[ Stefan Markic @ 13.02.2011. 13:08 ] @
U ovom neorokerskom gradu kod mene jedva da nešto može da se nađe, a od skoro nam je zatvorena prodavnica gde su se prodavale samo takve majce. ): Znate li možda neka mesta u Beogradu sa rok "priborima"? |
[ Stefan Markic @ 13.02.2011. 13:08 ] @
[ Stefan Markic @ 13.02.2011. 13:14 ] @
Konkretno, treba mi majca sa čuvenim Tongue and Lip Design logom od Rolling Stonesa.
[ Devanagari @ 13.02.2011. 13:36 ] @
Od kad je Bezistan preminuo, jedino čega mogu da se setim je Felix u tržnom centru u Sremskoj (iznad Zelenjaka). Ne znam samo da li imaju baš to što ti tražiš. Možda da ih potražiš preko neta pa da pitaš.
[ vujo032 @ 13.02.2011. 15:48 ] @
http://www.ukrecordshop.com/search.php?mode=search&page=1
Ja sam svojevremeno u Čačku kupio po bagatelnoj ceni ovakvu majicu: u nekom butiku koji je bio otvoren svega mesečak dana. I posle mi jejdna draga osoba tražila, i ja je poklonim (od srca) :) A majica je urađena fantastično, neka bela pena kao 3D, a ovo crno je ustvari boja majice. I dan danas jurim baš takvu majicu, ponovo da kupim! http://www.ukrecordshop.com/item/u2-rattle-and-hum-tshirt.html [ sasa022 @ 14.02.2011. 01:06 ] @
Majcu mozes traziti negde u bosanskim planinama
Nadji nekog ko radi sito stampu na tekstilu ili izradjuje termo preslikace i od bilo koje majice mozes napraviti "rokerku" po svojoj zelji. [ zmau @ 14.02.2011. 11:39 ] @
Citat: Konkretno, treba mi majca sa čuvenim Tongue and Lip Design logom od Rolling Stonesa. Ja sam svojevremeno sam pravio takvu aplikaciju. Iscrtao* sam taj logo na papir, isekao po linijama i sklonio sve što treba da bude crveno, stavio papir na belu majcu i prešao crvenim sprejem. I nije uopšte loše ispalo. Odavno jedem sebi doope što nisam sačuvao tu majcu. *Precrtao odnekud sitnu sličicu na milimetarski papir, preneo uveličano koordinate mnogih tačaka na običan kockasti papir, i na osnovu tih tačaka lako iscrtao celu konturu. Danas bi ovo bilo mnogo lakše uraditi. [ Luccio @ 14.02.2011. 14:55 ] @
Citat: Stefan Markic: Konkretno, treba mi majca sa čuvenim Tongue and Lip Design logom od Rolling Stonesa. Pošalješ sliku na www.majice.rs oni ti naprave i pošalju ''post expressom'', platiš pouzećem i svima lepo . Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|