[ zuckerberg @ 26.03.2011. 18:29 ] @
| Pozdrav,
Imam ekipu sa kojom već nekoliko godina snimam kratkometražne filmove, no-budget spotove i sl., i skoro smo razgovarali da pokrenemo video produkciju. Niko od nas nema "školsko" znanje oko toga, jednostavno smo se tokom godina uvežbali i smatram da u našoj grupi ima dosta talentovanih ljudi tako da se ne bi vezali samo za video produkciju, već i fotografiju, izradu flajera i sl.
Skoro smo napravili kran od osam metara, kao i šine, a planiramo da kupimo Nikon D7000 (najviše zbog HD rezolucije) i još neku kameru.
Da li je neko upoznat sa ovom temom i da li bi mogao da nas uputi i posavetuje?
Hvala unapred!
:) |
[ miloshzorica @ 29.03.2011. 15:45 ] @
ukoliko imate klijente, da, pokusajte
video produkcija se dosta outsourcuje i mogu se naci klijenti za snimanje i produkciju preko
to sto nemas skolu u kreativi je savrseno nebitno. ako imate jak demo reel, to je jedino sto klijenta zanima
[ zuckerberg @ 13.04.2011. 07:39 ] @
A znate li možda kako se kreću cene za reklame i spotove?
[ Branko Santo @ 13.04.2011. 08:12 ] @
Moj predlog je da trazite taman onoliko koliko vam je dovoljno.
Tako gradite portfolio i vezbate se na "real life" situacijama i projektima.
Posto ste verovatno svi pristojno mladi nemojte odmah da jurite za parama, one ce doci kako budete podizali kvalitet.
[ zuckerberg @ 14.04.2011. 13:29 ] @
Pa mi ne bi tražili previše (jer zapravo ne znamo ni kako se kreću cene), a ni premalo, jer ipak treba da vratimo dugove za opremu :S
Tako da bi, manje više, prvih par reklama ili spotova skoro bili pa za džabe, jer ništa ne bi išlo u naš džep...
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.