[ serbolicious @ 04.12.2010. 17:23 ] @
E sada ako se sve ne promeni na bolje...

Srbija zemlja nauke

Citat:
“Prvi utisak koji će stranci dobiti, kao i građani Srbije kada slete u Beograd, jeste da je Srbija zemlja nauke i tehnologije. Ona već jeste, ali mora biti još više“, rekao je Đelić.

Ne, nije bitno sto kradete, sto ne pravite puteve, sto niste u stanju da se borite protiv korupcije, sto obicnu sekretaricu ne smete da kaznite, sto 'resavate' afere brze nego sto ih pravite, sto reformu skolstva i giljotinu propisa niste sposobni da zavrsite... bitno je da napisete ovako nesto i sve ce da nam bude k'o u Svedskoj... kakvi likovi
[ ventura @ 04.12.2010. 18:57 ] @
Jbote... Ministar svečano otkriva bilbord!!!
[ Devanagari @ 04.12.2010. 19:22 ] @
Ali aerodrom je u pitanju… aerodrom! Znaš ti šta je aeeeerodrom?! Mi bre imamo aerodrom!

Doduše, taksi se čeka na peronu za odlaske zato što na dolaske ne sme da se siđe zbog dila vlasti sa mafijašima ali… aerodrom! Fensi!
[ Count Zero @ 04.12.2010. 19:35 ] @
Potemkinova sela,
revisited.
[ geniuxx @ 04.12.2010. 19:54 ] @
Ovaj je obraz zaboravio na tetkinom kauču...
[ a1200 @ 04.12.2010. 20:18 ] @
no comment... al' morate priznati - lep je pano, nije da se nista ne radi :)
[ Izvoljski II @ 04.12.2010. 21:49 ] @
za raumevanje prilika u Srbiji hint http://www.youtube.com/watch?v=BQNc-BHYEUw&feature=related od 6:05
[ mmix @ 04.12.2010. 23:30 ] @
Meni je najsmesnije kako je b92 objavio neke njegove izjave kako ce Srbija da izgradi superkompjuter ;) pa je sutradan ta izjava obrisana iz vesti

srecom moze se jos provaliti sta je izlupao po komentarima. Hrabri novi svet u kojem izdavaci zajedno sa politicarima edituju debilne izjave kad provale sta su lupili. Stampane novine su keva za takve.

http://www.b92.net/biz/komentari.php?nav_id=476034
[ Nedeljko @ 05.12.2010. 01:38 ] @
Citat:
geniuxx: Ovaj je obraz zaboravio na tetkinom kauču...

Samo obraz ne spominji. Ima da se jave i oni i zbor i svebor i 1389-ta i ko zna ko još (četnici sever).
[ vladd @ 05.12.2010. 11:02 ] @
Klasicna laz. Nakon sto je smanjio budzet za nauku(valjda da bi kupili blindu i falkona), a materijalne troskove je isplatio u nivou 2/3 od ugovorenih.
Sramota je sta vise izgovaraju.

Poz
[ Boulder @ 05.12.2010. 13:29 ] @
Stvarno jadno, aplaudira sam sebi.
[ Devanagari @ 05.12.2010. 13:54 ] @
Samo mislim da je negde na panou morao da ubaci, po ugledu na svog vojvođanskog saborca, nešto tipa: "Bilbord je poklon ministra za nauku Božidara Đelića".
[ Bata @ 05.12.2010. 14:28 ] @
Ovo kad se mi/naši (a i oni tamo iz bjr-Hrvatske) "kitimo" Teslom , isto mi je kao kada vidim recimo sadašnje Egipćane da se puvaju faraonima i piramidama...
[ serbolicious @ 05.12.2010. 16:32 ] @
Citat:
Ovo kad se mi/naši (a i oni tamo iz bjr-Hrvatske) "kitimo" Teslom , isto mi je kao kada vidim recimo sadašnje Egipćane da se puvaju faraonima i piramidama...

Ili kada se Grci i Makedonci svadjaju ciji je Aleksandar Makedonski. Tesla jeste bio sa ovih prostora, Aleksandar jeste bio iz Grcke ali ti ljudi su imali potpuno drugacije poglede na svet nego sto imaju danasnji Srbi, Grci ili Makedonci. I danasnji Grci/Makedonci imaju veze sa Aleksandrom bas koliko i mi sa Kobilicem ili Teslom. I to sto je Tesla iz pravoslavni Srbin iz Hrvatske ne bi nista znacilo da nije otisao u USA. Da je ostao tu verovatno bi poginuo u jednom od ratova i neko drugi bi danas bio slavljen za 'Tesline' izume - koji bi mozda bili bolji ili losiji od Teslinih.

A ovi danas na vlasti znaju da rade samo dve stvari:

1) Kite se Teslom i drugim velikim ljudima sa ovih prostora (zaboravljajuci da pomenu kako su ti veliki ljudi oterani iz Srbije/Hrvatske)
2) Kude S.M za sve sto ne valja
[ miloshzorica @ 05.12.2010. 16:36 ] @
tesla nije bio ni hrvat ni srbin ni amerikanac, tesla je bio iskonski - alien!
[ milance_kg @ 05.12.2010. 16:57 ] @
Miki Maus nesto opet izvalio?

Nego kad ce da otvori (ili javno objavi) Diznilend u Srbiji (tacnije celu zemlju da proglasi za to, u tom slucaju - uzimam ga za ozbiljno).
[ Bata @ 05.12.2010. 16:57 ] @
Citat:
miloshzorica: tesla nije bio ni hrvat ni srbin ni amerikanac, tesla je bio iskonski - alien!

Tesla je bio... Teget Dete !
[ miloshzorica @ 05.12.2010. 17:03 ] @
ne moze, disneyland je ipak organizovan i sredjen, za razliku od srbije
[ milance_kg @ 05.12.2010. 17:13 ] @
Citat:
miloshzorica: ne moze, disneyland je ipak organizovan i sredjen, za razliku od srbije

Ok... slazem se... nego M.M (B. Dj.) je izvalio oko nekih inkubatora, citam vesti na brzinu.. pa mi to dopade do oka... i umalo se ne prevrnuh sa stolice...
Pa ako M.M. cita, inkubatora ima vise vrsta, uglavnom su poznati oni za izvodjenje kvocki nosilja i tovnih pilica....
E sad, moj grad bi trebao biti jedan od inkubatora, a posto temperatura treba da je konstatno 39,2 C (tako nesto) i traje 3 nedelje,
molim doticnog da tu inkubaciju obavi ovih zimskih meseci, jer strasno bi nam pomogao oko ogreva...
Mi ce da se potrudimo oko izolacije zbog nesnosnih vrucina.... :)

edit :

M.M. Objasnjava velicinu jaja za idealnu inkubaciju, ova pored njega vam facom govori : "jes', jes'"....

[Ovu poruku je menjao milance_kg dana 05.12.2010. u 18:28 GMT+1]