[ codeNO @ 27.05.2011. 23:01 ] @
Ceo mesec April evo sad i Maj cekam(o) da se otvori Metro3 na ulazu u bg kod Petlovog brda, ali nesto ih koci. Kuma, puna informacija kaze da im Miskovic ne dozvoljava da naprave semafor kod ukljucenja na Ibarsku...mislim jos ne verujem da su uhvatili Mladica, a ne ovo. Mozda ne bi ni obracao paznju da nisam video tolike bilborde i reklame. Zbog cega bi sami sebe ispalili?!?
[ misahidroo @ 27.05.2011. 23:30 ] @
Još nisu dobili upotrebnu dozvolu. Planira se da krenu sa radom od 1. juna.
[ ki111er @ 28.05.2011. 02:11 ] @
Sta ti je tu cudno, kod mene u Krusevcu poceo sa gradnjom Merkator. Napravili veci deo zgrade i kako dodje "SEKA" tako i stadose sa radom. Ogromno gradiliste zvrji prazno na izlazu iz Ks-a prema Brusu :)))
[ codeNO @ 28.05.2011. 09:53 ] @
Ma jok Metro je vec napravljen uredjen i trava posadjena jos u Aprilu. Veca verovatnoca je da cekaju na neku dozvolu...ali kako su sebi upali u usta sa tolikom reklamom a cekaju na papir. Nisu oni mogli tek tako da zaborave da se dozvole dugo cekaju, mozda je Miskovic ipak umesao prste :)
[ milivoje t @ 28.05.2011. 11:54 ] @
Jel to ono na ibarskoj magistrali ? Ako jeste i ne treba da im daju odobrenje za rad, kada nisu napravili propisnu raskrsnicu i saobracajnu petlju za ulazak u onoliki objekat, samo bi zapusili ibarsku na toj lokaciji.
[ jesus alejandro @ 28.05.2011. 13:32 ] @
Citat:
ki111er: Sta ti je tu cudno, kod mene u Krusevcu poceo sa gradnjom Merkator. Napravili veci deo zgrade i kako dodje "SEKA" tako i stadose sa radom. Ogromno gradiliste zvrji prazno na izlazu iz Ks-a prema Brusu :)))

Prestanak radova na tom objektu se poklopio sa hapsenjem Joce Amsterdama. Inace Merkator nije vlasnik nekretnina u Srbiji vec samo zakupac.
[ etjen @ 28.05.2011. 14:58 ] @
uf i ja čekam taj Metro3 kao ozeb'o sunce...

Izludeh više od lokalnih prodavnica, a da idem svaki čas za Zemun mi je muka - em skupo, em nemam ni toliko vremena.
Oni su i napunili Metro koiko znam. Čak sam čuo da su već počeli da iznose u druge centre kvarljivu robu, neko ih je dobro zyebao.

Pročitao sam svakave priče na beobuild forumu a i čuo ovako svašta, ali mi nijedna ne pije vodu. Velika su oni firma da ne bi sve uzeli u obzir, neko ih tu namerno koči
[ milivoje t @ 29.05.2011. 14:45 ] @
De prenesi i nama te price. Ja cesto vozim tim pravcem, ibarskom. Na tom potezu ibarske se nalazi petlja orlovaca koju je projektovao nekakav idiot, a ka begradu je taj hiper market. Petlja je lose resena, a ka gradu su razne male prodavnice, pa nastanaju zagusenja.

Sad zamisi otvori se to i hoces da skrenes u metro kada ides ka beogradu. To znaci zaustavljas celu magistralu. Sto znaci zaustavljas obilaznicu, sto znaci za vikend kolona od 50 km jer oces da skrenes da kupis peglu na akciji.
[ Deep|Blue @ 30.05.2011. 07:09 ] @
Citat:
jesus alejandro: Prestanak radova na tom objektu se poklopio sa hapsenjem Joce Amsterdama. Inace Merkator nije vlasnik nekretnina u Srbiji vec samo zakupac.

Da , zakupac,
ali ih je zakupio na 99 godina
[ etjen @ 30.05.2011. 12:16 ] @
Citat:
milivoje t: De prenesi i nama te price. Ja cesto vozim tim pravcem, ibarskom. Na tom potezu ibarske se nalazi petlja orlovaca koju je projektovao nekakav idiot, a ka begradu je taj hiper market. Petlja je lose resena, a ka gradu su razne male prodavnice, pa nastanaju zagusenja.

