Citat:
maliradojca: Ako, samo se trudi. Samo, web design nije glupost, cisto da znas. Da je glupost znao bi bilo ko da napravi sta god hoce, a realno je potpuno drugacije :)
Znas sta je najgore.. Imam milion drugih stvari da uradim, ZAISTA nemam vremena da sedim i ucim web dizajn ;)
A manje vise jeste glupost, jedan template da se pretvori u html+html files, nisam znao da je toliko komplikvano... :/
Ne kazem da je web dizaj glupost, daleko od toga, ali meni treba taj templejt za lokalu prezentaciju, i da delim na disku uz nesto, a na tom templejtu ce biti opis sa par fotkica i malo teksta... Znaci malecni sajt sa par stranica na disku... Eto, nista posebno... A zapeo sam za taj jer mi je vizuelno jako lep... Ja vec imam nesto na tu foru, autorun disk, otvara se meni kliknes i otvori sajt, i citas sta te interesuje.... Eto, da znas o cemu se radi i da ne potcenjujem nicije znanje ;)
Citat:
guslac: skini neku kolekciju template-a sa RS-a, izmeni malo i teraj :), svi "dizajneri" tako rade a mlate lovu
Probacu, ali ne mogu da verujem da je toliko tesko iskopirati ovaj templejt :)
Citat:
Pirossi: bolje sedi i uči css.
edit:
...
brate minli, sada videh o čemu je reč.
ne možeš da "skineš" template jer se radi o CMS-u, tj programu koji generiše sajt u trenutku kada odeš na stranicu.
joomla CMS ti je besplatan.
tvoj željeni template (za joomlu) je besplatan ->
http://www.joomla24.com/remository/finishdown/4774.html
sve što ti treba je LAMP hosting ili neki softver za emuliranje servera na sopstvenom računaru (wamp, recimo) i nekoliko tutorijala koje ćeš strpljivo da iščitaš.
[Ovu poruku je menjao Pirossi dana 30.11.2010. u 02:24 GMT+1] Isti odgovor kao i za malogradojcu :)
Nadam se da je sada jasnije... ;)
[Ovu poruku je menjao dr.NPN dana 30.11.2010. u 03:46 GMT+1]
[Ovu poruku je menjao dr.NPN dana 30.11.2010. u 03:46 GMT+1]