[ ZeljkoArtist @ 06.03.2011. 23:53 ] @
Moze li da uspe?

Pridruzite se

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_151170348278259
[ Wi-Fi @ 07.03.2011. 00:14 ] @
E jbg, nemam FB... Nista onda, do sledece revolucije
[ Horvat @ 07.03.2011. 00:38 ] @
Citat:
You must log in to see this page.

e moz' ga ... ;)
[ vlada131 @ 07.03.2011. 00:45 ] @
^ Piše ovo u opisu grupe:

Citat:
"Vreme je za 6-ti Oktobar
Open GroupMembers and content are public.

Description

Ovo je grupa obicnih gradjana. NIKO ne stoji iza nas. Samo gradjani Srbije. Cilj ove grupe nije destrukcija. Cilj ove grupe je da se okupe mladi APOLITICNI strucni ljudi iz svih oblasti.
Ovo je samo grupa prevarenih gradjana od njih 8 miliona u Srbiji. Nadao sam se KORENITIM promenama posle 2000-te. Medjutim u Srbiji su promene samo KOZMETICKE.
U Srbiji NIKO ne odgovara za svoja nedela. 6-og Oktobra nije bilo. Hajde da ga bude!
NIJE BILO LUSTRACIJE, NE KAZNJAVAJU SE PARTIJSKI LOPOVI U JAVNIM PREDUZECIMA, ISTI CAK STA VISE NAPREDUJU, NEMA BRZE I ZESTOKE REFORME CIJI JE SIMBOL POKOJNI PREMIJER, KRSE SE LJUDSKA PRAVA OBICNIH GRADJANA,MAFIJASKI KUMOVI U POLITICI SLOBODNO SETAJU SRBIJOM,GLEDAMO JEDNE TE ISTE POLITICARE KAKO SE SMENJUJU NA VLASTI, BAHATI POLITICARI PROLAZE NEKAZNJENO, NEMA NIKAKVIH PRAVILA U MEDIJIMA, OBICAN COVEK JE OCAJAN JER NISTA NE MOZE DA PROMENI.
JOS SE USUDJUJU NEKE NOVE-STARE STRANKE DA NAM NUDE BOLJU BUDUCNOST??? DOSTA JE BILO!!!

SVE stranke u Srbiji su se pokazale ko su i sta su! Trebaju nam NOVI, MLADI I PAMETNI LJUDI !!! Hajde da dokazemo da ima i takvih u Srbiji!!! Hajde da se sretnemo 6-og Oktobra ispred Skupstine da pokazemo polupismenim, korumpiranim politicarima da ima i nas!!!

Da li imamo energije za PRAVI, ISKRENI 6-ti Oktobar??? PRIDRUZITE SE OVOJ GRUPI SVI KOJI MISLE DA SRBIJU TREBA DA VODE MLADI I PAMETNI I STRUCNI LJUDI KOJI NE MOGU DA DODJU DO IZRAZAJA U SRBIJI VEC DECENIJAMA!!!

Mozete komentarisati necije postove, kad ispisete tekst kliknite na ENTER.
Komentari koji pozivaju na bilo kakvu vrstu nasilja, bice obrisani u najkracem mogucem roku. Hvala.

Svako ko je dodat u ovu grupu od strane prijatelja, moze da izadje iz grupe ako mu se ne dopada ideja kad god pozeli."
[ Srđan Pavlović @ 07.03.2011. 01:07 ] @
Šta sad pa fali bageru, kad mora FB grupa?
[ Wi-Fi @ 07.03.2011. 01:16 ] @
^Skocila cena nafte, a bageri mnogo trose, pa se ne isplati...
[ sasa022 @ 07.03.2011. 01:37 ] @
@Srđan Pavlović

Eno ga u Kolubari
[ ZeljkoArtist @ 07.03.2011. 11:26 ] @
Grupu sam ja napravio. Niko ne stoji iza mene. Ja sam umetnik. A ovo sa grupom su samo neke moje zelje.

