Citat:
toplim: Evo zamislite Miroslava Miskovica kako ide na pijacu ili seta kalemegdanom. Mislite da tim ljudima to nedostaje? Ja mislim da im ta sloboda i anonimnost nedostaju.
Svako bira koliko će da se eksponira. Imaš ti ljudi koji su relativno bogati, ne koliko i Mišković, ali da kažemo da imaju par miliona i ne izlaze van kuće bez 5 telohranitelja oko njih.. A sa druge strane imaš ljude ko imaju desetine, pa možda i par stotina miliona a da široka javnost uopšte ni ne zna za njega, i koji se najnormalnije sam šeta po gradu i sam se vozi autom.
Evo ti primer, Kole voli da se mota po raznoraznim dešavanjima, slika se za novine, voli da saleće manekenke i sl.. Njega teško ko može da promaši na ulici. Sa druge strane Petar Matić (vlasnik Ušća) koji je verovatno i bogatiji od Koleta javnost nema ni pojma kako izgleda.. Postoji možda jedna ili dve njegove fotografije od ko zna kada i to je to.. Ali opet, nije to ko da Bred Pit dođe na Kalemegdan pa da ga salete gomile ljudi za autogram i sl.. Koga bi zabolela paja da na kališu pored njega prođe Mišković sa rukama na leđima, osim što bi za sebe prokomentarisao "heh, vidi Miškovića, šta li on radi ovde"..
Nije ti neki primer ;)
Ovo pre kupuju neki stomatolozi, vlasnici omanjih firmica i tako to.. Bogata sirotinja ;)
Oni koji su umereno bogati kupuju ovo:
www.sunseeker.com, a oni koji su baš teškog kalibra odu ovde
www.lurssen.com i naruče da im se napravi brod po meri :)