[ mladenstubica @ 27.02.2011. 10:11 ] @
Imam veliki problem.Jugo nece da upali...bio je kod majstora (taj majstor i ja smo zajedno radili pa mi sve popravke radi drugarski)...jugo ima plin.zbog kvara na plinskom uredjaju morao sam neko vreme da vozim na benzinu.jedva da je imao snagu da vuce...majstor je gledao karburator...menjali smo razodnu kapu,kablovi su ok.dok se vozis na benzinu izgleda kao da mu jedna svecica ne radi...skinuli smo svecice i sve su radile...posle nekog vremena i silnog verglanja uspele su da mi pregore sve svecice...!!!zamenio sam ih i popravio plinski uredjaj i vozio se 2 dana lepo i sada nece da upali uopste....sta da mu radim?
[ vidan kv @ 27.02.2011. 11:23 ] @
Nađi drugog i boljeg majstora jer ako ne može da upali Yuga onda je bolje da ne radi.......pozdrav!
[ Milojkovic @ 27.02.2011. 12:30 ] @
Kad bi ( ne daj boze) streljali sve majstore koliko bi samo nevinih bilo pobijeno.....:)
Nadji majstora( okani se ovog tvog vidovnjaka) Nadji ti obicnog majstora ali nekog ko to zaista jeste ili ko se barem elementarno razume oko majstorisanja.
Kod Juga nema velikih problema.Ne radi mu vise nista jer je ocito da mu je sve gore posle tvojih intervencija.
"Pregorevanje" svecica mi je potpuno nepoznat termin i mislim da bi to morao da objasnis onako plasticnije meni a verovatno i sirem auditorijumu koji ce pratiti ovo.Sto se tice "gledanja " karburatora tu sam takodje vrlo iznenadjen i prvi put u svojoj karijeri cujem da ima vidovnjaka koji "gledanjem" popravljaju karburatore.
[ sasa022 @ 27.02.2011. 21:39 ] @
@mladenstubica

Ko je pokusao da popravi "deo plinskog sistema" - serviser koji je ugradjivao plin ili ti i drugar ?
Da li si non-stop vozio na plin dok je sve radilo,ili si palio i vozio malo na benzin pa onda kad se motor ugreje prebacivao na plin ?

[ iron eddie @ 04.03.2011. 18:23 ] @
proveri dali imas stroje na bombini i dali ona baca varnicu,a na svecicama smanji zazor na 0.6 mm
[ davidm91 @ 10.03.2011. 23:08 ] @
mozes li da objasnis da li daje neke znakove pri pokusaju paljenja?Da li ''kaslje'' ili se nista ne desava tokom verglanja?
Mislim da su Milojkovic i vidan kw u pravu,neke bi majstore mozda i trebalo streljati :) salim se.Nisam neki znalac u vezi plina,ali mislim da to treba da radi serviser a ne drug/majstor.
xexe,ja radim fraj,ti kupuj delove=dobar nacin skolovanja :))) pozz
[ mladenstubica @ 12.03.2011. 15:15 ] @
Mislim da me niste lepo razumeli u vezi sa automehanicarem...
TAJ AUTOMEHANICAR SE TIM POSLOM BAVI 25,30 GODINA A JA SAM RADIO KOD NJEGA (POMAGAO SAM MU KADA JE POPRAVLJAO AUTOMOBILE),DOBRI SMO DRUGOVI,I KADA MI NESTO ZATREBA OKO AUTA,ON MI KAZE STA DA RADIM ILI POPRAVI...POPRAVLJENO JE!!!KVAR JE BIO U ANASERU I U RAZVODNOJ KAPI.
[ Milojkovic @ 12.03.2011. 15:55 ] @
Za ovo prvo nikad cuo da postoji :) na automobilu a sto se tice drugod dela to si vec menjao....tako si mislim napisao u prvom postu koliko me pamcenje sluzi.