[ konislav @ 05.04.2011. 22:28 ] @
Sam naslov je malo poduzi, ali i moje sledece putovanje bice takodje malo poduze, pa smo zena i ja razmisljali da vidimo kako izgleda odsedanje u Hostelima. Naime objasnicu o cemu se radi, pa vi koji nesto znate o tome ili jos bolje ako imate licna iskustva mozete mi dati (napisati) vase misljenje, savet ili preporuciti neko mesto. Ja i zena planiramo da idemo na jedno malo duze krstarenje (setnju) sa sledecim rasporedom: polazak Makedonija prva stanica: Novi Sad druga stanica: Budimpesta treca stanica: Siofot ili neki drugi grad u Madjarskoj cetvrta stanica: Grac peta stanica: Bec sesta stanica: Slovenija ( vise gradova) sedma stanica: Trst osma stanica : vise gradova u Italiji deveta stanica: iz Italije idem na Maltu deseta stanica: sa Malte idem za Grcku jedanaesta stanica: nekoliko gradova u Grckoj dvanaesta stanica: nazad u Makedonija * duzina zadrzavanja u navedenim stanicama nije striktno definirana i zavisi od uslova ili od raspolozenja. posto smo proslavili dvadeset godina zajednickog zivota, resili smo da se osetimo malo mladima i da se malo setamo i druzimo sa omladinom. Pa sam tako trazeci naisao na Hostele kao jedno od mogucih mesta za odmor, za odsedanje i druzenje. Ja nemam nikakva iskustva o tom nacinu smestaja, pa ukoliko vi imate neka iskustva i zelite ih podeliti samnom, bilo bi mi drago. TAKODJE POSEBNO BIH VAM BIO ZAHVALAN AKO MI MOZETE PREPORUCITI NEKO LEPO MESTO KOJE BI MOGAO POSETITI NA OVOM PUTOVANJU. Ja na put polazim automobilom i mislim da cu grubo proci oko 10.000 kilometara mozda i vise i da ce mi trebati oko mesec i po, ne znam koliko ce to da kosta ali mislim da ce mi 5-6000 eura zavrsiti posao. Ne zanima me odsedanje u skupim hotelima i k*urcenje, vec me zanima socijalni aspekt i druzenje sa omladinom, sa studentima ili moze i avanturistima. Normalno, ako nema hostela ili slicno, odsescu u hotelu ili iznajmljenim apartmanu. Izvolite sa komentarima, samo bih zamolio da ne stavljate linkove sa Google-a, vec da podelimo neka vlastita iskustva. |