[ sporidiumc @ 29.01.2011. 14:21 ] @
ima li negde u bgu da se nadje vodeni krevet i po kojoj ceni? trazio sam po nekim sajtovima tipa dormeo al nisam bas nesto naso
[ mozdasamjaamozdainisam @ 07.02.2011. 14:55 ] @
Ne znam gde ima, ali bi ti savetovao da dooobro razmislis da li zelis vodeni krevet. Par ljudi koje ja poznajem koji su imali vodeni krevet - su ga samo jednom imali (kada je doslo vreme da se menja, izabrali su opet 'tradicionalni' krevet) - niko od njih nije 2 x uzeo vodeni...
[ sporidiumc @ 10.02.2011. 17:43 ] @
iz kog razloga? puko im ili? probao sam ga u nekoj radnji i deluje mi bas sexy. Sta je njima smetalo?
[ misk0 @ 11.02.2011. 22:13 ] @
Ja sam spavao par puta i stvarno mi djeluje super.. pogotovo sto se zimi odmah ugrijes jer je krevet vec zagrijan. Ne mogu ti pomoci vezano za kupovinu ali mislim da je dobar izbor. U SLO kosta oko 2500E.
[ Vuk_Novi_Sad @ 24.05.2011. 01:41 ] @
Citat:
sporidiumc: ima li negde u bgu da se nadje vodeni krevet i po kojoj ceni? trazio sam po nekim sajtovima tipa dormeo al nisam bas nesto naso

pozdrav svima na forumu!

Mogu da ponudim jedan vodeni krevet (Quean size-bracni) na prodaju. Nov, ne korishcen. Kupljen u SAD, zbog selidbe se nikad nije koristio i sad je vishak.
Poseduje glavnu komoru za vodu, sigurnosnu foliju, plocasti grejac sa termostatom (bez kontakta sa vodom). Okvir pravite samo i ukrashavate po vashem ukusu, jedino se trebate pridrzavati osnovnih uputstava za mere okvira.
[ bionda @ 17.09.2011. 01:00 ] @
Da li mozda neko zna gde bi se mogao zakrpiti probusen vodeni krevet?
Hvala unapred!
[ jnk @ 17.09.2011. 02:43 ] @
A ti kreveti stvarno postoje, nisu izmisljotina iz filmova?
[ Vuk_Novi_Sad @ 17.09.2011. 14:45 ] @
vodeni kreveti se lepe istim zakrpama kao i plasticni bazeni....pokusaj naci kvalitetniju zakrpu i samim tim i lepak....bice sve okkettt
[ Vuk_Novi_Sad @ 17.09.2011. 14:47 ] @
mozemo ti svedociti o istinitom postojanju mocnog vodenog kreveta