[ milance_kg @ 07.02.2011. 23:45 ] @
Ovom temom samo zelim da skrenem paznju na pojavu koja je odvajkada na ovim prostorima. U opstem rasulu tek se sad vidi rezultat svega toga... nemojte da mislite da toga nije bilo ranije - itekako! Davno nekada :) drzava je imala kakvu-takvu moc da kompezuje razne Sojice i slicne pojave, sad toga nema, a Sojici ko na vraga se nakotili! Cesto gledam razne politicke aktiviste, prodavce, sektase pred kucnim pragom :) Za ove osim prve me cisto ono ....., ali sto me buni je sto ti prvih ima raznih vrsta, a i ubedjuju me da sam glup! A zasto? Zato sto kazem : "Sve go komunjara (ne mislim na komuniste iskrene, to je vec drugi slucaj), koji naucio na blagodeti narada, a sad narodna kasa nije vise sisa mego vise onako izvor koji presusuje, ali to njihova borba je sve agresivnija". Priznajem, jesam neki patriota, ali cisto iz ubedjenja i za ljubav ovih sto me usvojili, a i oni bili glupi pa slavili slavu, nema partija, meni nema more i mnogo sto sta! Nego posmatram bivse 'komuniste', ne da im djavo mira! Sto manje sredstava - oni to agresivniji! p.s. Tema je zez, a i posteno ono sto vidim. |