Dobro, dobro, necu napraviti svemirski brod. Vec sam ga napravio :)
Cuo sam i ranije da su svemir i ljudska glupost beskonacni s tim sto za ovo prvo nije dokazano, a za ovo drugo kao ni ne mora da se dokazuje, lm. ja bih dodao jos i baksuzluk i dobra i losa sreca su takodje beskonacni tj. sta mi je trebalo da pokrecem ovu temu? Tj. sedimo u kafani pre neki dan, al nismo bili toliko nacvcani, i prvo primeti Peca i kaze: vidi kako cudnu putanju ima onaj avion, onda se pomerimo iz mrtvog ugla i skapiramo da jos jedan avion ima cudnu putanju na osnovu tragova koje je ostavio za sobom, i onda odlucim da uslikam to sto smo videli i tad skapiram da je u pozadini ovih tragova na nebu oblak koji jako lici na obrnuti tanjiric od caja, ovo je fotka:
Artefakti skroz gore su jer sam pokusao da poostrim, pratim sam neki tutorijal na net-u, a i slikano je kroz izlog kafane...
A sta kazete kakav mi je svemirski brod? Leti! Pilici moji - dosli da me pozdrave, cim su culi da pravim svemirski brod! Prepoznali visu - sebi slicnu inteligenciju. (Kako furam kroz sedmi transcedentalni stepen Ultra MadZone? Moj cilj je pak: deveti nivo! :) Naravno jedan blesav ne ide bez drugih, kad sam ovo pokazao Simi uspeo je da odvali: "Ocigledno je da su avioni udarili u zastitno polje svemirskog broda i da su popadali..." Nije bilo dovoljno pa je neko ubrzo okrenuo situaciju: "Obrnuto! Ocigledno smo pucali na njega sa zemlje, na osnovu vertikalnih putanja tragova, ali je on uspeo da skrene projektile..."
Bilo kako bilo evo jos jedna fotka koja je nastala pet minuta kasnije kad sam se setio da bi moj telefon sa 2Mpix kamerom ipak mogao da ima neka podesavanja za slikanje po dnevnom svetlu, tregovi aviona su se vec bili malo razlili, ali svemirski brod je ostao na svom mestu...
Fotke su napravljene 25.I.2011 iz i ispred kafane "Karadjordje" na novom pijacu u Valjevu. Ocevici su Peca i Bora Watchmen (prodaje satove, vidi se njegova tezga u kadru) i Milka vlasnica kafane, koji su sve vreme kukali da zatvorim vrata da ne bih hladio eminentni lokal, i time sprecili napredak nauke...
Ali da cu pokrenuti ovu temu i nekoliko dana kasnije uslikati ovako nesto da mi je neko pricao ne bih verovao... Bas lici na tanjiric? A i onakav zaokret ne moze da napravi ni ruski Suhoj?