[ iizuzetan @ 05.06.2011. 15:32 ] @
Naravno niko nece postrojiti uza zid 4 000 000 000 ljudi i streljati ih, vec je to jako suptilniji proces trovanja prskanjem, to jest zaprasivanjem otrovnim hemijskim i bioloskim supstancama iz mlaznih aviona (neobelezenih tako da niko nezna koja je to organizacija). Hemikalije su aero soli aluminiuma, barijuma, titanijuma i magnezijuma. A bioloska supstanca je nepoznata gljivica koja ulazi u krv i "jede" sve sto je potrebno za obnovu i gradnju naseg imunog sistema.

Evo ljudi sirom sveta uveliko se organizuju da se spreci taj najveci genocid koji je ova planeta videla, i naravno ako je moguce da se identifikuju i kazne oni koji stoje iza tog mracnog plana.

http://www.youtube.com/watch?v=45Kk2iiDpdk

Evo koje se drzave intenzivno zaprasuju (ostale koje nisu u tom spisku se redje zaprasuju ali se uglavnom cela planeta zaprasuje):

http://www.youtube.com/watch?v=OOm__vvLoaM&NR=1

Kako preziveti period nakon koga ce biti svega 2 000 000 000 ljudi? Evo odgovora gospodje doktorke koja ima informacije iz prve ruke:

Deo1:

http://www.youtube.com/watch?v=e_66qt2JJDU

Deo2:

http://www.youtube.com/watch?v=w0omApMlCzI&NR=1
Deo3:

http://www.youtube.com/watch?v=UCxN5_ZmtIk&NR=1
[ Milos911 @ 05.06.2011. 15:40 ] @
Jeste, videh i ja avion sinoc, ali sam mislio da je neki za poljoprivredno zaprasivanje. Znaci da se zabrinem?
[ Onaj @ 05.06.2011. 15:43 ] @
Nije nemoguće... Nego 'ajde sad kako te hemikalije ili supstance znaju koga da truju a koga ne? Mislim, kako te supstance znaju da li ti treba da si u onih 4 000 000 000 li u onih 2 000 000 000? I šta je sa još 1 000 000 000 ljudi- oni se ne uklapaju u računicu, izgleda da je u pitanju neinformisanost tih ljudi o broju stanovnika naše planete jer nas ima gotovo 7 000 000 000 !!!
[ iizuzetan @ 05.06.2011. 15:49 ] @
Citat:
Onaj: Nije nemoguće... Nego 'ajde sad kako te hemikalije ili supstance znaju koga da truju a koga ne? Mislim, kako te supstance znaju da li ti treba da si u onih 4 000 000 000 li u onih 2 000 000 000? I šta je sa još 1 000 000 000 ljudi- oni se ne uklapaju u računicu, izgleda da je u pitanju neinformisanost tih ljudi o broju stanovnika naše planete jer nas ima gotovo 7 000 000 000 !!!

Njih ne zanima ko ce umreti a ko ne sve dok ima vise od 2 000 000 000 ljudi. Naravno oni koji su na vrhu su zasticeni jer postoji lek za kancer i sve ostalo sto bi moglo da ih ugrozi, njih i njihove porodice i potomke. A prezivece oni koji su izvan tih lokacija koje se najvise zaprasuju i oni koji imaju najaci imunitet kao i od faktora kretanja. na primer oni koji su po kancelarijama, ne izlaze vani itd imaju vecu verovatnocu prezivljavanja od onih kojima je poso takav da budu vani itd itd.

Zato je proces takav da je postepen kako bi se populacija smanjivala postepeno a ne masovno kao na primer da naprave neku epidemiju smrtonosnu, to tad nije pod kontrolom. Ovako jeste.
[ Onaj @ 05.06.2011. 15:53 ] @
Citat:
iizuzetan: Njih ne zanima ko ce umreti a ko ne sve dok ima vise od 2 000 000 000 ljudi. Naravno oni koji su na vrhu su zasticeni jer postoji lek za kancer i sve ostalo sto bi moglo da ih ugrozi, njih i njihove porodice i potomke.

Aha.. A šta ćemo sa činjenicom da i ljudi "na vrhu" umiru od kancera i drugih neizlečivih bolesti?
[ Ivan Dimkovic @ 05.06.2011. 15:55 ] @
Citat:

Naravno oni koji su na vrhu su zasticeni jer postoji lek za kancer

Ja sam cuo da je taj lek za kancer zapravo zavera reptilijanaca - reptilijanci su prevarili svetske mocnike i umesto leka za rak su im u stvari dali obicne tablete koje pomazu protiv intergalaktickih suljeva... tako ce reptilijanci, zapravo, zavladati svetom bez da uopste moraju da se bave prljavim poslom eliminacije ljudi!

Citat:
Onaj
Aha.. A šta ćemo sa činjenicom da i ljudi "na vrhu" umiru od kancera i drugih neizlečivih bolesti?

Tablete protiv intergalaktickih suljeva ne mogu da izlece kancer. Ali, reptilijanci su majstori tehnike poznatije kao "Reality Distrortion Field" iliti RDF (Steve Jobs je jedan od reptilijanaca) tako da su i svetski mocnici slepi i misle da imaju tablete protiv raka - na njima pise iTableta i kazu da sam pogled na nju izaziva aktivaciju RDF-a.

Btw, sta mislite zasto se prica da Steve Jobs boluje od kancera? Pa bas zato sto ce se on magicno izleciti reptilijanskim lekom. Naravno, on nikad nije imao rak...

COINCIDENCE? I THINK NOT!
[ Count Zero @ 05.06.2011. 16:06 ] @

Citat:
Btw, sta mislite zasto se prica da Steve Jobs boluje od kancera?

Je l' Džobs ostao živ? Jeste. I ono pre se povratio i sad će.
[ Onaj @ 05.06.2011. 16:09 ] @
Citat:
Ivan Dimkovic: Tablete protiv intergalaktickih suljeva ne mogu da izlece kancer.

Jesi siguran? Ja mislim da je u pitanju nešto drugo... Pazi sad, da ti ja objasnim...

U velikoj si zabludi! Reptilijanci žele da te mi obični smrtnici mislimo da su to tablete protiv intergalaktičkih šuljeva i žele da mi mislimo da oni na vrhu samo misle da su to tablete protiv kancera! E sad, oni na vrhu znaju da mi pogrešno mislimo da su to tablete protiv intergalaktičkih šuljeva a ne protiv kancera tako da se dobija iizuzetno dobro osmišljena prevara koja treba da obične smrtnike, tj. nas, navede na pogrešan zaključak! E sad, zašto reptilijanci žele da mi tako mislimo - pojma nemam, ali mora da je neka iizuzetno dobro smišljena zavera.
[ Onaj @ 05.06.2011. 16:14 ] @
A negde 3011. godine pričaće se o sličnoj zaveri da će na zemlji da ostane samo 30 milijardi ljudi.
[ Miroslav Jeftić @ 05.06.2011. 16:28 ] @
Baš mi je jedan taksista pre neki dan pričao sve o zaprašivanju i pokazivao nekakve oblake kao dokaz, kaže nisu to obični oblaci. Taksisti sve znaju, zar ne?
[ Onaj @ 05.06.2011. 16:41 ] @
Citat:
Miroslav Jeftić: Taksisti sve znaju, zar ne? :D

Ako je taksista to rek'o onda ni ja više ne sumnjam.

Poznato je da taksisti sve znaju a oni su i najveća žrtva zavere edukacione mafije.

Naime, edukaciona mafija (piše se još o edukaciJona mafija) je taksistima uskratila mogućnost da predaju na fakultetima. A pitam ja vas - zašto??? Zašto kad taksisti sve znaju??? E pa zato što njima nije u interesu i da omladina zna ono što znaju taksisti!! Zato omladini i poturaju nekakve markice za prevoz, karte za bus i sl. Zato, prijatelji moji, da ne bi omladina došla u posed znanja koje imaju taksisti!
[ Shadowed @ 05.06.2011. 16:46 ] @
Citat:
Ivan Dimkovic: Tablete protiv intergalaktickih suljeva ne mogu da izlece kancer. Ali, reptilijanci su majstori tehnike poznatije kao "Reality Distrortion Field" iliti RDF (Steve Jobs je jedan od reptilijanaca) tako da su i svetski mocnici slepi i misle da imaju tablete protiv raka - na njima pise iTableta i kazu da sam pogled na nju izaziva aktivaciju RDF-a.

Btw, sta mislite zasto se prica da Steve Jobs boluje od kancera? Pa bas zato sto ce se on magicno izleciti reptilijanskim lekom. Naravno, on nikad nije imao rak...

COINCIDENCE? I THINK NOT!

Hahaha, odlicno
[ iizuzetan @ 05.06.2011. 17:59 ] @
Poruka obicnim ljudima:

Vidite, ovde postoje dezurni ljudi koji sve ismevaju svojim otrcanim i mnogo puta ispricanim frazama tipa "taksisti" i slicno ali ne obracajte paznju na njih vec razmisljajte svojom glavom i na osnovu cinjenica a cinjenice su tu. Mnogi istrazivaci i naucnici su dokazali da su nivoi aluminijuma i ostalih metala, za koje se zna da se nalaze u oblacima sa kojima nas zaprasuju, su nekoliko stotina pa i hiljada puta veci od normalnih doza u uzorcima iz zemljista i iz voda sirom planete, kao i u vlasima kose ljudi sirom sveta. Neznam ko su ovi ljudi na forumu ali ne obracajte paznju.

Pretrazite ovu temu po internetu i youtube ukucajte kljucnu rec CHEMTRAILS i videcete da na hiljade naucnika vec uvidja da se nesto strasno dogadja i da je crna kob obgrlila nasu planeteu.

A evo kako su nas postepeno od 90-tih godina privikavali da prihvatimo te hemijske linije na nebu kao nesto prirodno:

http://www.youtube.com/watch?v=oCqlqAYlI4c

I zaboravio sam da napomenem da je i Srbija usla u taj projekat 2006 kad je Vuk Draskovic potpisao.
[ bojan_bozovic @ 05.06.2011. 18:08 ] @
Crna kob jeste obavila našu planetu, ali blage veze nema s tim o čemu pišeš!

Radi se o tome da sledeći veliki udar komete ili asteroida u našu planetu može biti poguban za nas kako je bio za dinosauruse, i sigurno se dešava, a da li ove godine ili za desetak miliona godina, nebitno je.

Ako ti već treba nešto da se plašiš, plaši se toga, jer će garantovano da se desi.

