[ freeworld @ 26.02.2011. 15:39 ] @
Video sam pre neki dan ovu reklamu na tv,sta sve nece da smisle.Vase misljenje ili neke pouzdane informacije o ovome. |
[ freeworld @ 26.02.2011. 15:39 ] @
[ mmix @ 26.02.2011. 16:19 ] @
Pa stvari ce izaci cistije nego sto si ih ubacio ali ce sve to biti zbog vode, ne zbog neke kugle bez deterdzenta :) Isto ce biti kao da si pustio ciklus u ves masini bez da si ubacio deterdzent, zato cuvaj pare.
http://en.wikipedia.org/wiki/Laundry_ball [ freeworld @ 26.02.2011. 22:22 ] @
I sta sad da zatvaramo Merimu i ostale fabrike praska.
[ 3way @ 26.02.2011. 22:33 ] @
Pa kad imamo ekogenija, sta ce nam fabrike praska.
[ Count Zero @ 26.02.2011. 22:38 ] @
Šta sve ljudi neće izmisliti - tačnije kakvu kampanju...
Probao (jednu varijantu), vratio - ne pere kao prašak definitivno, tj. što kaže. mmix, opere se zahvaljujući vodi samoj. Kao u onoj priči "Klin čorba". [ 3way @ 26.02.2011. 22:42 ] @
Osim ako ga ne zamastimo dobro.
[ Odin D. @ 09.03.2011. 14:41 ] @
^ Pa naravno da hocemo!
[ Luccio @ 09.03.2011. 21:48 ] @
Pa sama voda teško da može da opere bilo šta prljavo . A da može da se pere uspešno bez praška to i nije neka tajna . Bilo je pre koju godinicu da su Japanci napravili veš mašinu koja pere bez deterdženta i to propuštanjem mikrotalasa kroz vodu , ako se ne varam u emisiji ''Beyond 2000'' . Zato mi je i interesantan ovaj proizvod .
http://www.budiekofin.com/proi...ugla_za_pranje_vesa_bez_praska '' Enova EcoClean je revolucionarni francuski proizvod koji zamenjuje regularan deterdžent za pranje i na taj način štedi Vaš novac, neguje Vaše rublje, čuva Vašu veš mašinu od kamenca i pomaže očuvanju naše okoline. Jedinstvene keramičke kuglice koje se nalaze unutar Enova EcoClean podižu pH vrednost vode i na taj način se ponašaju kao klasičan deterdžent. Vaš veš ostaje čist bez bilo kakvih hemikalija ili aditiva. Enova EcoClean je hipoalergeničan, a pošto se upotreba praška svodi na minimum, opasnost od alergije, kožnih iritacija i ekcema je eliminisana. '' Jbg , i na ekološkim sajtovima preporučuju pa možda zaista deluje , što da ne . [ mmix @ 09.03.2011. 22:23 ] @
Gresis, upravo je voda ta koja pere, prost i jednostavno omeksavajuci prljavstinu i odnoseci je. Deterdzent ima tu nekoliko uloga, prvo i osnovno je da je sufaktant tj spusta povrsinski napon vode cime dozvoljava vodi da prodre negede gde ne bi mogla, osim toga omeksava vodu, sadrzi enzime, proteine i ostale modernu ku*ce i pale za razbijanje specijalnih mrlja. U svakom slucaju je prati sa deterdzentom bolje nego prati bez njega ali ova kugla apsolutno nema veze sa mozgom.
[ Luccio @ 09.03.2011. 22:50 ] @
Citat: mmix: U svakom slucaju je prati sa deterdzentom bolje nego prati bez njega ali ova kugla apsolutno nema veze sa mozgom. A ljudi sa osetljivom kožom ? Bolje da ne znaš kako reaguju na detergent. I nemoj baš da budeš siguran da nema veze s mozgom . [ mmix @ 09.03.2011. 23:08 ] @
Pa ti onda peri stvari na ruke sapunom za ves ili nabavi iz inostranstva Napisan kad niko u ovoj zemlji nije sposoban da to uveze i pored toliko beba, dece cak i odraslih sa dermatoloskim problemima. Ja znam sta moderni deterdzenti rade osetljivim ljudima i ja sam svojevremeno donosio Napisan za svoju sestru i za prijatelje koji su imali decu sa ekcemima. To i dalje ne znaci da hokus poklus kugla koja magicno neznanim putem podize PH vrednost vode (jer) pere bilo sta bolje nego obicna voda. AKo si bas sklon bacanju para, ti je kupi, od nekog klinca iz skole nabavi dva lakmus papira i potopi kuglu i proveri kako je kugla pretvorila vodu u bazni rastvor
Tako da ne znam sta jos reci. U stvar znam, najbolji je Brawndo, jer Brawndo ima ono sto vesu treba, ima elektrolite. Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|