[ owim @ 31.05.2011. 12:11 ] @
Ovo je promotivna ponuda, usluga čišćenje laptopa. Da li pogrešno kapiram ili je -- besplatna?

[ Java Beograd @ 31.05.2011. 12:14 ] @
Verovatno se popust ostvaruje ako je u sklopu sa nekom drugom uslugom.
[ owim @ 31.05.2011. 13:10 ] @
To sam i ja mislio, ali nije tako. Već sam jednom kod njih radio čišćenje laptopa. Ako je 100% umanjenje od prethodne cene, onda je nova cena 0 din. Ako je 500 din - 100% opet je 0 din.

Bilo mi je zanimljivo pa sam podelio sa vama.
[ SlobaBgd @ 31.05.2011. 15:27 ] @
Da, sigurno je u okviru neke druge usluge.

Ja, recimo, kad menjam komponente (napajanje, kartice, memoriju, a posebno procesor i kuler), obavezno očistim desktop kućište od prašine. Sebe radi. I naravno da to ne naplatim, iako u računu koji dajem klijentu stoji i ta stavka, ali sa napomenom - gratis. Takođe, posle čišćenja kompa od malware-a uradim čišćenje registryja i brisanje temporary fajlova, isto besplatno.

Međutim, ako treba da očistim komp od prašine i odradim optimizaciju Windowsa, kao redovno održavanje, naravno da ću da naplatim uslugu.

Uostalom, pozovi ih pa ih pitaj.
[ yolja624 @ 31.05.2011. 19:13 ] @
kako simpaticne usluge... svaka cast. A tek ovo sto je gratis... za svaku pohvalu. Bravo!
[ owim @ 31.05.2011. 21:57 ] @
Hvala na vašem viđenju!

Da ne bude da sam isekao deo ponude koja mi odgovara. Prilažem slike za zaokruženim delom o kojem pričamo.

Ovo je promotivna ponuda:

Ovo je regularna ponuda:

Šta sam pogrešno razumeo? Mislim da je trebalo da piše "-10%", u skladu da ostalim popustima. Ovako me podseča na Jezdino vreme kada je rekao da će se cene smanjiti i više od 100% -- kao predsednički kandidat.