Poz.
[ Miroslav Jeftić @ 05.06.2011. 18:21 ] @
Citat:
iizuzetan: Poruka obicnim ljudima:

Vidite, ovde postoje dezurni ljudi koji sve ismevaju svojim otrcanim i mnogo puta ispricanim frazama tipa "taksisti" i slicno ali ne obracajte paznju na njih vec razmisljajte svojom glavom i na osnovu cinjenica a cinjenice su tu. Mnogi istrazivaci i naucnici su dokazali da su nivoi aluminijuma i ostalih metala, za koje se zna da se nalaze u oblacima sa kojima nas zaprasuju, su nekoliko stotina pa i hiljada puta veci od normalnih doza u uzorcima iz zemljista i iz voda sirom planete, kao i u vlasima kose ljudi sirom sveta. Neznam ko su ovi ljudi na forumu ali ne obracajte paznju

Ne vidim čemu ta sumnjičavost. Pre neki dan krenem po konfiguraciju i taksista krenu da smara o oblacima i zaprašivanju, celim putem je pričao o tome, ništa nisam izmislio
[ Marko_L @ 05.06.2011. 18:25 ] @
Evo da se javim kao običan čovek. Danas sam video jedan chemtrail na nebu i uopšte me nije zabrinuo, što je samo dokaz da je to što pričaš tačno. Navikli nas i sad niko ne vidi pretnju u tome. Mene sad interesuje šta mi obični ljudi možemo da uradimo ? Jel imaš neki savet ? Nemoj mi samo reći da gađam avione, pošto nemam čim. Možda borba i nije rešenje. Možda bežanija po šumama ili tako nešto ?
[ Ivan Dimkovic @ 05.06.2011. 18:29 ] @
Citat:
iizuzetan
Poruka obicnim ljudima:

Nista ti to ne vredi, obicni ljudi su zaslepljeni reptilijanskim RDF-om - tj. ne boluju od paranoje.

Mislim da ces vise uspeha imati ako se obratis ljudima koji imaju stit od uticaja reptilijanaca... cuo sam da se oni okupljaju u odredjenim institucijama zatvorenog tipa - zatvorenog, kako bi sprecili da ih reptilijanci indoktriniraju :-)
[ Onaj @ 05.06.2011. 18:37 ] @
Citat:
Marko_L: Evo da se javim kao običan čovek. Danas sam video jedan chemtrail na nebu i uopšte me nije zabrinuo, što je samo dokaz da je to što pričaš tačno. Navikli nas i sad niko ne vidi pretnju u tome.

Još gore, padala nedavno kiša a ja se nisam zabrinuo da to možda padaju kapi koje u sebi sadrže neke sićušne nanorobote koji nam kroz kožu prodiru u organizam i slabe nam imunitet. Dokle ide ta tehnologija za odvlačenje pažnje od takvih opasnosti, to je čudo! Ali evo neko vreme nisam izlazio iz kuće pa mi se tek sad razbistrilo i počeo sam da paničim što je padala kiša, valjda oni talasi za kontrolu uma ne mogu da prodru skroz kroz debele zidove od pune cigle...
[ Marko_L @ 05.06.2011. 18:48 ] @
Kiša je posebno opasna. Evo da ti postavim jedno pitanje. Da li si ikada video kišu uživo pre nego što si se rodio ? Nisi. E pa, kako onda objašnjavaš činjenicu da kiša pre tebe nije postojala, osim na video snimcima kojim su nas navikavali na kišu ? Razmisli o tome, pa ćeš shvatiti da te cigle nisu dovoljne. E sad, ako ih umotaš u aluminijumsku foliju koju ćeš prethodno premazati buterom i džemom od suvih šljiva, to je skroz druga priča.
[ Ivan Dimkovic @ 05.06.2011. 18:50 ] @
@iiiiiiiiiiiiiiizuzetan,

Nego, kako ti objasnjavas cinjenicu da svet raste iz dana u dan pored svih tih globalnih zavera.... iz dana u dan nas ima sve vise i vise uprkos svim tim tajnim radioaktivnim i toksicnim stvarima, od mobilnih telefona preko mikrotalasnih i GM biljaka pa sve do supertajnih projekata prskanja populacije super-tajnim otrovnim supstancama :)

Mislim, kakvi su to globalni vladari svetom ako nisu u stanju da zaustave rapidno sexanje po 3/4 sveta? :-)

Pih... ja sam razocaran... ni reptilijanci nisu ono sto su nekad bili.
[ Onaj @ 05.06.2011. 18:52 ] @
Citat:
Marko_L: Kiša je posebno opasna. Evo da ti postavim jedno pitanje. Da li si ikada video kišu uživo pre nego što si se rodio ? Nisi. E pa, kako onda objašnjavaš činjenicu da kiša pre tebe nije postojala, osim na video snimcima kojim su nas navikavali na kišu ?

Još jedna važna stvar. Manipulacija bojama. Čuo sam da su boje izmišljene tek u novijoj istoriji i to u službi kontrole uma. Razmislite - nekad ni na fotografijama i filmovima nije bilo boja a sad ih ima i uživo!
[ iizuzetan @ 05.06.2011. 18:54 ] @
Iznad grada nisa u juznoj srbiji slikano pre neki dan:

Zapitajte se zasto bi komercijalni avioni skretali za 180 stepeni???? Osim ako nisu komercijalni i ako lete da bi odradili te "oblake"!! Ajde sad logicno bez emocija dajte zakljucak da li su to komercijalni avioni ili avioni koji zaprasuju?
[ Onaj @ 05.06.2011. 18:58 ] @
Citat:
iizuzetan: slikano pre neki dan

Da, pre neki dan... I doneli su jesen/zimu u ovo doba... Vidim, samo zimzeleno drveće je na toj slici zeleno.
[ yolja624 @ 05.06.2011. 18:59 ] @
Treniraju polukruzno okretanje pod rucnom... koga briga...

Slikano u srbiji, jelte?????
http://www.disclose.tv/forum/p...-house-jan-26-2010-t15186.html

e moj iizuzetni, propade prica...
[ Ivan Dimkovic @ 05.06.2011. 19:00 ] @
Znaci tako izgleda trag kada avion "skrene za 180 stepeni"?

E dodjavola, ja sam celog zivota bio u ubedjenju da bi izgledao kao.... "prava linija"? :-)))))))

I sta kazes @iiiiiiiiiiizuzetan, za tvoju fotku nema nikakvog jednostavnijeg objasnjenja nego da je u pitanju globalna svetska zavera? Mislim da ti treba cestitati na brilijantno ostrom umu... mislim, kome bi to palo na pamet, vecinu nas bi totalno zbunili vetrovi i slicne "dimne zavese" koje su verovatno deo zavere!

Svaka cast!
[ iizuzetan @ 05.06.2011. 19:00 ] @
Citat:
Onaj: Da, pre neki dan... I doneli su jesen/zimu u ovo doba... Vidim, samo zimzeleno drveće je na toj slici zeleno.

Ne vidim razlog zasto je bitno pitanje tacno vreme slikanja, osim ako ne zelis da uneses pometnju i da se skrene sa kljucnog pitanja kojeg sam postavio.
[ Onaj @ 05.06.2011. 19:02 ] @
Citat:
iizuzetan: Ne vidim razlog zasto je bitno pitanje tacno vreme slikanja, osim ako ne zelis da uneses pometnju i da se skrene sa kljucnog pitanja kojeg sam postavio.

Zato što tvrdiš da je slikano pre neki dan. Ono, ko voli da laže o malim stvarima voli i o velikim.
[ Ivan Dimkovic @ 05.06.2011. 19:03 ] @
@iizuzetan - ne ne ne... kljucno pitanje je kako li svetske vlade uspevaju sve druge da zaslepe sa trikovima kao sto su vetrovi, a vas odabrane omase :)

Si razmisljao nekad o tome?
[ iizuzetan @ 05.06.2011. 19:04 ] @
Citat:
Ivan Dimkovic: Znaci tako izgleda trag kada avion "skrene za 180 stepeni"?

E dodjavola, ja sam celog zivota bio u ubedjenju da bi izgledao kao.... prava linija? :-)

I sta kazes @iiiiiiiiiiizuzetan, za tvoju fotku nema nikakvog jednostavnijeg objasnjenja nego da je u pitanju globalna svetska zavera? Mislim da ti treba cestitati na brilijantno ostrom umu... mislim, kome bi to palo na pamet, vecinu nas bi totalno zbunili vetrovi i slicne "dimne zavese" koje su verovatno deo zavere!

Svaka cast!

Ok a zasto sad ti meni izbegavas odgovor? Ajde reci logicki da li su to komercijalni avioni? Da li bi desetak komercijalnih aviona na jednoj te istoj liniji u roku od svega pola sata skrenuli potpuno od svoje pravolinijske putanje kako bi se vratili odakle su dosli? Sta mislis kako bi se ti osecao da si u takvom avionu, da li bi trazio novac nazad i odstetu jer eto mozda putujes na jako bitnom poslovnom sastanku a oni te vratili na pocetnoj pozociji umesto da si u tom trenutku za stolom na sastanku?
[ yolja624 @ 05.06.2011. 19:05 ] @
ma slika sknuta sa foruma nekog... veze nema sa srbijom. Mozebitno da je i montaza.
[ Ivan Dimkovic @ 05.06.2011. 19:05 ] @
Citat:
iizuzetan
Ok a zasto sad ti meni izbegavas odgovor? Ajde reci logicki da li su to komercijalni avioni

Zasto ti izbegavas odgovor - da li je Elvis u jednom od tih aviona?
[ iizuzetan @ 05.06.2011. 19:06 ] @
Citat:
yolja624: ma slika sknuta sa foruma nekog... veze nema sa srbijom.

A zasto je sad bitno da li je i iznad srbije? Ili je i to pokusaj da se skrene sa glavnog pitanja zasto bi komercijalni avioni odjednom skrenuli i vratili se odakle su posli?
[ Ivan Dimkovic @ 05.06.2011. 19:09 ] @
Pa ne bi. Ne vidim zasto mislis da ta slika uopste ima veze sa avionima, doduse :)

Nego, cini mi se da ti @iiiizuzetan u stvari kad dobijes inspiraciju odes na Google i trazis "conspiracy" - pa kad nadjes nesto zanimljivo, a ti onda to ovde postujes - apsolutno je nemoguce da jedna osoba veruje u sve te gluposti... Tako da, odao si se :-)
[ yolja624 @ 05.06.2011. 19:11 ] @
Pa ako laziras izvor slike, sto ne bi lazirao cijelu pricu? Tvoj kredibilitet je u pitanju...