Sad zamisi otvori se to i hoces da skrenes u metro kada ides ka beogradu. To znaci zaustavljas celu magistralu. Sto znaci zaustavljas obilaznicu, sto znaci za vikend kolona od 50 km jer oces da skrenes da kupis peglu na akciji.

pa jedna priča je da nisu lepo odradili tu raskrsnicu, ali to im nije od juče, mislim, zar nisu morali da predaju negde projekat da bi dobili građevinsku, ne možeš da nekom daš građevinsku dozvolu pa kada izgrade objekat po planu, ne daš im upotrebnu. Mislim, zar nije besmisleno? Metro nije neka smešna firma pa da se igra i gradi više nego zašta ima dozvolu...

druga priča je još besmislenija, navodno su delom ušli u neki privatni posed i neki lik ih sada tuži i traži neke sulude pare za njegovu zemlju koju hoće celu da proda a oni su mu ušli par metara u plac. Navodno je to taj lik znao i prilikom gradnje ali je čekao do kraja kako bi im uzeo velike pare...

ostale priče su isto vezane za neke dozvole, semafore i druge gluposti, ali sve u svemu, sve to je bezveze jer mi je stvarno neverovatno da tako velika firma može sebi da dozvoli da izreklamira centar, zaposli ljude, ubaci robu unutra i da ne otvori zarad nekih njihovoh propusta?!?
Mogu da zamislim koliko para gube odlaganjem otvaranja

Stvarno mi je sve to neverovatno....
[ zus @ 30.05.2011. 15:54 ] @
I na njihovom sajtu je obrisano - Beograd 3 - Vidikovac, tako da... :( (ko zna kad i ko zna gde)
[ etjen @ 30.05.2011. 17:12 ] @
Citat:
zus: I na njihovom sajtu je obrisano - Beograd 3 - Vidikovac, tako da... (ko zna kad i ko zna gde)

sada sam i ja video.
Ne mogu da verujem....

[ milivoje t @ 30.05.2011. 19:22 ] @
Interesantno. Ono sto ja mogu da zamerim sam napisao. Postoji mnogo manje prometna saobracajnica od ibarske pored koje je Metro. Saobracajnica ka novosadskom autoputu. Dve trake u jednom smeru i treca traka za skretanje ka metrou. Na ibarskoj ka Bg kod tog metro jedna jedina traka i to je to. nedopustvo. Petlja orlovaca nema direktno veze sa tim samo je nekih 500m od metroa i vec stvara probleme. Pa mi treba vecnost da prodjem tuda kada je spic.
[ etjen @ 31.05.2011. 14:24 ] @
ne javljaju se na telefone sa njihovog sajta...
[ etjen @ 31.05.2011. 23:00 ] @
16. juna
[ zus @ 01.06.2011. 09:12 ] @
Citat:
etjen: 16. juna :)

Otvara se?
[ etjen @ 01.06.2011. 12:34 ] @
tako barem kažu.
Odgovorili mi na mejl
[ codeNO @ 11.06.2011. 00:43 ] @
Prosle nedelje su poceli da prave raskrsnicu za Metro. Sad su stavili semafore i ceka se da prorade. E sad samo je pitanje kako ce da nasteluju semafor. Iskljucenja sa puta primaju 2do3 auta, i ako hocu 5 njih da skrenu prave zastoj iza a semafor npr. drzi kao u Zemunu...I eto guzve do Rusnja
[ zus @ 13.06.2011. 09:17 ] @
Definitivno se otvara 16.06.2011. godine u 06h.
[ Sceka @ 17.06.2011. 15:50 ] @
Otvoren juce... Guzva bila nenormalna pa sam odustao... Radno vreme 00 - 24, sto znaci najbolje je otici posle ponoci, tako sam isao i u Tempo - nema guzve i prosto milina da se pazari! :)
[ Boulder @ 06.06.2012. 14:56 ] @
Metro od nedavno ima isporuku bele tehnike,
po prvi put sam nesto narucio od njih, upravo u metrou na Vidikovcu,
Jutros su mi isporucili frizider,
znaci do sada sam kupovao od mnogih i nisam do sada video takvu bahatost kod nosenja robe i u ponasanju,
napravili su mi udubljenje na limu frizidera sa leve strane.
Prvi put i zadnji put sam kod njih uzeo nesto od bele tehnike.
[ milivoje t @ 06.06.2012. 17:40 ] @
ti si budala kada si primio takav olupan uredjaj.
[ JankoNIS @ 06.06.2012. 18:27 ] @
Pazite kada idete u nocnu kupovinu. Metro u Nisu ima u periodu od 23:30 do 00:15 neki presek pa im tada ne rade kase. Ako vas uhvati to vreme, ima da se setate po radnji 45 minuta dok ne krenu sa novim fiskalnim danom.
[ Electronique Terminator @ 06.06.2012. 18:38 ] @
Da nije taj ulubljeni frz bio na 3x-Akciji ?
upravo zbog tog oštečenja,

Nekad "smušeno " i to rade,____pa ko je video-video-je,

Taknuto-Maknuto
[ mmmilan @ 06.06.2012. 20:26 ] @
Mozda je off
Jel i dalje treba ona kartica za metro?
[ bakara @ 06.06.2012. 20:44 ] @
Naravno da treba.