[ zveljko @ 13.12.2010. 00:22 ] @
Nadam se da ne krsim neko pravilo foruma, ali treba mi ako neko ima neku informaciju, ili neko izdaje namesten stan u periodu od 1-15.01.2011. Agencije bas deru, preterase ga. Moze na PP. |
[ zveljko @ 13.12.2010. 00:22 ] @
[ ventura @ 13.12.2010. 01:00 ] @
Imaš dosta firmi koje se time bave... Cene su od 30-40 evra po danu pa na gore...
[ zveljko @ 13.12.2010. 01:09 ] @
Videh, ali to mi je malo mnogo za nase uslove...a i to su agencije koje se ugradjuju 50%, zato i pitam ovde da neko nema nekog poznanika, prijatelja, ili on sam ; )
[ jnk @ 13.12.2010. 10:34 ] @
Pa nije baš zgodno pustiti nekog strangera u namešten stan na jedan dan pa još za neku siću.
[ Horvat @ 13.12.2010. 11:19 ] @
Citat: ventura: Imaš dosta firmi koje se time bave... Cene su od 30-40 evra po danu pa na gore... pa onda se vise isplati zakupiti stan na mesec dana, ako vec planira pola meseca da ostane u njemu,nego da placa svaki dan 30 e (30*15 = 450, kontam da za te novce moze sasvim pristojan stan da iznajmi na mesec dana, pa cak i za dooobrim manje novaca) [ ventura @ 13.12.2010. 11:25 ] @
Citat: Horvat: pa onda se vise isplati zakupiti stan na mesec dana, ako vec planira pola meseca da ostane u njemu,nego da placa svaki dan 30 e (30*15 = 450, kontam da za te novce moze sasvim pristojan stan da iznajmi na mesec dana, pa cak i za dooobrim manje novaca) Može ali teoretski... Praktično nema šanse da nađeš nekoga ko će da ti iznajmi stan samo na mesec dana, drugo moražeš da ostaviš depozit u visini jedne kirije (dakle imaš dupli trošak odmah na početku), i treće kada budeš hteo da uzmeš depozit nazad vlasnik stana će već naći razloga zašto isti ne treba da ti vrati (oštećenja u stanu i sl.) Ovo sa firmama koje iznajmljuju je najelegantnije rešenje... 450 evra za 15 dana, kažeš im stan od tad do tad, i ne razmišljaš... [ Slobodan Miskovic @ 13.12.2010. 11:26 ] @
Ovo sto ventura kaze je tcno + sto u 99% ugovora vracanje depozita ide samo ako se napustanje stana najavi jedan mesec ranije sto je u konkretnom slucaju nemoguce :)
[ fanfon @ 13.12.2010. 17:55 ] @
Imas varijantu da zakupis sobu u hotelu na mesec dana. Znam da je svojevremeno u hotelu Park u Novom Sadu bilo 50-70 evra mesecno. Mozda ima i po Beogradu
[ etjen @ 13.12.2010. 18:51 ] @
cena od 30 eura na više je sasvim OK i realna.
[ Horvat @ 13.12.2010. 19:17 ] @
Citat: fanfon: Imas varijantu da zakupis sobu u hotelu na mesec dana. Znam da je svojevremeno u hotelu Park u Novom Sadu bilo 50-70 evra mesecno. Mozda ima i po Beogradu to ima jedno 20 godina? 50-70 prakticno u centru novog sada na mesec dana @ventura, da, to stoji da je tesko naci nekog da ti izda na samo mesec dana, samo kazem ovako racunica, koliko izadje a opet za 450 e mozes komotno i 2 meseca da platis i to sasvim pristojan stan (verujem cak i u bg, verovatno ne u starom gradu, al u sirem centru da) [ ventura @ 13.12.2010. 20:17 ] @
Citat: Horvat: @ventura, da, to stoji da je tesko naci nekog da ti izda na samo mesec dana, samo kazem ovako racunica, koliko izadje a opet za 450 e mozes komotno i 2 meseca da platis i to sasvim pristojan stan (verujem cak i u bg, verovatno ne u starom gradu, al u sirem centru da) U Beogradu ćeš teško sa 225 evra iznajmiti bilo kakav stan a kamoli pristojan... Za 450 evra mogu da se nađu jednosobni (jedna spavaća soba), relativno pristojni stanovi... A takav stan mora da bude u centru grada (Dorćol, Vračar, Novi Beograd) jer nekom turisti koji dolazi u Beograd na 15 dana sigurno ne odgovara da uzme stan na Ceraku i da ima da se klacka dva dana do centra... Ne vidim u čemu je problem da dnevna renta stana košta 30 evra kad su u stanu 2 osobe, jer u hostelu će platiti smeštaj više od 15 evra dnevno po osobi. [ macilica @ 15.04.2011. 21:53 ] @
MOLIM WAS najljubaznije, neko je pisao owde o stanu kod sajma i na cukarici koji drzi stariji brachni par...znachi sajam i cukaricaja sam izgubila njihow telefon i ako iko ali iko moze da mi pomogne [email protected] , hitno, hwala puuunoooo
[ macilica @ 15.04.2011. 21:53 ] @
MOLIM WAS najljubaznije, neko je pisao owde o stanu kod sajma i na cukarici koji drzi stariji brachni par...znachi sajam i cukaricaja sam izgubila njihow telefon i ako iko ali iko moze da mi pomogne [email protected] , hitno, hwala puuunoooo
[ macilica @ 15.04.2011. 21:54 ] @
[ endre85 @ 15.04.2011. 23:23 ] @
@^
w!=v [ Keez-a @ 16.04.2011. 01:12 ] @
Jel' ti macilica, imas li nekih problema sa praWopisom? il ' bi da budes fakin' strendzer?