Sto bi neko sa tobom uopste vise raspravljao o dubiozama, kad si osnovno lazirao - izvor. Sljedece sto treba dokazati da je slika (bez obzira gdje je slikana) zaista takva a ne fotomontaza. Bilo ko se i malo igrao sa photoshopom moze tvoje ime da napise tim "chemtrailsom na .jpg"
[ Marko_L @ 05.06.2011. 19:17 ] @
Citat:
Ok a zasto sad ti meni izbegavas odgovor? Ajde reci logicki da li su to komercijalni avioni? Da li bi desetak komercijalnih aviona na jednoj te istoj liniji u roku od svega pola sata skrenuli potpuno od svoje pravolinijske putanje kako bi se vratili odakle su dosli? Sta mislis kako bi se ti osecao da si u takvom avionu, da li bi trazio novac nazad i odstetu jer eto mozda putujes na jako bitnom poslovnom sastanku a oni te vratili na pocetnoj pozociji umesto da si u tom trenutku za stolom na sastanku?

Oho, došli smo i do logičkih razgovora. Odlično, to sam čekao, pošto me jako interesuje logičan odgovor na ovo pitanje. Zašto bi se neko cimao da prethodnih 20 godina navikava ljude na oblake i sada izvodio ovakve ludorije po nebu i gde svi mogu da ih vide, kada ima mnogo lakših načina da se smanji populacija. Recimo, mogu da potplate nekog radnika vodovoda da ubaci malo tih hemikalija u pijaću vodu, pa onda taj radnik doživi nezgodu na skijanju. Ili, ne mora ni to, pošto su kontrola uma i subliminarne poruke prilično moćna stvar, zašto lepo ne naprave neki hit film koji će odgledati pola sveta, a u njega ubace subliminarne poruke tipa "rokni se, možeš ti to" i lepo se pola sveta poubija. Ili kad već imaju pod svojom kapom najveće proizvođače hrane, zašto oni direktno ne potruju zemlju nego se zezaju sa avionima ? Očas posla bi smanjili populacija na milijardu ljudi.

Eto, ako može par logičnih odgovora na ova pitanja, pa možemo dalje.
[ Onaj @ 05.06.2011. 19:19 ] @
@iizuzetan

OK, izvini što smo primetili i dokazali da nas lažeš. Tvrdio si da je slika slikana pre neki dan u Nišu a onda se ispostavilo da slika nije ni od pre neki dan a ni iz Niša već da je neko tu fotomontažu ko zna odakle već postavio na net još pre nekoliko meseci. Ali što da ne, nastavi kao da se ništa nije desilo, možda kasnije u toku diskusije to sve zaboravimo. ;)
[ Marko_L @ 05.06.2011. 19:26 ] @
Slikano pre par minuta u Beogradu.

Definitivno ima tu nešto.

[ Onaj @ 05.06.2011. 19:28 ] @
@Marko_L

Da, "X" pobeđuje sigurno... Misliš da je to slučajno?

Takođe, na slici vidimo i 3 puta znak X znači "xxx" što jasno ukazuje na to da ova slika na nebu sublimirano propagira neke stvari.
[ Shadowed @ 05.06.2011. 19:29 ] @
Citat:
iizuzetan: A zasto je sad bitno da li je i iznad srbije?

Bitno je jer pokazuje da lazes.
[ Ivan Dimkovic @ 05.06.2011. 19:38 ] @
Sto ste bre napali @iiiiiiizuzetnog - hajde vi LOGICKI dokazite da ta slika sa tog foruma zapravo NIJE iz Srbije? A? A?

A i za to "od pre par dana" - pa opste je poznata stvar gde su ti tajni avioni, tu je i menjanje klime... hajde vi logicki dokazite da ovde nije slucaj i o lokalnom menjanju klime tako da izgleda kao zima, a?

Samo logiku, molicu lepo!
[ iizuzetan @ 05.06.2011. 19:42 ] @
Covek koji je poceo shvatati:

http://www.youtube.com/watch?v=7bI6RGc5epo
[ yolja624 @ 05.06.2011. 19:45 ] @
Nista, evo jedan dobar avatar za covjeka koji postuje logiku:

Live long and prosper....
[ Isak666 @ 05.06.2011. 22:05 ] @
Citat:
Uveliko pocela implementacija plana za smanjenje broja ljudi

[ triac @ 05.06.2011. 22:39 ] @
Davno sam ja pricao bice mrtvih
[ jnk @ 06.06.2011. 00:34 ] @
Lik je očigledno bolestan i stvarno mislim da nije u redu da ga ovako ismevate.
[ pri3rak @ 06.06.2011. 00:55 ] @
@iizuzetan

http://www.youtube.com/watch?v...U&feature=related#t=08m06s
[ Onaj @ 06.06.2011. 01:11 ] @
Citat:
jnk: Lik je očigledno bolestan i stvarno mislim da nije u redu da ga ovako ismevate.

Pogorsalo mu se psihicko stanje jer nece da ide kod lekara :(
[ yolja624 @ 06.06.2011. 05:45 ] @
Citat:
jnk: Lik je očigledno bolestan i stvarno mislim da nije u redu da ga ovako ismevate.

A ja mislim da nije u redu da covjeka nazoves bolesnikom. Ja ne mislim da je bolestan ali sam siguran da je u zabludi.
[ jnk @ 06.06.2011. 08:08 ] @
Manija gonjenja je itekako bolest.
[ triac @ 06.06.2011. 09:13 ] @
Citat:
jnk: Manija gonjenja je itekako bolest.

A manija kenjanja je itekako smor
[ iizuzetan @ 06.06.2011. 09:39 ] @
Citat:

Neznam kako moderatori dozvoljavaju ovakvo pisanje??? Koliko znam ovo je bio pristojan sajt. Mislim da ovakvo vredjanje zasluzuje banovanje.
[ Odin D. @ 06.06.2011. 10:02 ] @
To nije nikakvo vredjanje. Ocigledno je da se samo radi o njegovom misljenju.
A to sto je njegovo misljenje za nekog uvredjljivo, to je drugo pitanje.
[ Onaj @ 06.06.2011. 10:52 ] @
Vala, bice manje svadja kad ostane samo 2 000 000 000 ljudi...
[ iizuzetan @ 06.06.2011. 11:50 ] @
evo playliste:

http://www.youtube.com/view_play_list?p=3970CD6769896B2B

I evo iznad BEOGRADA:

http://www.youtube.com/watch?v=Gv7fSB5lIJ4

E evo i dokaza:

http://www.youtube.com/watch?v=A597E59pAYo&NR=1

[Ovu poruku je menjao iizuzetan dana 06.06.2011. u 13:26 GMT+1]
[ triac @ 06.06.2011. 13:31 ] @
Dovoljno je zivot i ovako tezak jos treba se smaramo o globalnim poredcima i problemima...uzmi oprcaj nesto pa ces videti koliko ce te boleti stojko za sve !!!

p.s

Samo dva sloga u zivotu su vredna slusanja :

PI-CA ili sto bi rekli kumovi (DJA-NA)
[ yolja624 @ 06.06.2011. 15:45 ] @
Citat:
jnk: Manija gonjenja je itekako bolest.

Ako nisi ljekar ne mozes davati dijagnoze a cak i da jesi, te dijagnoze ne smijes da dajes javno.
Svako ima pravo na misljenje pa i @iizuzetan. A ti i ja imamo pravo da se ne slozimo sa njegovim misljenjem, ali to nije razlog da ga vrijedjamo. Mozemo da ga ubjedjujemo da pogresno misli, da mu ukazemo na njegovu zabludu, ali moramo drzati odredjene nivoe ponasanja. To je moje misljenje, a ti se nemoj naci uvredjen ;)

@Triac
A tvoje razmisljanje mi je apsolutno prihvatljivo. Dan je odlican, a nova garderoba proljece/ljeto 2011 je uveliko na manekenkama koje hodaju po gradu. Znaci, gasi racunare i idemo napolje!
[ Odin D. @ 06.06.2011. 15:53 ] @
Citat:
yolja624: Ako nisi ljekar ne mozes davati dijagnoze a cak i da jesi, te dijagnoze ne smijes da dajes javno.

Gdje pise da se to ne smije?
[ jnk @ 06.06.2011. 17:02 ] @
yolja: Možda nije u redu da se to javno iznosi ali ja sam mislio da je primer više nego očigledan. Ili je u pitanju trol. Ne znam gde je ta granica između zablude i opsednutosti.
[ yolja624 @ 06.06.2011. 17:45 ] @
Citat:
jnk: yolja: Možda nije u redu da se to javno iznosi ali ja sam mislio da je primer više nego očigledan. Ili je u pitanju trol. Ne znam gde je ta granica između zablude i opsednutosti.

Upravo o tome i govorim. Mozemo privatno da mislimo o ovom ili o onom sta god zelimo, ali ne moram bas sve da kazemo. Moderator to moze da obrise/izmjeni, ako smatra za potrebno. Ali sem moderatora, valjda svako od nas u sebi ima neko kucno vaspitanje koje ce ga sprecavati da bas uvijek javno kaze sta misli. Bez obzira na "ociglednost"

Mozda ne znamo gdje je granica izmedju zablude i opsjednutosi, ali bi trebali da znamo gdje je granica izmedju dobrog i loseg odnosa prema onima koji misle drugacije.

Nije mi namjera da se preganjam oko teme, i ja prvi nalazim nelogicnosti kod misljenja @iizuzetnog, ali zelim da mu to na civilizovan nacin kazem - koliko je moguce. Nadam se da si me razumio.
[ Odin D. @ 06.06.2011. 18:05 ] @
Onaj ko javno iznosi neko misljenje ili stavove podlozan je sudu javnosti.
Nije on dosao kod @jnk privatno imenom i prezimenom da mu isprica o svojoj paranoji kao pacijent kod doktora pa da ovaj treba da drzi svoje misljenje u diskreciji.

Naprotiv, potpuno anonimno saopstava budalastine u javnosti i prema tome nema nikakve stete da se prozove ludjakom - prvo, zbog odgovornosti prema drugima i istini uopste, a drugo zbog toga sto se ovdje predstavlja anonimno, pa ni za njega samog nema nikakve stete.

Uostalom, u svijetu je normalna praksa da se javne licnosti analiziraju po javnim medijima od strane kojekakvih "strucnjaka" i strucnjaka, pa ne vidim zasto bi @iizuzetan bio izuzet od toga.

Evo ti, uzmi bilo koje novine danas pa ces naci sijaset misljenja i analiza o npr. Ratkovom stanju uma.

