[ Horvat @ 05.01.2011. 13:01 ] @
| znam da je protivno pravilima, tako da, slobodno na pp odgovorite
da li neko ima IDEJU di bih mogao potraziti avan u slobodnoj prodaji (po mogucnosti od porcelana)
vidim da na ponekim licitarskim stranicama postoje, al ja bas i ne bih tako nesto polovno da uzimam (a uz to nisam ni video porcelanski)
i oko koje cene bi to moglo biti? |
[ tdjokic @ 05.01.2011. 13:40 ] @
Nemoj se ljutiti, morao sam da ti ovo pokazem a mozda bude i od koristi
http://www.amazon.com/s/ref=nb...eywords=mortar&x=0&y=0 cena od neka 3 dolara pa do cak 145 dolara. Ima ih od granita, rostfraja, livenog gvozdja, drveta, mermera. Mozda imaju Kinezi nove u nekim njihovim "trznim centrima"? Ovi americki nisu nesto skupi ali je prevoz dosta skup, oko 14 dolara / kilogram i avan od oko 4 inca je vec tu negde oko 1 kg.
[ nkrgovic @ 05.01.2011. 14:13 ] @
Ja sam vidjao drvene i kamene u vecim supermarketima.
[ Horvat @ 05.01.2011. 15:32 ] @
hvala,al amazon me bas i ne zanima (nemam volje da se ebavam s carinom i postarinom i da iscekujem hoce stici ili nece, a i ja bih to da prvo vidim, ne sa slike da kupujem)
@nkrgovic,hmm ja nisam primetio, moguce da sada ima, pogledacu ovih dana (kad otopli :D), je l se secas cene otprilike?
[ nkrgovic @ 05.01.2011. 15:46 ] @
Izmedju 2000 i 3000 je bio jedan kameni koji se meni svideo, u Merkatoru. (Nek brisu moderatori ovo gde, ako im se cini kao reklama).
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.