Vidi,ovo je javni forum i svako može da učestvuje.Isto kao što si ti od Gojka dobio da imaš dodatna ovlaćenja.
Pogrešio sam u PD,protokomer ,ispravi nemoj da mi kažeš da lupetam.Za lepak,stavljaš mi u usta set za koji nisam
rekao da lepi nego drugi.Ti se javiš i daš na PP i NEDAŠ informaciju drugima koji imaju isti problem.
Pogrešio sam u poliranju,ne nisam,ali ti jesi jer si uskratio da se vidi bolje rešenje od tvog a ti zaključavaš temu iz neke sujete.
poliranje,evo kako treba da bude.
I glavno,ne reklamiram nikoga,posredno ih znam iz priče,a za druge informacije dopusti da drugi odluče jer je to njihovo pravo,
a ti ispravi i dokumentuj tvoju tvrdnju kao za dotičnu firmu koja upropašćava ljude.Ovo je javni forum sa sekcijom o automobilima,
i svi imaju pravo sa svojim mišljenjima (ja netvrdim)u postavljenim temama,jer u protivnom niko ne bi pitao nego bi odmah trčali kod
mehaničara.Tvoj stav prema meni je počeo,a ja sam pogrešio što sam ti u kraju posta napisao @zarsilicu,zarsilicu razočara me.
Preveliko mišljenje imaš o sebi i samim tim gubiš kontrolu,menjaš post i stavljaš sliku sa pogrešnim setom i svojom slikom u pozadini
na lap topu.Preopterećen si nekim stvarima kao što ćeš i ovaj post izbrisati jer tebi ne odgovara.
Edit zarsilic.
Ajde sad lepo, pre nego sto nesto napises na ovom forumu, procitaj prvo Pravilnik ES i dobro ga prouci.
http://www.elitemadzone.org/o/pravilnik/korisnici/
[Ovu poruku je menjao zarsilic dana 11.04.2011. u 14:30 GMT+1]