Uostalom, ja sam vise puta rekao: kome je do toga da pise budalastine, a da ga niko zbog toga ne proziva neka otvori svoj blog pa nek tamo svrlja, a ko je dosao na forum pa to radi - sam pao sam se ubio.
[ triac @ 06.06.2011. 22:17 ] @
Citat:
yolja624
@Triac
A tvoje razmisljanje mi je apsolutno prihvatljivo.

Aleluja

I moj drugar ima da kaze par reci o tome

p.s

Mislim, kada cemo vec da uskoro da odapnemo bolje da iskoristimo situaciju na brzaka....

typo-edit

[Ovu poruku je menjao triac dana 06.06.2011. u 23:31 GMT+1]
[ iizuzetan @ 06.06.2011. 23:58 ] @
Nesto razmisljam i nikako ne kontam zasto bi oni ubijali svoju decu, to jest amerikance, a koliko vidim nad amerikom se najvise i zaprasuje tim hemikalijama.

Pada mi na pamet da mozda nije ozonski omotac potpuno vec razoren pa sad na ovaj nacin zele da zastite ljude od ultravioletnog zracenja koje bez ozonskog omotaca bi bilo smrtonosno. Nekako mi je to logicnije od varijante da zele smanjiti broj ljudi na zemlji.
[ yolja624 @ 07.06.2011. 05:17 ] @
Eto ti ga sad! A taman si nas ubijedio da smo podvrgnuti kolektivnom trovanju... :D

E hvala Bogu, pa si se odmakao 2 koraka u nazad, pogledao cijelu sliku i upalio motorku pa malo razmisljas.
Naravno da nema logike! A kao i mnogo drugih teorija zavjera, koje se uglavnom sastoje od poluistina, totalnih neistina i "nategnute" logike tako ni ova ne moze da izdrzi logicko razmisljanje vec prsne ko balon od sapunice.

Ne vjerujem da se zaprasuje bilo cime i u bilo koje svrhe, pozitivne ili negativne. Danas se i najvece tajne nadjose na wikileaks-u pa zamisli kako bi bilo tesko (nemoguce) drzati u tajnosti globalni projekt "zaprasivanja". Da je nesto negativno, neko bi morao da iznese neki dokaz da se desava (dokaz materijalne prirode, ne .jpg) ili ako je pozitivna stvar (sprecavanje UV zracenja) onda bi u ime Nobelove nagrade, organizator "zaprasivanja" bi to trubio na sav glas.
[ iizuzetan @ 07.06.2011. 11:08 ] @
Citat:
yolja624: ....Naravno da nema logike!......

Ne vjerujem da se zaprasuje bilo cime i u bilo koje svrhe, pozitivne ili negativne.......

Vidi, ako nas sa nicim ne zaprasuju ajde daj mi logican odgovor na pitanje zasto ti beli tragovi ostaju satima na nebu i polako padaju nanize i sire se i zauzimaju sve veci prostor??? Svi znamo da kondenzacijski tragovi iza aviona nestaju maksimalno do jedan minut a ovi ostaju preko celog horizonta!!!

Znaci apsolutno je neoborivo da se nesto desava na nebu sa tim neobelezenim avionima i neoborivo je da se vrsi zaprasivanje jedino ostaje pitanje u koju svrhu se to radi i da li i koliko je stetno za ljude.

Obzirom da zaprasuju i nocu onda pada u vodu moja teorija da se to radi jer je ozonski omotac potpuno unisten jer nocu nema sunca, pa tako nema ni razloga da se nocu zaprasuje.

Evo ako neko ne veruje da se to desava neka pogleda oko podneva na nebu i videce desetine belih pravih linija po nebu, ili ako bude malo strpljiv posle izvesnog vremena uocice i poneki avion koji ostavlja iza sebe beli trag preko celog horizonta.

Dakle jos uvek je za mene misterija razlog tog zaprasivanja ali jednostavno verujem svojim ocima i niko me ne moze ubediti da se ne zaprasuje.
[ jnk @ 07.06.2011. 11:14 ] @
Pa da i ljudi ranije nisu imali objašnjenje za razne prirodne pojave pa su zato imali bogove vetra, sunca, kiše ali je čovečanstvo napredovalo i sad kad nešto pojedinac ne ume da objasni ne može odma reći da je u pitanju tajno društvo koje truje narod.

Ja znam da tebe niko ne može rečima ubediti u suprotno. I onaj ko pokušava da ti na neki racionalan način nešto objasni totalno gubi vreme. Danas se koriste drugačiji pristupi i medicina je znatno napredovala u odnosu na nekad.
[ iizuzetan @ 07.06.2011. 11:36 ] @
Citat:
jnk: Pa da i ljudi ranije nisu imali objašnjenje za razne prirodne pojave....

Ovako, ja na nebu vidim avione koji ostavljaju beli trag po citavom horizontu i avione koji ostavljauu tragove koji za najvise minut vremena nestanu. Dakle prethodna moja recenica je nepobitna jer to mozemo videti vlastitim ocima svi mi, dakle to je nesto sto je ISTINA.

Ajde sad ti meni objasni ako se zna da je normalno da trag mlaznog aviona mora nestati unutar jednog minuta zasto se to ne desava sa avionima koji ostavljaju tragove preko citavog horizonta?

Dakle pitam vrlo logicno i na osnovu onoga sto vide moje oci, i svi koji pogledaju u nebo vide to. Znaci ne pitam za nesto sto je nevidljivo, ne pitam nesto sto je duhovno, ili nesto sto bi bilo vidljivo samo mikroskopom, teleskopom, itd itd.

Osim ukoliko je tvoja ljubav prema pentagonu i nato toliko velika da cak vise verujes njima nego svojim ocima.
[ jnk @ 07.06.2011. 12:37 ] @
Citat:
iizuzetan: Ovako, ja na nebu vidim avione koji ostavljaju beli trag po citavom horizontu

neistina

Citat:

i avione koji ostavljauu tragove koji za najvise minut vremena nestanu.

neistina

Citat:

Dakle prethodna moja recenica je nepobitna jer to mozemo videti vlastitim ocima svi mi, dakle to je nesto sto je ISTINA.

neistina

Citat:

Ajde sad ti meni objasni ako se zna da je normalno da trag mlaznog aviona mora nestati unutar jednog minuta

ne mora

Citat:

zasto se to ne desava sa avionima koji ostavljaju tragove preko citavog horizonta?

ne zato što nas neko namerno truje
[ yolja624 @ 07.06.2011. 15:48 ] @
Citat:
iizuzetan: Vidi, ako nas sa nicim ne zaprasuju ajde daj mi logican odgovor na pitanje zasto ti beli tragovi ostaju satima na nebu i polako padaju nanize i sire se i zauzimaju sve veci prostor???

ko kaze da polako padaju na nize i da se sire i da zauzimaju bilo kakav prostor? imas li ti uzorak tog sto je "palo na zemlju i zauzelo prostor"? Nemas uzorak? Steta! (treba li logicniji odgovor?)

Citat:

Svi znamo da kondenzacijski tragovi iza aviona nestaju maksimalno do jedan minut a ovi ostaju preko celog horizonta!!!

Ne znamo! Prvo, ne lete svi avioni na istim visinama, nemaju iste motore, niti ostavljaju identicne tragove da bi moglo da se kaze da svi gube trail u isto vrijeme. Moguce da na trajanje trail-a utice vise faktora od visine, temperature izduvnih gasova, sastava istih, tipa motora, temperature okoline i gremlina koji su mozda jeli pasulj a mozda i nisu. Jednostavno ne znamo sta sve utice, a nije ni bitno... U svakom slucaju, svasta moze da utice pa se u skladu sa tim trailovi zadrzavaju razlicito vrijeme. Trik pitanje, jesi li kad vidio (oznacen ili neoznacen) avion koji leti na velikoj visini i ne ostavlja ama bas nikakav trag? Da ne leti mozda na vodu?

Citat:

Znaci apsolutno je neoborivo da se nesto desava na nebu sa tim neobelezenim avionima i neoborivo je da se vrsi zaprasivanje jedino ostaje pitanje u koju svrhu se to radi i da li i koliko je stetno za ljude.

Apsolutno je neoborivo da se na nebu nesto desava, recimo, lete ptice, avioni, padaju meteoriti, pojavljuje se duga, imas citruse, kumuluse i stratuse koji trce okolo. Svasta se desava...
Ali da lete neobelezeni avioni i da zaprasuju, to ja ne vidim kao cinjenicu. Kako bre ti znas da su NEOBELEZENI!? Cime si to utvrdio? Gledajuci golim okom prema avionu na 10K metara ti ne mozes da utvrdis ni koji je tip aviona a kamo li da vidis oznake... Ti oznake ne vidis sa zemlje sto ne znaci da ih nema, vec samo da ih ti ne vidis. Uvidjas li poentu?

Citat:

Obzirom da zaprasuju i nocu onda pada u vodu moja teorija da se to radi jer je ozonski omotac potpuno unisten jer nocu nema sunca, pa tako nema ni razloga da se nocu zaprasuje.

A kako znas da zaprasuju nocu, kad ni slucajno trail ne mozes vidjeti osim ako nije floroscentan - sto mislim da nije slucaj? I da je ozonski omotac potpuno unisten, siguran sam da bi i ti i ja to itekako znali, ne bi to niko zivi mogao da sakrije... bili bi uglavnom res peceni, samo jos pivom da nas neko polije pa da koza bude hrskava

Citat:

Evo ako neko ne veruje da se to desava neka pogleda oko podneva na nebu i videce desetine belih pravih linija po nebu, ili ako bude malo strpljiv posle izvesnog vremena uocice i poneki avion koji ostavlja iza sebe beli trag preko celog horizonta.

Vidi, planeta Zemlja je ogroman sistem. U tom sistemu ljudski rod zauzima svoje mjesto... i vise sam nego siguran da ljudski rod jos uvijek ne raspolaze dovoljnim brojem aviona (obiljezenih i neobiljezenih) koji ce oko podne da pokriju atmosferu planete Zemlje pritom zaprasujuci jadne teletabise. Znaci, prica ti ne drzi vodu, pusta na sve strane kao ciganski kazan.

Citat:
Dakle jos uvek je za mene misterija razlog tog zaprasivanja ali jednostavno verujem svojim ocima i niko me ne moze ubediti da se ne zaprasuje.

Mislim da bi trebao malo da uzmes u obzir mogucnost da si u ozbiljnoj zabludi. A oci su stare varalice. (hint: kaze muz zeni kad ga je zatekla sa drugom - "draga jel ti vjerujes meni ili svojim ocima"?)
[ Isak666 @ 07.06.2011. 15:58 ] @
Sasvim je jasno da, cim vi tako pokusavate da oborite ovo sto je izneto, neceg tu ima.
Inace, da nema, vi biste to ignorisali.

