[ D.i M.e @ 19.05.2011. 17:50 ] @
| Da li je moguće u Srbiji naću ovakvu kapu ili se moram dati na ručno pravljenje? Dakle, bitna stvar je da pokriva vrat, još bolje ako pokriva i uši.
Još par varijanti ovde.
[img]https://static.elitesecurity.org/uploads/2/8/2872736/821490fb-0829-42c3-9a4c-4b980efd4530[1].jpg[/img] |
[ triac @ 19.05.2011. 18:11 ] @
Pogledaj u Army shopu u BG-u...
[ Tyler Durden @ 19.05.2011. 19:02 ] @
Ovo liči na na kape za hiking i sl.
Možeš da pogledaš u Iglu šport i Gora-i prodavnicama. Potraži na netu sajtove.
[ Devanagari @ 19.05.2011. 20:01 ] @
Columbia je zakon po pitanju nekarakteristične garderobe. Da mi nije njih i još samo par proizvođača, ne znam šta bih radio po gudurama i uopšte putovanjima - stvarno imaju odlične specifične stvari. Na žalost, nemaju radnju u Srbiji koliko znam.
Probaj da potražiš nešto slično u Alpine Pro radnji u Balkanskoj, tamo je negde preko puta bioskopa 20. oktobar.
Ovde ti je spisak adresa u Srbiji.
[ triac @ 19.05.2011. 22:50 ] @
Citat:
Devanagari:Da mi nije njih i još samo par proizvođača, ne znam šta bih radio ...
Radio bi isto sto i mnogi drugi pre nas...vidis nista im nije falilo cim tebe ima
[ Devanagari @ 20.05.2011. 00:35 ] @
LOL, dobar
Ali opet, znaš onaj kada Crnogorca pitaju kako su mu preci živeli bez struje, televizije, mobilnog,… a on će: pa vidiš li jadan da su svi pomrijeli?!
Ili što je meni rekao jedan Arapin, sedimo u ofisu, klima cepa 16 stepeni, a napolju preko 55. Pitam ga kako su mu preci živeli bez klime u pustinji, a čovek mi kaže: ne želim da znam! Poenta je da se čovek lako navikne na bolje.
[ Bata @ 26.05.2011. 07:01 ] @
Lako se čovek navikne i na lošije, ali ne želi da zna :)
U vezi kapica sa zavesicama, ja sam kupio pretprošlog leta na nekoj pijaci na tezgi gde se prodavala razna zanatska oprema
(četke, šmirgle, kanapi, merdevine, suncobrani, itd...) kačket od jednostavnog belog platna (vidi se da je za zidare i molere) koja ima i
zavesicu da pokrije vrat.
Dakle mogao bi da pogledaš na mestima gde se prodaje oprema za rad.
Takođe sam nedavno prolazio pored izloga knjižare vojske koja se nalazi u Vasinoj ulici u Beogradu, preko puta Filozofskog fakulteta,
tamo osim knjiga prodaju i vojnu odeću , i tamo sam video vojni šešir sa mrežicom protiv komaraca koja se spusti sa oboda šešira.
[ since1986BC @ 26.05.2011. 17:32 ] @
Ako kupujes zastite od sunca radi, onda trazis svetliju boju. Braca Arapi znaju zasto. :)
Kupis neki kacket pa sasijes dodatak sam...ili odnes kod shnajderke.Budimo kreativni.
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.