Moja cicamica obicno se glasa sa moW [ dekster2 @ 16.04.2011. 09:56 ] @
@macilica
ALT+118=V [ jnk @ 16.04.2011. 18:14 ] @
backdoor girl
[ Tamara_K @ 23.04.2011. 01:52 ] @
Citat: macilica: MOLIM WAS najljubaznije, neko je pisao owde o stanu kod sajma i na cukarici koji drzi stariji brachni par...znachi sajam i cukaricaja sam izgubila njihow telefon i ako iko ali iko moze da mi pomogne [email protected] , hitno, hwala puuunoooo Nije mi jasno sta je ovoj deci pa umesto V stavljaju W ? Posast je uzela maha na FB, a tako se dopisuju i SMS-ovima. Ovoj backdoorgirl5 ne bih izdala stan ni da mi "swaki" dan placa po dukat. Evo jednog eklatatnog primera, jos im je "v" u reci "takva" promaklo : [ Backy @ 23.04.2011. 03:29 ] @
Citat: Tamara_K: Posast je uzela maha na FB, a tako se dopisuju i SMS-ovima. obrnuto, raširila se iz sms-a gde je lakše kucati w kao jednu devetku nego 3 osmice... i onda je nepismeno stanovništvo pomislilo da je to pravilno... [ Tamara_K @ 23.04.2011. 08:05 ] @
Brawo .
[ vilil1 @ 23.04.2011. 09:54 ] @
Citat: Tamara_K: Ovoj backdoorgirl5 ne bih izdala stan ni da mi "swaki" dan placa po dukat.] Backdoorgirls sigurno ne placaju dukatima, a ni novcem. [ etjen @ 23.04.2011. 11:49 ] @
pa čime, sto mu gromova, onda plaćaju?!? :)
[ Tamara_K @ 23.04.2011. 12:53 ] @
Evo poucne pricice .
Izdavala sam stan pre nekih 6-7 godina, jednosoban u centru. Zeznem se i dam oglas u novine, kao da ne platim agenciji za nekretnie, setim se da ne dam broj fixnog, ali dam broj mobilnog, cak i posle 2 godine su me zvali iz agencija, jer su broj imali u bazi, pa kako koji novi agent dodje daju mu da zove. NaraWoucenije : Kupite jednu SIM karticu za ovakve stvari, kad zavrsite posao bacite je. Elem, navrzle mi se agencije, zovu i potencijalni stanari, ali svi hoce za manju cenu, naravno. Onda me nazove, neka agencija, kao imaju oni super devojku, svira klavir, po ceo da na Akademiji, jedino sto bi morao da se unosi, bla, bla i ladno ponude 50 EUR vise ?! Kazem da sam tek kupila stan, da je nezgodno da neko svira u njemu, ne bih da se zameram sa komsilukom, koji i ne poznajem i odbijem. Sutra zove iz iste agencije, ne pominje pijanistkinju, ima drugu devojku isto super, zaposlena, bla, bla, daje 50 EUR vise. Tek onda mi se upali lamica da bi moj stan bio pretvoren u ... hm znate vec sta, mali, sredjen, u centru, idealno. Nakon treceg poziva, rekla sam da sam izdala stan i prestali su da zovu. Citat: etjen: pa čime, sto mu gromova, onda plaćaju?!? Kako cime placaju ? Swiwanjem ! [ Shadowed @ 23.04.2011. 15:04 ] @
Ma, samo je trebalo da ugradis kameru ;)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|