[ maxon22 @ 14.12.2010. 16:55 ] @
Ovdje stavljajte vase rap tekstove |
[ maxon22 @ 14.12.2010. 16:55 ] @
[ Shon3i @ 14.12.2010. 18:19 ] @
rap šmep :P
[ Count Zero @ 14.12.2010. 20:06 ] @
Doš'o sam na ES
da iskalim bes, Neki lik mi traži teks' kaže "You rap Next". Šta misli ko je on taj lik maxon ovo je madzone kažem "mAn, you'd be gone" Refren (16×) You'd be gone... [ stonexman @ 14.12.2010. 22:57 ] @
Džukele me jure, laju iza leđa
svaki kret*n misli da može da me vređa jezici im dugi , po zemlji se vuku ogovaranja ne prestaju, staju mi na muku Lažne reči bole , lažna obećanja dosta više klošari, dosta vaših sranja moje oči peku , gore mi od bola ruke pružam napred, dosta je terora. I korak po korak, svaki dan je gorak ali svako jutro, srcu budi nadu da će jedna žena, i ljubav koju nudi dovesti me njoj, i pobeći od ljudi Ljudi što ne žele da naša ljubav traje što nisu znali svoje ljubavi da gaje Što su dali drugima život da im kroje takvi se i danas svoje senke boje. I neka se boje, nema više boje u njihovim očima, samo tuga to je sve što drugi vide, to je duša prazna njihov život večno da im bude kazna. [ burex @ 14.12.2010. 23:14 ] @
♬♪♫♩♬♪♫♩♬♪♫♩♬♪♫♩♬♪♫♩♬♪♫♩♬♪♫♩♬♪♫♩♬♪♫♩♬♪♫♩
Da li vi znate da ja i moj orkesar na naucnoj bazi statisticki proucavamo podatke kako se pravi hit i da mi ne mozemo pogrijesit. Evo na primjer... Veoma je vazno kad se pravi hit da je namijenjen zenama jer one najbolje kupuju kasete i zovu telefonom da se glasa za top listu posto nemaju druga posla. Da bi osvojio zenu moras da je lazes da si jako iskusan... prvi stih dakle glasi: "Ljubio sam zena ne zna im se broj" 2x Drugi stih mora da bude... da uvjeris zenu da si ti tuzan zbog nje: "Sjecanje na uspomene to je zivot moj" 2x A sad mora veseli dodatak: "Sta se moze kad me svaka hoce najsladje je zabranjeno voce" 5x Kakva je to pjesma ako zeni ne ostavis nadu na kraju: "Ako ikada budem ljubio opet, to ces biti ti to ces biti ti... to ces biti ti... i ti i ti i ti i ti i ti i ti..." ♬♪♫♩♬♪♫♩♬♪♫♩♬♪♫♩♬♪♫♩♬♪♫♩♬♪♫♩♬♪♫♩♬♪♫♩♬♪♫♩ Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|