... je da ista banda sebi cuva guzicu svuda po svetu na stetu naroda, pisao sam o tome ali dzaba, sve su to neke teorije zavera, koje lepe pare mlate na racun raje zadnjih par stotina god, jos od one bede kada su se "igrali" sa dizajnom dolara.
Mnogo nesto popularni znaci sa istog (dolara) pa se svuda protezu, neka slicajnost, isto ko sto je i slucajnost na relaciji:
Iluminati, NSA, trouglovi - i poneko oko, tetra-pak, ima mleka nema mleka unisten stocni fond (slucajno - seljaci glupi) monopol na trzistu sa cenama, Miskovic DELTA (opet mu neki trougao znak) opet neki monopl na trzistu (slucajno - covek zavrsio fakultet) sve same neistine i zavere...
Gde god vidim te trouglove raja bije sve u sesnest (hiljada dinara mesecno) i mnogo dobar zivot....
Ko ce ga znati jedan dizajner produzio lozu jos od Dz.Wasingtona pa svi voze iste logoe i simboliku...
Al je tog prvobitnog baju usr...alo, najkoriscenija simbolika na svetu zadnjih par stotki godina
A da zaboravi i zvezdu, nad cijom je ona kapom bila tu glave vise nije bilo...i drug Joza je voleo zvezdu pa nam lepo kulturno nasledje ostavio
Inace igro se ja nesto u PS-u malo sklapao slikice , mozda se nekome i dopadne...
Samo znam od kako sam primetio da kad pijem iz tetra-pak pakovanja im svakim dan "ljubim" znakic, promenio sam naviku i pijem iz case...(sta cu, nije imao ko da me nauci da je nekulturno piti iz ambalaze).
Al se neko dobro uradio kada je pisao ove budalastine po dolaru, baraba lazljiva...
A da zaboravi, "braca" kako se kumataju medjusobno ( znas ono "de si brate" ) izmedju ostalog koriste i ribu kao znak pa je lepo uklopise u onaj trougao, satro slucajno...