[ Horvat @ 01.03.2011. 11:46 ] @
dakle,prica kaze sledece juce sam bio na "sajmu zaposljavanja za pripravnike" u siz-u, i vidim neko radno mesto koje bi odgovaralo drugaru, pa mu prenesem to, iako on IMA radnog iskustva i savetujem mu da ih pozove i raspita se, mozda traze I radnika s iskustvom posto sam mu to preneo kasno popodne, rekao sam da pozove ih sutra pozove on njih sutra, jedni su rekli "pa mi u principu ne trazimo [radno mesto], ali i to je opcija" (napomena, to radno mesto je bilo ispisano na tabli ispod imena oba poslodavca juce! manje od 24 sata ranije!), i da posalji cv pa ce videti, MOZDA ZATREBA (ovde je stigao reci da ima radnog iskustva), a drugi su rekli "ne trazimo [radno mesto], nije aktuelno" (ovde nije ni stigao pomenuti radno iskustvo) u prvom slucaju je rekao da ima iskustvo, a u drugom nije ni stigao, samo je dobio skidanje s k... meni tu nije jasno, sta je njima cilj, ako im nije cilj da traze radnika? da se oglase ili sta? i da napomenem, jedni od ova dva (oni koji nisu rekli da im ne trebaju radnici tog profila) su ovih dana bili u vestima kako ce da povecavaju proizvodnju... |