[ konislav @ 12.04.2011. 22:17 ] @

Hteo bih da pitam za neko vase iskustvo u vezi sledeca dva automobila:

Punto Evo Racing 1.4i

5 vrata
full oprema
2010 godiste
benzin
predjeno: 11640
ima garanciju jos godinu dana
cena: 8700 eura (moze malo nize)

i VW Polo 1.4 Diesel

5 vrata
oprema: COMFORTLINE (paket)
decembar 2006
diesel
predjeno: 96000
ima neku mobilnu garanciju (ja ne znam sta je to)
cena: 7800 (moze malo nize)

zadnje dve nedelje pokusavam da nadje neki polovan automobil (manji, srednje klase), pa se polako izbor suzio na dva gore navedena, ja nikad nisam imao ni jedan od navedenih pa nemam ni neko iskustvo. Ukoliko neko ima neka svoja licna iskustva i zeli ih podeliti samnom, bio bih jako zahvalan.

[Ovu poruku je menjao konislav dana 13.04.2011. u 01:33 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao bakara dana 13.04.2011. u 18:18 GMT+1]
[ sasa022 @ 13.04.2011. 03:09 ] @
Uzmi nov auto - Sandero 1.4 Ambience plus - 7777€
[ konislav @ 13.04.2011. 03:37 ] @
Citat:
sasa022: Uzmi nov auto - Sandero 1.4 Ambience plus - 7777€

Ja sam pitao za vase misljenje u vezi gore navdenih automobila, tako da mislim da ti je odgovor malo promasen.
[ sasa022 @ 13.04.2011. 05:41 ] @
... a ja mislim da je promasaj kupiti auto star 5 godina,ako se za istu cenu moze dobiti nov auto iste klase.
Takodje bih se zapitao zasto neko auto koji nov kosta preko 12000€,daje za 8500€ posle godinu dana.
[ Java Beograd @ 13.04.2011. 08:22 ] @
Kakvo god da se pitanje postavi, uvek se nađe neki pametnjaković, koji je primoran da odgovori, i onda tako, šta će - mora se ...
A evo da ja prokomentarišem pitanje:
Puntiša je u ovom slučaju mnogo, mnogo bolja solucija. Em je nov (tek razrađen) em ima garanciju. Fiat - benzinac, udobnost par exelans. Sa druge strane imaš precenjenog VAG-a (uvek su ekstra precenjeni) koji je prešao prilično. Manji je od punta, slabiji paket opreme. Mobilna garancija je nešto kao šarena laža.
[ Zarko Silic @ 13.04.2011. 14:43 ] @
Citat:
konislavBuduci da mi je genijalac od moderatora zarsilic obrisao temu sa ciljem "sredjivanja", a posle njegovog sredjivanja napisano ne lici na nista, sad ja moram sve pisati iz pocetka. Zato ga molim da ubuduce kad nesto sredjuje to onda i sredi, a ne da u*ere i ostavi

Tema, pod nazivom "Vase misljenje - - Punto Evo Racing 1.4i" je obrisana zato sto je genijalac konislav dva puta za redom postavio istu temu ne sacekavsi povratnu informaciju ESa na prvi klik pa sam jednu od te dve obrisao.

Dovoljno je ako se odgovara samo na jednu temu.

P.S. Delimicno krivicu snosi i server ESa koji se u poslednjih mesec dana cudljivo ponasa.

Sadrzaj obrisanog posta je ovaj:

Citat:
Zadnje dve nedelje setam okolo i trazim da kupim polovan automobil (manji, uslovno receno) srednje klase, tako trazeci naisao sam na Punto Evo Racing 1.4i 5 vr., automobil mi deluje interesantno, ali ne znam nista o tom vozilu.
Ako neko od vas ima nekakva iskustva o ovom vozilu i zeli ih podeliti samnom bio bih jako zahvalan.

Ne znam zasto je ovo problem uz pomoc dva klika misa (copy, paste), preneti ponovo?

[ konislav @ 17.04.2011. 14:32 ] @
Hvala na odgovorima. Ja sam cistom slucajnoscu kupio nesto sasvim trece, kupio sa Pezo 206 SW (karavan), konforniji je od obicne 206-ce. Proverio sam u servisu, odrzavanje nije skupo. Videcu kako ce me sluziti i koliko ce kostati sve to.