[ Horvat @ 29.11.2010. 14:30 ] @
evo nova "ktitorska ikona"

navodno je u crkvi "Svetih apostola Petra i Pavla, u selu Lozovik"
[ maliradojca @ 29.11.2010. 15:40 ] @
Mnogo se ti nesto interesujes za pravoslavlje. Oces da se pokrstis, vidim ja
[ Horvat @ 29.11.2010. 17:33 ] @
prozreo si me :p
hocu da budem ktitor, da i moj grafit stoji u crkvi ;)
[ DaliborP @ 29.11.2010. 18:36 ] @
A zasto samo ljudi koje ne zanima religija i crkva stalno pricaju o religiji i crkvi?
[ maliradojca @ 29.11.2010. 22:16 ] @
Horvat, ne znam za tarifu. Milsim da je dovoljno da izbrojis, recimo, 5 tauzenki eura, odaberes stajnling i natpis "supported by Horvat the zealot", naravno samo jos da se pokrstis

Nego, meni je interesantno da je policija naslikana na djavoljoj strani. Anarchy in the Serbia ?
[ dule_ns @ 30.11.2010. 09:34 ] @
Citat:
maliradojca: ...
Nego, meni je interesantno da je policija naslikana na djavoljoj strani. Anarchy in the Serbia ?

A kazino na strani anđela. Baš me zanima ko je ovo iskeširao.
[ deedee6 @ 30.11.2010. 10:33 ] @
Citat:
maliradojca

A nato zlikovci iznad banke??? :)
[ Pirossi @ 30.11.2010. 11:18 ] @
a gde su Solana i Klinton?

Citat:
DaliborP: A zasto samo ljudi koje ne zanima religija i crkva stalno pricaju o religiji i crkvi?

može nam se.
[ Fedya @ 30.11.2010. 11:51 ] @
Citat:
DaliborP: A zasto samo ljudi koje ne zanima religija i crkva stalno pricaju o religiji i crkvi?

Zato sto slobodno mozemo da uzivamo u komediji koju razne crkve plasiraju svakodnevno bez straha da ce nas dohvatiti 'hand of the almighty' :P
[ Ivan Dimkovic @ 30.11.2010. 12:23 ] @
Citat:
dule_ns
A kazino na strani anđela. Baš me zanima ko je ovo iskeširao.

Skroz korektno... mislim, kud ces veci kazino od kvantne fizike :-) Ocigledno je da The Svevisnji voli da se bavi kockom :-)

Btw, oko banke i djavoljih poslova... mene fascinira to da ljudi povezuju sopstvenu alavost sa "djavolom"... Valjda im je onda lakse, jer ispada da nisu oni krivi (mukice) nego ih je "djavolja rabota" naterala da se prezaduze za novi auto, 60" TV i nezaobilazni kozni namestaj.
[ Java Beograd @ 30.11.2010. 12:50 ] @
Niste skapirali sliku. Granica Svevišnjeg i Lucifera je granica trave i asfalta.

Dakle, kod Lucifera: banka, kazino, avijacija: i lovci i bombarderi (ne vidim dobro da li piše NATO), satelitske antene (propaganda), a bogami i zemaljske antene, pa zatim Policija, čini mi se i da su tu i vatrogasci (ni krivi ni dužni), pa je tu i jedna nuklearna elektrana, fabrika (" ... iz fabričkog dimnjaka izlaze radničke duše ..."), Empire state building, jedan znak (čini mi se) "zabranjeno parkiranje" (dojadilo slikaru), i tako još možda ponešto.

Kod Gospoda: trava, jedno drvo izgleda neka voćka, i jedno brdašce.
[ Ivan Dimkovic @ 30.11.2010. 13:03 ] @
Ja sam to skapirao samo sam hteo malo da se nasalim na temu kocke :)

Pitam se samo da li poklonici "trave i vocke" brisu guzice koprivom ili vevericama, ne koriste struju, motorizovan prevoz i sl... Mislim, sve su to "djavolje rabote" i coveka odbijaju od "iskonske slobode" u pecini.

Mislim, malo im je losa reklama ako sami ne praktikuju ono sto pricaju drugima ;-)
[ HeYoo @ 30.11.2010. 13:26 ] @
Pa mozda se zapiraju.. ko zna. Postojale su guzice i pre wc papira.. verovatno postoji neka tehnika. Nego neka zivi ko kako zeli
[ dule_ns @ 30.11.2010. 13:54 ] @
Citat:
Java Beograd: ...

Kod Gospoda: trava, jedno drvo izgleda neka voćka, i jedno brdašce.

Znači, da tražimo da se legalizuje. JBG, i SPC je za.
:)