Svi sa ovog foruma su pozvani da se uclane u grupu. Svako moze da je napusti kad god zeli.
[ Shon3i @ 07.03.2011. 11:41 ] @
I neko sad dodje i prijavi te za spam i ostade ti i bez grupe i bez profila.
[ ZeljkoArtist @ 07.03.2011. 11:47 ] @
To je rizik koga sam svestan.
[ Kovacevic Vladimir @ 07.03.2011. 12:21 ] @
To je sad aktuelno?
Praviti revoluciju, revolucije radi...barem nešto da se radi, da se utroši višak energije?

A, sada kada krenu poplave, ova naša omladina, mladež, besposleni, klijentela iz kafića, kladionica i igraonica i publikum za slušanje pevaljki...neka se prijave za popravku nasipa.
Biće korisnije i zdravije.

Pozdrav
[ sasa022 @ 07.03.2011. 16:35 ] @
@Kovacevic Vladimir

Prvo revolucija.......,a onda radne akcije samoupravne omladine
[ Kovacevic Vladimir @ 07.03.2011. 18:01 ] @
Revolucija...
Kog tipa?

Ili se rename-nuje ona, viđena, rušilačko-razbijačka... za patike...ili ima i neku nacional_patriotsko_mitološku podlogu?
Od silnih revolucija, Vi mlađi, nikada nećete imati penzije, a nama i ovo malo što nam udeljuju (od našeg/zarađenog) može preko noći - nestati, "izgoreti u revoluciji".

Pozdrav
[ etjen @ 07.03.2011. 18:15 ] @
''Penzije?!? Pa penzije su ukinute...''

iz jednog domaćeg filma, ne sećam se kog tačno, ali je odlično

Inače, ja na državnu penziju odavno ne računam. To ni sad ne funkcioniše, a ne za 20-30 godina...
[ ZeljkoArtist @ 07.03.2011. 20:42 ] @
Evo nove modifikovane grupe:

http://www.facebook.com/profil...a-6-ti-Oktobar/207686715912048
[ milivoje t @ 07.03.2011. 20:52 ] @
Ako ti je cilj da budes novi Pernar (hrvat koji se proslavio pokretanjem fb protesta, a zatim postao sprdnja) dobro ti ide.

Ako mislis da radis, evo par besplatnih saveta. Prvo promeni si kompleksasku fotografiju za reklamiranje teretane, stavi nesto lk kalibra ili nesto sto nije licna fotografija.
Stavi neke ciljeve pokreta. Moderisi diskusiju skladno ciljevima. Bolje je da pokret pokrece ideja nego covek.

Verovatno nista od tvoje grupe.
Ali pre ili kasnije neko ce se bolje organizovati, a ljudima je pun k, samo se ceka trenutak.
[ ZeljkoArtist @ 07.03.2011. 21:36 ] @
Nije mi cilj uopste da promovisem sebe. U pravu si sto se tice profil slike. Zamenio sam je. Ja sam ovde nebitan.
[ Black_eyed @ 08.03.2011. 06:28 ] @
Što se tiče revolucija tu sam malo staromodan, meni su kamenice, kuke, motike i poneki molotovljev koktel nekako prikladni kada je u pitanju zamena vladajuće klike sa novom garniturom koja će vrlo brzo postati kao i ona koja je skinuta.

Inače, ne znam zašto bih pomagao BIA, CIA, BND, KGB, MI6... tako što im dam moj profil na fb. Neka se sami malo pomuče i zarade plate, ne moram ja to umesto njih da radim.