Znaci, nesto se siri i zaprasuje po nebu, ne znamo ko, kako, koliko, ali znamo zasto.
Treba istraziti da li ce cipovi koji ce se uskoro ugradjivati moci reagovati na ove cestice iz vazduha - kao, nesto nano i sl.
[ Onaj @ 07.06.2011. 16:34 ] @
Citat:
Isak666: Sasvim je jasno da, cim vi tako pokusavate da oborite ovo sto je izneto, neceg tu ima.

Ta-ko-je!
[ bojan_bozovic @ 07.06.2011. 17:47 ] @
Citat:
Isak666: Sasvim je jasno da, cim vi tako pokusavate da oborite ovo sto je izneto, neceg tu ima.

Znaci, nesto se siri i zaprasuje po nebu, ne znamo ko, kako, koliko, ali znamo zasto.
Treba istraziti da li ce cipovi koji ce se uskoro ugradjivati moci reagovati na ove cestice iz vazduha - kao, nesto nano i sl.

Nego šta, zato samo dobronamerni ljudi sa puno vremena po forumima i obraćaju pažnju na vas koji verujete u teorije zavere, i pokušavaju da vas otrezne, a naučna zajednica i državne institucije ignorišu. Stvarno neko treba lud da bude da poveruje u to zaprašivanje, i da neko namerno želi da istrebljuje čovečanstvo. Mi ne odgovaramo zato 'što tu ima nešto' već samo zbog vas lično.

:)
[ Isak666 @ 07.06.2011. 17:56 ] @
Pa to je zato sto ne postoji javna rasprava o pitanju zaprasivanja, pa takve informacije ne mogu da dospeju u etar koji kontrolise neka naucna institucija.
A ovde na forumu sigurno uz neku dirigovanu akciju (necu sad da proveravam IP ucesnika) se sputava istina.

Suvise je sumnjivo da kad god se pojavi tema o redukciji slobodoljubivih naroda, uvek se neko pojavi da demantuje to.
To je vec dovoljno.
[ bojan_bozovic @ 07.06.2011. 18:08 ] @
Citat:
Isak666: Pa to je zato sto ne postoji javna rasprava o pitanju zaprasivanja, pa takve informacije ne mogu da dospeju u etar koji kontrolise neka naucna institucija.
A ovde na forumu sigurno uz neku dirigovanu akciju (necu sad da proveravam IP ucesnika) se sputava istina.

Suvise je sumnjivo da kad god se pojavi tema o redukciji slobodoljubivih naroda, uvek se neko pojavi da demantuje to.
To je vec dovoljno.

Ne postoji javna rasprava zato što ne postoji ni problem. Isto kao Rozvel, i oni koji veruju da vanzemaljci posećuju našu planetu. Zašto? Zato što mu logika ne ide u prilog.

Hajde da vidimo, neko hoće da istrebi ljudski rod? Postoje mnogo efikasnije metode od zaprašivanja, atomske bombe, bojni otrovi dovoljno jaki da od jedne kapi umre ceo grad... Ajd da vidimo da tim avionima ne zaprašuju komarce i biljne štetočine, već ljude nečim poput VX. Od VX se umire vrlo brzo, za desetak, dvadeset sekundi, iza aviona bi bio trag mrtvih. A atomske bombe bi bile još efikasnije. Ako neko pokuša, a pokušavali su neki, nema mu spasa (čak je i Hitler propao, a da ne spominjem vodje nekih sekti ko što ona japanska beše koja potrova ljude u tokijskom metrou sarinom). I Hitler, i vodja te japanske sekte koja je trovala ljude sarinom izabrali su praktične i izvedive metode. Ne zaprašivanje avionima tonama bezopasnih insekticida.

Jednostavno, uobražavate da ima nečega tu, to je istina.

I kakvi slobodoljubivi narodi? Koji narodi to nisu slobodoljubivi?
[ Isak666 @ 07.06.2011. 18:16 ] @
Da, ali efikasnost ukljucuje -u ovom slucaju- pored smrtnosti oruzija kojim se napada ljudski rod putem zaprasivanja i tajnovitost.
Oni koji su posegli za ovakvim vidom istrebljenja, zele da predstave to kao neku bolest ili tako nesto.
Onda ce se oni pojaviti kao spasioci, sa lekom, i ljudi ce biti presretni.

Tako ce vladari iz senke vladati i dalje sa 2 milijarde ljudi, koji ce biti sretni, a vise nece postojati problem viska ljudi koji stalno hoce da jedu.

A ovo - pa npr Cesi nisu slobodoljubiv narod.
[ bojan_bozovic @ 07.06.2011. 18:33 ] @
Citat:
Da, ali efikasnost ukljucuje -u ovom slucaju- pored smrtnosti oruzija kojim se napada ljudski rod putem zaprasivanja i tajnovitost.
Oni koji su posegli za ovakvim vidom istrebljenja, zele da predstave to kao neku bolest ili tako nesto.
Onda ce se oni pojaviti kao spasioci, sa lekom, i ljudi ce biti presretni.

Čekaj malo, stvarno misliš da to pije vodu? ;) Vlada ne kontroliše naučnike po univerzitetima. Porast smrtnosti bi bio evidentan, i naučnici bi se bavili time. Ne kontroliše ni novinare, koji bi smesta potrčali da otkriju zaveru te vrste, kakva priča! I kako će trovanje predstaviti kao bolest recimo pri autopsiji nekoga ko je umro iz čista mira u tridesetoj? Ili ako se o kancerogenima radi, statističko povećanje broja obolelih od raka? To ne bi palo u oči? Potrebno je više tajnovitosti u takvim zaverama i brz, praktičan, izvediv metod (sarin u Tokiju, istrebljivanje Jevreja od strane nacista).

Umesto da neko zaprašuje, da svi vide, mogao bi trovati vodu ili hranu, da niko ne vidi.

Tu vaš rezon pada.
A ovo je za Čehe.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hussite
[ Isak666 @ 07.06.2011. 18:52 ] @
Fin si covek, a i ja moram ici - sprdao sam se :)
Tako, volim da zatrolujem ponekad na UMZ :)

[ bojan_bozovic @ 07.06.2011. 18:56 ] @
A to je! ;))))
[ iizuzetan @ 07.06.2011. 19:31 ] @
Neznanje je moć
[ Onaj @ 07.06.2011. 19:36 ] @
Citat:
iizuzetan: Neznanje je moć

Pa ne znam baš...
[ VlaK @ 07.06.2011. 19:37 ] @
Ne treba takve stvari ignorisati. Evo, pod utiskom ovoga što pročitah ovde, ceo dan i noć sam sedeo na terasi i gledao u nebo. A i pažljivo sam osluškivao. Imam vremena pošto sam na godišnjem. Nikakav avion ja nisam video. Ali je bome bilo tragova. Da se čovek zapita. Moguće da su nešto i zaprašivali, ali samo negde između 02 i 04 ujutro, jer sam malo zadremao od ladnog piva. A da povećanje smrtonosnih bolesti kod ljudi u mom kraju postoji, to je istina. Zadnje dve godine se rak debelog creva povećao nekih 10 puta nego pre toga. I niko ne zna odakle to. Čak je sve osoblje koje radi u zdravstvenim ustanovama obavezno da izvrši pregled istog (debelog creva). Kada logički razmišljaš, ako hoćeš da ubiješ jako puno ljudi, a da te niko ne okrivi, to uradi polako i da izgleda da je "prirodno". Fino ja sad njih zaprašim i lagano oni umiru. Za jedno 40-50 godina su sigurno mrtvi. Mada mi logičnije izgleda da se veliki broj ljudi zarazi sa nečim smrtonosnim, a samo ja imam lek, pa ga fino valjam. Recimo svinjski grip. A para samo kaplje. Jedino je smrt siguran posao. To je bolje i od nekretnina po prestonici. Tako da mislim da je to ozbiljne tema. Suviše ozbiljna da bi se neki zaključci mogli izvuci na forumima. Treba tu država da osnuje neku komisiju, ili još bolje agenciju, pa da lepo oni to istraže. Ipak država je država. Kada bolje razmislim, pošto je tema previše kompleksna, malo je agencija. Ministarstvo bi bilo bolje.
[ bojan_bozovic @ 07.06.2011. 20:09 ] @
@vlak

Ali vi koji verujete da plaćate to ministarstvo iz svoga džepa, a ne mi koji ne verujemo, važi?

;)
[ Isak666 @ 07.06.2011. 20:18 ] @
Citat:
Onaj: Pa ne znam baš...

Ako je ovo insinuacija na napisano neznanje, onda ne stoji jer se glagolske imenice sa negacijom pisu zajedno
http://fc01.deviantart.net/fs4...Motivator_by_ZlayaHozyayka.jpg
:)

@vlak
Podrzavam ideju! Ali da se u tu agenciju zaposli neki lik sto lici na Moldera, da vide gospodari zivota nasih da nema sprdn*e i da drzava misli ozbiljno.
[ VlaK @ 07.06.2011. 20:37 ] @
Citat:
bojan_bozovic: @vlak

Ali vi koji verujete da plaćate to ministarstvo iz svoga džepa, a ne mi koji ne verujemo, važi?

;)

Pa ipak je ovo ozbiljna država, a ne kao neke tamo sa dalekog zapada, ili beše istoka. Nema da se bira šta se plaća. Ili sve ili ništa. Što znači sve.

Citat:

@vlak
Podrzavam ideju! Ali da se u tu agenciju zaposli neki lik sto lici na Moldera, da vide gospodari zivota nasih da nema sprdn*e i da drzava misli ozbiljno.

Naša država uvek misli ozbiljno.
[ Ovaj @ 07.06.2011. 20:40 ] @
Citat:
Onaj: Pa ne znam baš...

Ma idi begaj... Nemas ti, sinko, pojma o gramatici.
[ Isak666 @ 07.06.2011. 21:08 ] @
Citat:
VlaK: Naša država uvek misli ozbiljno.

Zato me i raduje predlog.
Trebalo bi odraditi i neki web portal u CMSu.
[ VlaK @ 07.06.2011. 21:19 ] @
Pa naravno, jer taj CMS, ili poznat u narodu kao "magičan jezik" je jedna od retkih stvari koja može koliko toliko da zaštiti građanstvo od pogubnih produkata zaprašivanja. Samo to košta, kao i sve što je kvaliteno, tako da mislim da će građani ove zemlje drage volje da se odreknu sitnih zadovoljstava u korist opšteg dobra i zdravlja nacije. Tako da u skorijoj budućnosti možemo očekivati da standard malo opadne, ali treba da znamo da je sve to u cilju da se ovaj narod koji živi u Srbiji nekako ugura među one dve milijarde koje su predviđene za preživljavanje. Ipak život nema cenu i ja iskreno verujem u dalekovidost naših političara kojima je običan građanin uvek na prvom mestu.
Uf.
[ cozmo_im @ 08.06.2011. 07:33 ] @
Ajde vratite se na temu.

