[ Drazenko5 @ 10.03.2011. 09:36 ] @
Da li postoji neki program za mobilni (u jar formatu) za gldedanje kroz odecu i ako postoji gdje ga mogu skinuti i kako se zove |
[ Drazenko5 @ 10.03.2011. 09:36 ] @
[ Milan Kragujevic @ 10.03.2011. 10:54 ] @
Tako nešto NE POSTOJI. Kamera u moblinom telefonu nije sposobna da šalje rentgenske zrake, i iz tog razloga to nije moguće.
Pogotovu aplikacija to ne može da uradi... [ fanfon @ 10.03.2011. 11:01 ] @
Ovo je definitivno za bisere
[ Predrag Supurovic @ 10.03.2011. 11:28 ] @
U stvari može ali verovatno ne na svakom telefonu i ne bez bekog hakeraja. Potrebno je ukloniti filter za infracrvene zrake i onda će kamera videti infracrveno svetlo koje prolazi kroz odeću.
[ Milan Kragujevic @ 10.03.2011. 16:53 ] @
Pa ja sam napisao
Citat: Milan Kragujevic: Tako nešto NE POSTOJI. Kamera u moblinom telefonu nije sposobna da šalje rentgenske zrake, i iz tog razloga to nije moguće. Pogotovu aplikacija to ne može da uradi... Što znači da izvorna kamera (kako ne napravljena u prodavnici) ne može da vidi kroz odeću. Te aplikacije lažu... [ Drazenko5 @ 10.03.2011. 18:01 ] @
a da li neko zna kako da uklonim te infra crvene zrake
[ Milos911 @ 10.03.2011. 18:10 ] @
Ovako:
Kliknuti ovde. Izabrati sajt. Po potrebi platiti, mada ima negde i besplatno. Pre kliktanja na link "view, view webcam ili nesto slicno" aktivirati kameru i telefon staviti ispred ekrana, tako a vidite mnogo telefona i nimalo ekrana. Sacekati, kamera treba da odradi kalibraciju. Pokusati na ulici, ako ne uspe, opet odraditi kalibraciju. Ako prilikom kalibracije telefon uspeva da vidi kroz odecu, a na ulici ne, to je indikator da su otisli ha vektori, i taj telefon ne moze da gleda kroz odecu. Ne okretati telefon ka penzionerima. [ Milan Kragujevic @ 10.03.2011. 18:12 ] @
Rasturiš kameru telefona i skineš jedno malo stakalce koje se nalazi tu..
[ 3way @ 10.03.2011. 23:29 ] @
Citat: Predrag Supurovic: U stvari može ali verovatno ne na svakom telefonu i ne bez bekog hakeraja. Potrebno je ukloniti filter za infracrvene zrake i onda će kamera videti infracrveno svetlo koje prolazi kroz odeću. Pa to malo teze jer IC koje kamera prima ono koje se odbija od odece :) Probao sam to na web kameri i dobio sam sam IC kameru, al nista od gledanja kroz odecu :) Ali mozes da gledas kroz kokakolu :) Evo par primera.... [ 3way @ 10.03.2011. 23:31 ] @
Citat: Milan Kragujevic: Rasturiš kameru telefona i skineš jedno malo stakalce koje se nalazi tu.. Ako hoces "pravu" IC kameru, onda ti treba i filter za vidljivo svetlo. Mozes da ga kupis, al to kosta, a mozes i da ga napravis od osvetljenog i razvijenog negativa.. [ triac @ 16.03.2011. 22:07 ] @
Cemu sve ako imas, (a ako nemas, dzaba ti sve), devojku.
Nju skidaj, oblaci i sta ti vec cini zadovoljstvo. Neces valjda gledati neku sa strane i siljkati ga u vrbaku...ccc...ima gi razni narodi [ Pirossi @ 17.03.2011. 11:36 ] @
Drazenko iz Kaluđerice
[ 93 Stefan @ 10.04.2011. 22:19 ] @
hahahaha koliko manijaka na sve strane... sad će početi i da zaskače tamo neke devojke...
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.
|