[ Ka2 @ 29.11.2010. 17:42 ] @
Postovanje svima!

Ima tome i godinu dana kako sam primetio... jedno vreme se malo utisalo (ili sam to ja tripovao) pa se sada opet pojavilo... kada prebacujem iz vise u nizu brzinu... na primer, vozim 100 petom, pustim gas, spustim na 85-90 i hocu bez kocenja da prebacim u cetvrtu, u momentu kada pustam kvacilo pa tacno u onom momentu kada kvacilo spaja (kada se spajaju lamela i korpa) zacuje se hucanje... kao HUUU... kada spoji, prestane... prilikom saltanja iz nize u visu, nista se ne cuje... ovo se vise cuje sto brze idem, kada malo prikocim onda se slabije cuje, znaci najvise se cuje iz 5 u 4 pa iz 4 u 3 i to kada prebacujem bez kocenja...

Auto inace odlicno ide, dobro vuce i nema nikakvih problema. Prijavicu ovo na redovnom servisu na koji uskoro idem ali me interesuje sta vi mislite da je ovo kao i da li je zabrinjavajuce. Plasim se samo da nije nesto do samog kvacila.
[ etjen @ 29.11.2010. 18:21 ] @
kao što smo ti, čini mi se, i prošli put rekli, mora biti nešto do menjača ili seta kvačila.
Ali najverovatnije da je nešto bezazleno čim se tako dugo ne pogoršava.
Mada, naravno, treba prijaviti servisu.
[ Nocni @ 29.11.2010. 18:49 ] @
Zaboravio si da si vec pitao ovo isto... http://www.elitemadzone.org/t397159-0#2573202
[ Ka2 @ 29.11.2010. 19:55 ] @
Jesam, zaboravio sam, hteo sam da izbrisem temu ali nisam uspeo pa moze neki moderator da je izbrise. Hvala i izvinjavam se.