Neka pokretac iste objasni koji su avioni i koji otrovi korisceni sa sledece slike:

Da li deluje samo na centar ili rubne opstine grada? Ja bih da zasadim neki lukac pozadi, pa dal' da se smaram il ne?
[ VlaK @ 08.06.2011. 08:22 ] @
Cozmo, ne bi me čudilo da i ti učestvuješ u celoj ovoj operaciji. Ovde samo unosiš zabunu.
[ Onaj @ 08.06.2011. 11:30 ] @
Citat:
Isak666: Ako je ovo insinuacija na napisano neznanje

Ne, to sam istakao kako bih naglasio svoju moc (neznanje je moc). Prema tome, koliko god da se ja trudim - Ovaj je ipak po toj logici mocniji nego Onaj :)))))
[ Miroslav Jeftić @ 08.06.2011. 12:02 ] @
Citat:
cozmo_im: Ajde vratite se na temu.

Neka pokretac iste objasni koji su avioni i koji otrovi korisceni sa sledece slike:

Neki mnogo gadni sigurno... jel ne vidiš da je sve to dole pocrnilo od otrova, zemlja, drveće, sve je crno.
[ Onaj @ 08.06.2011. 12:06 ] @
Citat:
cozmo_im
Da li deluje samo na centar ili rubne opstine grada? Ja bih da zasadim neki lukac pozadi, pa dal' da se smaram il ne?

Lukac ja ne bih sadio, cuo sam da otrovi koje bacaju osim sto na razne nacine deluju na ljude imaju i jedno posebno stetno dejstvo na luk pa se luk jednostavno sasusi i propadne. Tako da, ako je ovo sto sam cuo istina, moze da ti se desi da se dzabe mucis oko tog luka. Pitanje je: ZASTO bi otrovi delovali posebno stetno na luk tj. zasto bi ga unistavali???

Objasnjenje moze biti krajnje logicno.

Svi znamo da je americka kultura duboko ukorenjena u nase drustvo. Samim tim odomacila se upotreba mnogih americkih reci (ovde se koristi i pojam "engleske reci" mozda i da bi se skrenula paznja sa Amerike, ko ce ga znati) a i one americke reci koje se i ne upotrebljavaju stalno ipak ih razumemo. Jedna od tih reci je i rec LOOK. Kakve sad veze ima ovaj domaci luk i rec look osim sto zvuce isto? U nekim krugovima postoji misljenje da kad uzmete, pogledate ili zagrizete luk to vas u podsvesti asocira na "LOOK!" i vi se onda trudite da bolje gledate, da bolje sagledate situaciju i lakse mozete primetiti sumnjive tragove na nebu.

P.S.

Sta mislite zasto se govori da je koza kvalitetnija od skaja??? Skaj. Ili... SKY! Ta-na-nana-na-na-nana...
[ ironman @ 08.06.2011. 17:04 ] @
Ja kupio Glinu za detoksifikaciju, Siitake pecurke, Combuhu i beli luk vec imam...
[ iizuzetan @ 08.06.2011. 17:09 ] @
Neznam dal je ovo montaza ali dosta realno deluje:

[ Count Zero @ 08.06.2011. 17:11 ] @
Citat:
Combuhu i beli luk vec imam...

+1
Dobro me podseti.. da pristavim čaj za kombuhu, popivena stara tura!
[ iizuzetan @ 08.06.2011. 17:21 ] @
Saznao sam da se taj projekat sluzbeno vodi pod nazivom "Project Cloverleaf"

Evo kako su neki uspeli da nadlete avion koji zaprasuje i nedvosmisleno dokazu tajnu operaciju:

http://www.youtube.com/watch?v=bSSWnXQsgOU
[ VlaK @ 08.06.2011. 18:59 ] @
Ovaj bome stvarno nešto ispušta.
[ Vladokv @ 08.06.2011. 21:02 ] @

A sada ispustaju celom povrsinom krila aviona ;)
[ dava @ 09.06.2011. 07:27 ] @
A tek ovaj kako praši.

http://www.youtube.com/watch?v=gWGLAAYdbbc
[ herzog @ 10.06.2011. 10:06 ] @
Pre negoli sam naisao na ovaj thread, sam uocio cudne boje neba nad Novim Sadom.
I ceo dan juce, i prekjuce su nadletali neki avioni.

Premda je ideja takve likvidacije suluda, mozda za maleni prostor Srbije, gde stanovnistvo lose komunucira
medju sobom odvajkada, ovo moze i da prodje.

iizuzetan :Vuk Draskovic 2006, sta je jos tacno potpisao?
[ Isak666 @ 10.06.2011. 10:25 ] @
Treba organizovati i neke kopnene jedinice dobrovoljaca, posto slabo to ide iz zraka.
Mozda da se otresa ta supstanca sa terasa, onako kao carsavi posle nedeljnog rucka.
[ Onaj @ 10.06.2011. 10:59 ] @
Ajde sad ozbiljno i bez zezanja, da treba da smislite neki pakleni plan za dovoljno tajno unistenje covecanstva - zar ne biste nesto slicno smislili? Ali iskreno.
[ bojan_bozovic @ 10.06.2011. 11:53 ] @
@Onaj

Taj plan sigurno ne bi bilo neko zaprašivanje, jer tajno to ne može da se izvodi u 200 zemalja na svetu. To je upravo najgluplji plan, a najbolji i izvodiv sastoji se samo od dovoljnog nuklearnog arsenala, mislim, dovoljno većeg od današnjeg da garantuje stoprocentno uništenje. Tu medjutim postoji mali problemi, prvo, Rusi i Amerikanci se i dan danas špijuniraju satelitima, i povećanje arsenala ne može proći neopaženo, a drugo, predsednik USA mora na psihijatrijski pregled pre no što preuzme dužnost, a ne sumnjam da je i u Rusiji tako. Kako sam čuo, takodje, u Rusiji predsednik ne može sam početi treći svetski rat, jer je neophodna saglasnost i šefa generalštaba i ministra odbrane (ili samo jednog od njih).

Te teorije zavere samo mogu da se odbace kao smešne.
[ herzog @ 10.06.2011. 12:09 ] @
Buljavi Branko Dragas je rekao jos pre 2 godine da je jedini izlaz iz krize - pokretanje vojne industrije i svetski rat.

Zaprasivanje bi bio jedan od najsumanutijih planova za unistenje stanovnistva.
Ali kako bi ti urusio jednu malu balkansku zemljicu, ciji glas se ne cuje nigde?
Stanovnistvo ni u boljim vremenima nije nikako komuniciralo medjusob a ponajmanje sad.
Bilo kako, pa moze i zaprasivanje.

(Kad se nekoliko ljudi skupi da nesto osmisli, oni se zovu zavernici, zavera.
Naravno, da postoje planovi , poslovi, zavere, spinovanje itd tako da reci "terorija zavere" nemaju bas smisla)

Inace, do yaya su komicni odgovori u ovom theadu :D

[Ovu poruku je menjao herzog dana 10.06.2011. u 13:23 GMT+1]
[ bojan_bozovic @ 10.06.2011. 12:39 ] @
Prvo porazmisli ko ima motiv da nas uništava? Nemoj samo da krene odgovor NATO, Amerika, papa i masoni, nit' smo u kafani, a i ja sam trezan...

Vidiš, baš nikome nije stalo do toga da nas uništi. Amerikanci i zapadna evropa investiraju u Srbiju, kako im je u interesu da nas unište onda? Kako im je to u interesu? Kako je recimo Rusima u interesu da nas unište, kad nam prodaju gas i investiraju u industriju? Kinezi? Ma hajde.

Reći 'teorija zavere' ima itekako smisla, jer nema potvrdjene zavere, već samo teorije da ona postoji, zar treba dati legitimitet nečem tako suludom kao chemtrails? Ne nadajte se.
[ herzog @ 10.06.2011. 13:33 ] @
Sto se tice Amerike i zapadne Evrope : Kad kazes da oni investiraju , mislim da investira jedno ili nekolicina lica
koji uopste ne moraju vuci konce u spoljnoj politici, uopste ne moraju biti relevantni igraci.
Vatikanu nije u interesu da unistava vec da pobira novu pastvu, sto on i cini, ali njemu je svejedno ukoliko se
desava neka promena stanovnistva, neko ce se vec naseliti, a oni su tu da zauzmu teren sto postepeno cine kroz vekove,
(ko zna dokle se prostirala Sorabija nekad to uostalom nije ni vazno). Uglavnom, politicki vazi ono dividi , conqueri ,(a u skorasnje vreme
i zastrasi pa vladaj. Cemu uopte sluze javni medijski servisi?) jer je manjim drzavama sa manje stanovnistva lakse
upravljati, krati resurse (Sjajan primer su Plitvice u danasnjoj Hrvatskoj. Ko ce piti tu vodu za nekolicinu godina?).
Ovde resursi nisu bili pravno niciji, sto je idealno, a npr. u Libiji se samo menja vlasnistvo. Opet, privatnik, privatna svojina diktira svoj interes.
Uglavnom, u vecini slucajeva je cilj resurse ocuvati za nekog drugog ali se svasta desava i melje iz pod zita
pa npr. u Nigeriji pale namenski izvore, itd, tako da se okolina moze za tren zagaditi.

E sad.... Ne znam ko bi sprejisao putem angazovanih pterodaktila po Srbiji , plan zvuci isuvise smesan da bi bio neozbiljan :D

[ bojan_bozovic @ 10.06.2011. 14:38 ] @
Investira zapad mnogo. U.S. Steel je čeličanu u Smederevu učinio profitabilnom. Francuzi investiraše u fabrike cementa (Lafarge), a to su samo dva primera, a da se bankarski sektor ne spominje...

Vatikan i papa imaju svoje probleme. Vreme religije prolazi, u Evropi je većina ljudi nereligiozna, kad to kažem, mislim više od 50%. I još dobar deo Evrope nije katolički, već protestantski i pravoslavni. Ko bi mogao da se doseli u Srbiju? Sudanci i Nigerijci muslimani? Kinezi, koji su velikom većinom ateisti? Jaka pastva.

Ko nas deli da vlada? Amerika? EU? kako Amerika vlada Grčkom, ili Holandijom (zemlje približno naše veličine?) To da neko vlada nama, to je čista kafanska priča. Onaj ko je delio da vlada bio je Slobodan Milošević, i jedva smo ga se otresli...