[ dekster2 @ 08.03.2011. 06:44 ] @
@Black_eyed
Ovo sa zamenom ti je odlično rečeno.Ma da glupo je rušiti ,paliti,i nekog mladog izgubiti.Treba izabrati,recimo Japance.Naći neku partiju koja ima program profita.
Dođu,sednu u vladu i kažu.MI NISMO PATRIOTE I NE BUSAMO SE U GRUDI.Poštujemo SER I hoćemo da profitiramo i povećamo standard GRAĐANIMA.Ovo sa građanimo da ostavimo
od stare garniture,i kaširamo sve domaće izdajnike.Napolje stari,SLOBODA NOVIM.
[ herzog @ 10.03.2011. 10:27 ] @
http://www.youtube.com/watch?v=VzJyuwPHZ3Q
[ Isak666 @ 10.03.2011. 10:36 ] @
^^
Uh... Sto ne rece ciji je video, da postedim svoje telo neugodnosti.
[ Lesli Eldridz @ 10.03.2011. 10:38 ] @
Citat:
ZeljkoArtist: Nije mi cilj uopste da promovisem sebe. U pravu si sto se tice profil slike. Zamenio sam je. Ja sam ovde nebitan.
Jos ni mart nije prosao, vi cete da se organizujete za oktobar. Kaze tamo, mladi, pametni, samo nedostaje preduzimljiivi. Necete se vi leba najesti od grupisanja. Kakve gluposti. Revolucionari - pomodari. Lopate u sake. Pa sam sebi pomozi, man' se politike i altruizma, nema tu leba. A i nikome ne treba vasa pomoc.
[ ZeljkoArtist @ 10.03.2011. 11:57 ] @
Meni je ok, ali ne mogu da gledam jad oko sebe.
U pravu ste, nema nista od ovoga. Molim administratore da obrisu temu.

Hvala
[ Lesli Eldridz @ 10.03.2011. 13:55 ] @
E moji drugovi, nekad je ko hoce da dize revolucije trebalo da ode u sumu pa da tamo mesecima jede gloginje i brise pozadinu koprivama, a vi sad sednete u meku fotelju, pravite feksbuk grupe, pa i ako vam to uspe, okupite se negde, malo se derete, ili se i ne derete, nego malo pusite cigare, onda se razidjete, i posle mesecima na tim vasim fejsbukovima tapsete jedni druge po remenima, kako ste vi veliko delo ucinili. Za pravu revoluciju se drugovi moji strada i gine. I kao najvaznije, uspesnu revoluciju mora da prati i revolucionarna pravda, to jest moraju da se necije straznjice zabelasaju na banderama. Da li ste vi stvarno spremni i sposobni za tako nesto? Ne moze to tako, igracka - revolucija, pisemo ljutita pisma zato sto nam je sada malo je li dosadno. A kad vam neko kaze kako su sve to gluposti, vi se durite. I vi cete da menjate svet.
[ .sasa. @ 10.03.2011. 14:23 ] @
Citat:
ZeljkoArtist: U pravu ste, nema nista od ovoga.

Jbg, kad neki od nas nemaju facebook..
[ Odin D. @ 10.03.2011. 14:34 ] @
Fejsbuk revolucija!?
Sta je sledece? Manga-stripovi revolucija? Dzastin Biber revolucija?
[ fanfon @ 10.03.2011. 14:36 ] @
Ne znam samo otkud im podatak da u Srbiji ima 8 miliona gradana?
[ .sasa. @ 10.03.2011. 15:17 ] @
Citat:
Odin D.: Fejsbuk revolucija!?
Sta je sledece? Manga-stripovi revolucija? Dzastin Biber revolucija?

Sve mi se cini da je to buducnost nase omladine. Pristupimo grupi na fejsu i sad smo mi revolucionari :)
[ milivoje t @ 10.03.2011. 21:37 ] @
Nema tu nista cudno, ovi ustanci kod arapa se nazivaju tviter i fejsbuk revolucijama jer ljudi koriste internet da se organizuju, naloze, dogovore. Zato je lepo kinez stavio katanac na sve sto ne moze da kontorlise.
A mi smo nekad morali analogno da saznajemo da li cemo sutra da protestvujemo, gde i kako.
[ toplim @ 10.03.2011. 22:38 ] @
Ako hocete da budete revolucionari morate da mislite u pravom smeru. ovde je sve:

http://www.facebook.com/pages/...ija-SFR-Yugoslavia/36436743833