[ Mardz Simpson @ 04.12.2010. 10:57 ] @
Imam Fiat Punto II tzv. Zunto i sad mi je otac kupio decije sediste na kojem pise samo Kinderwelt Germany.
Kupljeno je novo u Vrscu po ceni od skoro 6000 dinara, e sad imam problem da ga postavim u kola.
Da li bi mogao dobiti neku pomoc oko montiranja u kola jer nemam apsolutno nikakvo uputstvo a ima neke kopce metalne koje ne pasuju na punto.
Nebi da ga vracam nazad jer mozda postoji nacin da se bezbedno i pravilno montira.
Mogu postaviti i slike sedista!
Hvala na pomoci!
[ codeNO @ 07.12.2010. 12:17 ] @
Kako u prodavnici u kojoj je kupljeno sediste nisu mogli da ti daju informacije kako se veze sediste?????? To ne bi smeli. Valjalo bi da postavis neke slike, jer opet zavisi za koju kilazu i uzrast dece je napravljeno sediste, kao na ovim primerima.

[ bakara @ 07.12.2010. 12:48 ] @
Daj slike sedista...
Da li punto ima iso fix sidriste?
Da li na sedistu ima iso fix?

Ako nema sediste montiras kao sto je prikazano na gornjoj polovini slike iznad!
[ Mardz Simpson @ 11.12.2010. 10:21 ] @
Pozdrav,
Zvao sam telefonom prodavnicu i rekli da dođem u Ponedeljak ili Utorak 5-6 Decembra sto sam i uradio.
Izašao čovek i za 2 minuta ga montirao i pokazao postupak, kaze taj dan nije radio momak koji zna da montira.
Mada je opet ostao neki deo kao šnala i niko nezna cemu to služi
Nije iso fix nego iz dva dela.
Gornji deo je sad pričvršćen pojasom koji prolazi iza sedišta a donji deo sad ima hod napred, ali to ne sme da radi kako se meni čini.
Dete je staro 5 godina i ima 20 kg.
Montirano je na sredini zadnje klupe jer tamo ima fabrički pojas za dečija sedišta
Zao mi je sto kasnim sa odgovorom.

[Ovu poruku je menjao Mardz Simpson dana 11.12.2010. u 12:51 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao Mardz Simpson dana 11.12.2010. u 12:52 GMT+1]