. 01:29 ] @
Vec dva dana mi se desi da mi se na facebook wallu pojavi poruka od ljudi koji mi nisu firiends a danas jedna osoba napsia i chat poruku ???
pomislio sam da nisam ja mozda zabunom stavio nekoga u friends ili nesto slicno ali sada sam sve proverio i nisam sigurno. kako je moguce? Da li to mozda preko neke grupe sa facebooka mogu tako da kontaktriaju ili ?
[ Zeka_SD @ 27.11.2010. 17:16 ] @
Moguće je! Od skoro postoji mogućnost da te neko od tvojih prijatelja ubaci u neku grupu bez tvog znanja, pa te onda smaraju sa svih strana... Desilo se meni pre neki dan, jedino rešenje je da izađeš iz te grupe, a ja sam preventivno i blokirao smarače, za svaki slučaj! ;) Na naslovnoj fb-a će ti se sa leve strane pojaviti ikonica te nove grupe, tako je bar kod mene bilo...
[ Srđan Pavlović @ 27.11.2010. 17:20 ] @
Citat:
Od skoro postoji mogućnost da te neko od tvojih prijatelja ubaci u neku grupu bez tvog znanja,

Ahahah... fenomalno :)))
[ Stranger2 @ 27.11.2010. 17:48 ] @
Pa vidi mozda sam ja i sam usao u neku grupu. Nista cudno svaki dan kliknes na neko "Like". Ali osobu ne poznajem i ja nisam video mogucnost da ja chatujem sa drugima koji nisu u friends. A ne znam ni sa koje grupe to potice??? Pogledam profil te osobe i skriva sve podatke osim imena i slike. Nema nista u common friends.... ...ne vidim nikakvu logiku.
Hteo sam naravno da pitam ali vec je bila offline dok sam ja napisao poruku.

Pregledao sam i da nije mozda poker buddy ali nije.

Da li se nekom mozda desavalo da facebook profil bude hakovan ili nesto pa da pocnu cudne stvari da se desavaju?

Citat:
Moguće je! Od skoro postoji mogućnost da te neko od tvojih prijatelja ubaci u neku grupu bez tvog znanja, pa te onda smaraju sa svih strana.
Bas me obradovalo :)

[ Jagnjeca brigada @ 28.11.2010. 22:29 ] @
Citat:
Zeka_SD: Moguće je! Od skoro postoji mogućnost da te neko od tvojih prijatelja ubaci u neku grupu bez tvog znanja...

Imam isti problem, kako da zabranim da niko bez mog pristanka ne moze da me stavi u neku grupu?