Citat:
Buum:
Što se Žerijala tiče uopšte me ne čudi što se (verbalno) najebao majke tamo nekom smrdljivom domaru. Šta on ima da k**** o pokojnom Osmajliću i to pred njegovim prijateljem Žerijalom?!? Zamisli da neko tako omalovažava, recimo, tvog pokojnog prijatelja - ne sumnjam da bi ga izuo od batina.
Čoveka sam upoznao kada je burazer radio neki revijalni meč na Ultimate Fight turniru u Kraljevu. Potpuno se normalno ponaša i nije nikakav divljak niti ludak.
Pa vidis, za razliku od tebe ja ne bih ni tak'o nekog sezdesetogosisnjaka kao ni neko dete pa makar mi psovali majku ceo dan! Iskreno, nisam lepo cuo sta je domar rekao, ali sta god da je to bilo, ovaj nije zasluzio takvo pljuvanje i pretnje...
a sto se tice toga da li je taj domar smrdljiv...
od plate tog domara se izdvajalo za taj SC Tas... nije taj domar bezao od ovdasnje policije u Francusku...
i da bi drzao treninge i vodio klub po ovdasnjem zakonu bi trebalo da imas zavrsenu visu skolu za sportske trenere a koliko se ja secam Zerijal je iz Francuske dosao u martu a prvi klub otvorio u avgustu... neka mi sad neko objasni kako ta visa skola koja traje 2 godine moze da se zavrsi (a ne kazem da je zavrsio) za 5 meseci posto sam i ja zainteresovan da je sto pre zavrsim...
kad je tako podoban, sto nije ostao da radi u Francuskoj?
nego je sve sto vredi otislo iz ove zemlje a sav belosvetski mulj dovukao ovde pa nam je sad ovako kako nam je...
a i da psujem nekom sve po spisku, ne bih sigurno psovao pred svojim ucenicima...
jadni ti roditelji cija deca imaju takvog "pedagoga" za trenera...
kljucna rec za BJJ je "Gracie" po prezimenu osnivaca i familije koja je tu vestinu razvijala