U manjim državama je lakše krasti resurse? Znaš li koliko korupcije ima po afričkim zemljama, recimo, Nigeriji, koja ne samo da je velika, nego ima 100-150 miliona stanovnika? A Kina i korupcija? Sa druge strane uporedi to sa Luksemburgom... Opet, pišeš svašta.

U Libiji se menja režim? U Nigeriji korupcija pa pale i zagadjuju? Kakve veze ja imam s tim? Kakve to ima veze sa Srbijom uopšte?
[ iizuzetan @ 10.06.2011. 17:58 ] @
Evo popis zemalja gde se aktivno vrsi zaprasivanje:

http://www.youtube.com/watch?v=MqfAFNG9J3Q
[ herzog @ 10.06.2011. 19:00 ] @
Pa mi smo Bananica gora od pomenute Nigorije sad vec vise od dekadu.

Da se vratimo onda ipak na ontopic :

Kome bi odgovaralo da pocisti stanovnistvo npr. Srbije?
Evo predpostavicu da je ono sto se predstavlja kao mejnstrim
ono sto ti zoves teorijom zavere : Globalno otopljenje.
Usled i delovanjem raznih faktora se pocisti stanovnistvo ,
i tu se mogu naseliti ljudi iz priobalja Holandezi, Beneluks ,
sever Alemanije itd.
[ bojan_bozovic @ 10.06.2011. 19:16 ] @
@iizuzetan

Evo dokaza da se zaprašivanje ne vrši (kad tebe baš briga šta mi pišemo, i mene je baš briga šta ti lupaš):

http://www.af.mil/shared/media/document/AFD-051013-001.pdf

Citat:
Condensation Trails ("contrails")
from Aircraft Engine Exhaust
Contrails (short for "condensation
trails") are line-shaped clouds
sometimes produced by aircraft
engine exhaust. The combination of
high humidity and low temperatures
that often exists at aircraft cruise
altitudes allows the formation of
contrails. Contrails are composed
primarily of water (in the form of ice
crystals) and do not pose health
risks to humans. Contrails have
been a normal effect of aviation
since its earliest days. Depending
on the temperature and the amount
of moisture in the air at the aircraft
altitude, contrails can either
evaporate quickly or they can persist and grow. Engine exhaust produces only a small portion of
the water that forms ice in persistent contrails. Persistent contrails are mainly composed of
water naturally present along the aircraft flight path.
Aircraft engines emit water vapor, carbon dioxide (CO2), small amounts of nitrogen oxides
(NOx), hydrocarbons, carbon monoxide, sulfur gases, and soot and metal particles formed by
the high-temperature combustion of jet fuel during flight. Of these emittants, only water vapor is
necessary for contrail formation. Sulfur gases are also of potential interest because they lead to
the formation of small particles. Particles suitable for water droplet formation are necessary for
contrail formation. Initial contrail particles, however, can either be already present in the
atmosphere or formed in the exhaust gas. All other engine emissions are considered
nonessential to contrail formation.
For a contrail to form, suitable
conditions must occur immediately
behind a jet engine in the expanding
engine exhaust plume. A contrail will
form if, as the exhaust gases cool
and mix with surrounding air, the
humidity becomes high enough (or,
equivalently, the air temperature
becomes low enough) for liquid
water to condense on particles and
form liquid droplets. If the local air is
cold enough, these newly formed
droplets then freeze and form ice
particles that make up a contrail.
Because the basic processes are
very well understood, contrail formation for a given aircraft flight can be accurately predicted if
atmospheric temperature and humidity conditions are known.
After the initial formation of ice, a
contrail evolves in one of two ways.
If the humidity is low, the contrail will
be short-lived. Newly formed ice
particles will quickly evaporate. The
resulting contrail will extend only a
short distance behind the aircraft. If
the humidity is high, the contrail will
be persistent. Newly formed ice
particles will continue to grow in size
by taking water from the surrounding
atmosphere. The resulting lineshaped
contrail extends for large
distances behind an aircraft.
Persistent contrails can last for
hours while growing to several
kilometers in width and 200 to 400
meters in height. Contrails spread
because of air turbulence created by
the passage of aircraft, differences
in wind speed along the flight track,
and possibly through effects of solar
heating.
Thus, the surrounding atmosphere’s
conditions determine to a large
extent whether or not a contrail will
form after an aircraft’s passage, and
how it evolves. Other factors that
influence contrail formation include
engine fuel efficiency, which affects
the amount of heat and water
emitted in the exhaust plume.
Contrails become visible roughly about a wingspan distance behind the aircraft. Contrails can
be formed by propeller or jet turbine powered aircraft. During WWII, large formations of bombers
left strikingly remarkable contrail formations. Typical contrails are shown below.
The contrails formed by the exhaust at high altitude are typically white and very similar to cirrus
clouds. As the exhaust gases expand and mix with the atmosphere, the contrail diffuses and
spreads. It is very difficult to distinguish aged contrails from cirrus clouds. It is very difficult to
distinguish aged contrails from cirrus clouds. At sunsets, these contrails can be visibly eyecatching
and striking as they reflect the blue, yellow, and red spectrum of the reflected sunlight.
Persistent contrails are of interest to
scientists because they affect the
cloudiness of the atmosphere.
Scientists in the United States,
Europe, and elsewhere have studied
contrail formation, occurrence, and
persistence, and research efforts on
these topics continue. Shown below
is a photo taken from the research
aircraft Falcon of the German
Aerospace Center (Deutsches
Zentrum fh r Luft- und Raumfahrt
(DLR) at about flight level 33,300
feet of an Airbus A340 with contrails
(left) and a Boeing 707 without
contrails (right). This illustrates a
scientific effort to evaluate the
effects of different engine
characteristics on contrail formation

Citat:
The "Chemtrail" Hoax
A hoax that has been around since 1996 accuses the Air Force of being involved in spraying the
US population with mysterious substances and show various Air Force aircraft "releasing
sprays" or generating unusual contrail patterns. Several authors cite an Air University research
paper titled "Weather as a Force Multiplier: Owning the Weather in 2025"
(http://www.au.af.mil/au/databa...earch/ay1996/acsc/96-025ag.htm) that suggests the Air
Force is conducting weather modification experiments. The purpose of that paper was part of a
thesis to outline a strategy for the use of a future weather modification system to achieve
military objectives and it does not reflect current military policy, practice, or capability.
The Air Force's policy is to observe and forecast the weather. The Air Force is focused on
observing and forecasting the weather so the information can be used to support military
operations. The Air Force is not conducting any weather modification experiments or programs
and has no plans to do so in the future.
The "Chemtrail" hoax has been investigated and refuted by many established and accredited
universities, scientific organizations, and major media publications.
Claims and Facts
Claim: Long-lasting contrails are something new and they have abnormal characteristics.
Fact: Contrails can remain visible for very long periods of time with the lifetime a function of the
temperature, humidity, winds, and aircraft exhaust characteristics. Contrails can form many
shapes as they are dispersed by horizontal and vertical wind shear. Sunlight refracted or
reflected from contrails can produce vibrant and eye-catching colors and patterns. Observation
and scientific analysis of contrails and their duration date back to at least 1953.
Claim: Grid patterns of contrails in the sky are evidence of a systematic spraying operation.
Fact: The National Airspace System of the United States is orientated in an east-west and
north-south grid with aircraft flying at designated 2000 foot increments of elevation. Contrails
formed by aircraft may appear to form a grid as the winds disperse the contrails. More contrails
are seen in recent years due to the growth in the civil aviation market. The FAA is responsible
for the NAS and Air Force aircraft operate under the same rules and procedures as civilian
aircraft when using the NAS.
Claim: There are reported outbreaks of illness after the appearance of "Chemtrails"
Fact: There is no such thing as a "Chemtrail". Contrails are safe and are a natural
phenomenon. They pose no health hazard of any kind. If there are massive outbreaks of
illnesses, your local health department should be able to tell you if it is an abnormal event. Local
health departments generally network together when they start seeing problems. If there is a
problem, the CDC will get involved.
Claim: Samples taken have shown the presence of the "DOD patented" bacteria pseudomonas
fluorescens.
Fact: The bacteria claimed to be DOD developed and patented is actually a common, naturally
occurring bacteria. The U.S. Patent Office (www.uspto.gov) lists 181 patents involving
pseudomonas fluorescens, none of which are held by DOD.

@herzog

To je probao Hitler, da "čisti"... Zato je on "počišćen"... Samo stavljaj glavu u pesak... Vaš nedostatak zdravog razuma zadivljuje...
[ Marko_L @ 10.06.2011. 19:23 ] @
Citat:
Evo popis zemalja gde se aktivno vrsi zaprasivanje:

Pa taj popis tek nema logike. Sve te zemlje imaju ili negativan ili jako nizak prirodni priraštaj. Logičnije bi bilo da se krene od zemalja koje imaju ogroman prirodni priraštaj, pogotovo što su takve zemlje uglavnom nerazvijene i zatucane, pa sammim tim i lakša meta. Na stranu što zaprašivanjem ovih pomenutih zemalja ne bi postigli ništa, jer se dosta njih već samo smanjuje ili pak rastu jako sporo, osim da se ovi drugi množe u mnogo većem broju i naseljavaju te druge teritorije. Što bi se reklo, prespianjem iz šupljeg u prazno.

