[ gajo2 @ 08.05.2011. 18:26 ] @
Razmišljam o kupovini kreveta na naduvavanje. Uzeo bih veći model, kao francuski ležaj, ima Intex, ima Bestway, cene šarolike... Ima li neko iskustva sa ovim?
[ mmix @ 08.05.2011. 19:36 ] @
Nemoj samo da prodjes kao ja

Ja sam kupio veliki Bestway (queen size), kao ovaj samo siv, sa integrisanim motorom, matiranom povrsinom (da ne klizi carsav). Lep krevet, super fora kad ti se usele gosti u gajbu.

Onda sam na krevetu nesto namestao sat i koristio iglu da skinem kajs i da mi se ne zagubi igla pa da dete nadje posle, ja je zabodem u krevet, nisam provalio sta sam uradio dok je nisam izvukao . Tako da nemoj da kupujes mnogo dobre na kojima ces zaboraviti na cemu lezis
[ srdjee @ 09.05.2011. 20:07 ] @
Citat:
mmix:... ja je zabodem u krevet...

ahahahahaha sjajno
suze mi idu od smeha

Inace, ja imam Intex debeli za 1 osobu, isto s motorom, matiran, tamno plavi, radi pos'o, mada mora malo da se doduva posle 2 dana.
[ gajo2 @ 10.05.2011. 09:06 ] @
Ja sam isto spavao na tom Intexu za 2 osobe (ustvari stane i 5 ) pola godine, odmah posle prve nedelje je krenuo da pusta vazduh pa sam lepio, i tako svake dve nedelje sam morao da popravljam. Posle 6 meseci je vec potpuno propao pa sam kupio novi, taj je vec malo bolje izdrzao ali nakon pola godine je i taj propao. Tako da preporucujem, dobar je krevet, ali racunaj da ces morati periodicno da kupujes novi.