[ Stefan Markic @ 23.01.2011. 23:42 ] @
[ Stefan Markic @ 23.01.2011. 23:42 ] @
[ milance_kg @ 24.01.2011. 00:15 ] @
A da ja tebi ispricam nesto...
Imamo mi ovde lutalice.. ali neki cudan obicaj da ne maltretiramo te zivotinje... Imao sam kera koji je bio vodja lutalicama... poginuo u onom pokusaju da grize tockove auta, ekipa ga pratila dok ovaj nije poginuo u toj nameri... ekipa eno je jos, ne rade to vise, a ovaj moj je koristio priliku da pobegne i vodi svoju ekipu... zapanjio sam se toj inteligenciji da je na neki cudan nacin ih primoravao da mu kopaju prolaz kroz ogradu dok on kopa sa druge strane... Imao sam i kerusu jednu, ista onaj Snupi :), lipsala 2003-ce... Podmukla, pusti te da udjes i cuti, ali cim se okrenes prilegne uz zemlju i prileti da te obelezi za donji deo cipele... dakle bez papuca... to ako te mrzi :) Ako te voli, ona ako nismo u kuci nego na placu, pokazuje gde smo, i trckara pred tobom da ti pokaze i odvede do nas... Jednostavno imala osecaj ko nas voli a ko mrzi :) ..... Nego sta ti pricam sve ovo... Nisam znao da ljudi kolju i sakate pse (?) I kakav to bolestan mozak moze da uradi... A onda se setih, da ovo malo, malo svaki dan u vestima... Kome treba sve ovo? .... Jedan dan mi dosao sin sav kaljav kad je bio drugi razred, pitamo ga sta je to, on mrtav ladan - drugari! kakvi drugari, a on - kerovi! Sutra ja sa njim, em njega iskaljase, em mene :) No... A nas gradonacelnik imao nezvanicni azil na roditeljskom imanju, no keruse zapatile potomstvo pa i napadale ljude zbog svojih kucadi... [ stonexman @ 24.01.2011. 14:04 ] @
Meni je interesantno da još nisam video muškarca da se brine o lutalicama, uvek su to žene i uglavnom starije . Inače volim pse i često im ostavim neku hranu pored kontejnera ili im dam ako ih vidim u blizini. Ima tu često jako dobrih i inteligentnih primeraka. Verujem da svaki od njih može biti dobar kućni pas samo ako im se da prilika .
Sad se setih Nosonje :) Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|