A nisi ni odgovorio na pitanje o tome da li stvarno misliš da je logično da 20-30 godina pripremju sve ovo i sad se zezaju po nebu radeći nešto što nema predvidljive rezultate. Kako će oni da znaju koga zaprašuju kada te hemikalije kada se jednom bace sa veće visine mogu da završe u nekoj skroz desetoj zemlji, pa možda i iznad njihovih glava.
[ bojan_bozovic @ 10.06.2011. 19:25 ] @
@Marko_L

Logika, da im je jača strana, ne bi uopšte ni pisali gluposti. Kako samo hoće da troluju, ja ću da im uzvraćam istom merom. Da im je cilj bila diskusija, i borba argumentima, bilo bi je na prethodnim stranicama, ne, potpuno je jasno šta hoće.
[ VlaK @ 10.06.2011. 19:37 ] @
"muda im ZAPRAŠUJU cestu...#
[ jnk @ 10.06.2011. 19:50 ] @
Da sam ja neka vlast ja bih ukinuo sve ljude preko 70 godina i tako rešio problem prenaseljenosti planete. Realno em se troši penzioni fond, em se nepotrebno zakrčuje planeta, a pritom i život posle 70 je uglavnom samo mučenje(nemojte mi sad spominjati ekstreme poput hju hefnera i sl).
[ bojan_bozovic @ 10.06.2011. 20:00 ] @
@jnk

Na svu sreću nisi vlast... Zezaš se?
[ jnk @ 10.06.2011. 20:13 ] @
Ne, a svi koji se bune tom predlogu su verovatno blizu 70. godine.
[ Ivan Dimkovic @ 10.06.2011. 20:15 ] @
Znas kako, matorih je sve vise i vise - moze lako da se desi da oni izglasaju da ukinu tebe :-)
[ yolja624 @ 10.06.2011. 20:19 ] @
e nek mi sad daju penziju i ja cu potpisati da me sa 70 ubiju...
[ iizuzetan @ 10.06.2011. 20:39 ] @
Ako neko misli da su ovo koridori kojima idu komercijalni avioni svaka cast na takvu logiku

A evo nesto i iz nase drzave:

http://www.kurir-info.rs/vesti...raca-zaprasuju-ljude-41542.php

Jedino ako skeptici ovde koji su dezurni ne proglase citav grad suboticu da je nastanjuju paranoici i ludaci koji umisljaju da vide bele tragove po nebu
[ bojan_bozovic @ 10.06.2011. 20:55 ] @
Ne moraju da idu komercijalni avioni - obični mali avioni sa propelerima takodje ostavljaju contrail, zato ti da dokažeš da u tim tragovima ima nečeg opasnog po zdravlje, a ako ne možeš bolje da ćutiš.
[ iizuzetan @ 10.06.2011. 21:05 ] @
Mislim da je vreme da se pocne razmisljati o raseljavanju. Ja planiram da idem za Rusiju uskoro, ne znam vi
[ Ivan Dimkovic @ 10.06.2011. 21:14 ] @
U Rusiji nema zavera i masovnog trovanja stanovnistva uz pomoc aviona?

Ja sam cuo da su tamo reptilijanci doveli do perfekcije nacin sistematskog trovanja ljudi uz pomoc neke tecne supstance, koju lokalci nazivaju "vodka".
[ Onaj @ 10.06.2011. 22:46 ] @
@Ivan Dimkovic

Otkud ti znas toliko o reptilijancima? Da li i u kakvim si dilovima sa njima? 'Ajde, priznaj nam sad lepo sve...
[ iizuzetan @ 10.06.2011. 22:51 ] @
Moze jedno pitanje za sve, da li ste se u vremeno od 22h pa sve do sada (00h i dalje mozda ne znam jer sad kad pisem je 00h) osecali nekako radosno, veselo, da vam je sve jedno na svakom problemu, da ste ravnodusni na svaki problem ili pojavu i tako slicna osecanja? Ako je odgovor DA sabirajte sa A1 pa sledeci A2 pa sledeci A3 itd, a ako imate u tom periodu negativne misli, besni ste, probleme bi ste resili agresivno sa B1, B2....

Ajde ja cu zapoceti, a posle odredjenog uzorka od recimo 20 glasanja objasnicu vam o cemu se radi, da ne bi prejudicirao stvari.

A1
[ Onaj @ 10.06.2011. 22:55 ] @
C1
[ Ovaj @ 11.06.2011. 01:32 ] @
Citat:
Isak666: Mozda da se otresa ta supstanca sa terasa, onako kao carsavi posle nedeljnog rucka.

Mislis na stolnjake?
Ili vi Nemci rucate na krevetima?
[ Onaj @ 11.06.2011. 13:20 ] @
Citat:
Ovaj: Mislis na stolnjake?
Ili vi Nemci rucate na krevetima?

Ne znam kakve su navike u Nemackoj al' sigurno je da ako kod nas nekima donose dorucak u krevet, u Nemackoj posto je naprednija mozda donose i nedeljni rucak u krevet? Sta ti imas protiv toga?
[ iizuzetan @ 11.06.2011. 13:56 ] @
Prema rečima direktora Evropskog pokreta "Naši koreni" Žarka Tomanovića, nezavisna istraživanja ukazuju da NATO avioni civilnih boja vrše "modifikaciju atmosfere" sa zlim namerama. U to se, kako pojašnjava Tomanović, uverio nebrojeno puta do sada, što je zabilježio i objektivom i video snimcima.

Prema analizama u svetu, NATO avioni izbacuju mleveni prah aluminijuma, koji kada dospe u mozak može izazvati pojačanu osjetljivost na svjetlost i mrak, temperaturne promene, averziju na dodir, miris i buku. Istraživanja pokazuju da se povećana količina aluminijuma u mozgu dovodi u vezu sa Alchajmerovom bolešću, dok najnovija istraživanja pokazuju da se od ove supstance dobija moždani udar i da ga imunitet čoveka ne može prepoznati kao opasnost te se ne brani od njega i dopušta mu cirkulisanje u mozgu od kojeg nastupa moždani udar. Barijum utiče na nagli pad temperature i pritiska, a uz prisustvo barijumovih soli, izaziva nepravilan rad srca, bol u plućima, kratak dah, bolest želuca i poteškoće sa krvnim pritiskom. Takođe pospešuje prenos talasa niskih frekvencija koje naše uho ne čuje, ali se koriste za uticaj na čoveka, a moguće je i ubiti svako živo biće. Zadnja istraživanja pokazuju da je 70 odsto dece obolelo od astme zbog barijuma, a lekari ih leče standardnim metodama. Najnovija bolest sintetičkih živih ćelija, takođe, se "sipa" iz aviona a zove se margelonus, a manifestuje se na način što iz čoveka raste mikrofiber i naživo se raspada - kaže Tomanović.

On apeluje na nadležne da zbog zdravlja građana zaustave zaprašivanje i tiho umiranje stanovništva, jer svi udišemo isti vazduh. U vreme brzog života i borbe za opstanak verovatno ste propustili priliku da "gledate u nebo". Širom sveta već od 1990. pojavljuju se tragovi, građani se bune, protestuju. Vlada SAD i drugih država kriju se iza najglupljih odgovora, nešto kriju. Zbog čega - ako je nešto opšte dobro i sa dobrim namerama, zbog čega rade tajno? Počelo je u Americi i Kanadi od 1990. godine a danas širom sveta. U Americi je obelodanjen projekat SHAD iz Pentagona gde su na sopstvenim građanima testirali 10 vrsta bioloških agensa. Posle desetak godina američka vlada se izvinila sopstvenom narodu što su ih koristili kao zamorčad. Vil Tomas je preko labaratorijskih analiza identifikovao 360 plesni i gljivica iz tragova aviona. Na internetu i jutjubu imate mnogo zvaničnih analiza, filtriranja kišnice, hvatanja vazduha specijalnim filterima, a rezultat je poražavajući - NEKO ubija građane, a da čudo bude veće sve se događa u državama, članicama NATO i Partnerstva za mir. Takođe, radarski i satelitski snimci jasno pokazuju ove anomalije "Plazma atmosfere" koja je nevidljiva i dovedena u stanje provodnika poput elektromagnetnog polja, pa se tako može delovati na prirodu svakog čoveka jer čestice prenose niske frekvencije a metali dopiru u organizam i on postaje veliki provodnik niskih frekvencija koje naše uho ne može da registruje. Plazma atmosfera dovodi do pada krvnog pritiska, lupanja srca, premora, depresije, kao i efekat staklene bašte koji dovodi do zatotopljenja. Hemijski tragovi bele boje, koje izbacuju NATO avioni bez oznaka, da ne bi znali koga da tužimo niti kome da se obratimo, modifikovani su u tankere, a po najnovijim istraživanjima mlaznice i rezervoari se ugrađuju u putničke avione za šta ih plaćaju, zavisno od dužune leta, od 30 do 50 hiljada dolara kompanijama koje na normalnim letovima žele da zaprašuju i dobro zarade. Građani mogu razlikovati hemijske tragove po tome što u atmosferi opstaju sat-dva pa i vise i prave zavesu u vidu plazme, dok se za komercijalnim avionima gubi trag nakon dvadesetak sekundi do minuta. Sve to se radi pod izgovorom da je dobro za čovečanstvo. Američki građani su pitali svoju vladu zašto je zaprašivanje uzelo toliko maha, a odgovoreno im je da je američka vojska uspela da stvori mrežu koja ima mogućnost da u atmosferi na prostoru iznad Amerike zadrži sve viruse i bakterije, ako bi došlo do biološkog napada na tu zemlju.
[ Dush0ica @ 13.06.2011. 22:58 ] @
[ yolja624 @ 14.06.2011. 05:48 ] @
uh kakvo lupetanje, narocito ovo:

Citat:
iizuzetan: Prema rečima direktora Evropskog pokreta "Naši koreni" Žarka Tomanovića, nezavisna istraživanja ukazuju da NATO avioni civilnih boja vrše "modifikaciju atmosfere" sa zlim namerama.

Citat:
Najnovija bolest sintetičkih živih ćelija, takođe, se "sipa" iz aviona a zove se margelonus, a manifestuje se na način što iz čoveka raste mikrofiber i naživo se raspada - kaže Tomanović.

Citat:
Vil Tomas je preko labaratorijskih analiza identifikovao 360 plesni i gljivica iz tragova aviona.

Citat:
Takođe, radarski i satelitski snimci jasno pokazuju ove anomalije "Plazma atmosfere" koja je nevidljiva i dovedena u stanje provodnika poput elektromagnetnog polja, pa se tako može delovati na prirodu svakog čoveka jer čestice prenose niske frekvencije a metali dopiru u organizam i on postaje veliki provodnik niskih frekvencija koje naše uho ne može da registruje.

Citat:
Plazma atmosfera...

Citat:
Američki građani su pitali svoju vladu zašto je zaprašivanje uzelo toliko maha, a odgovoreno im je da je američka vojska uspela da stvori mrežu koja ima mogućnost da u atmosferi na prostoru iznad Amerike zadrži sve viruse i bakterije, ako bi došlo do biološkog napada na tu zemlju.

Jaooooo koliko gluposti u jednom tekstu - osjecam fizicku bol dok citam!!!

sinteticke zive celije koje zaraze covjeka u kom raste ni manje ni vise vec MIKROFIBER??? OOOOMMMMMGGGGG

taj vil tomas da je analizirao ono crno sto mu se nalazi pod noktima nasao bi vjerovatno vise plesni i mikroba... cime li je samo pohvatao chem trails da bi ga poslije analizirao.

Plazma atmosfera? Zna li naucnik sta je plazma? Da to nije slucajno vrsta keksa.... ili mozda u fizici.

I ko to "daje izgovore"? daj mi gdje je to iko od zvanicnih vlasti govorio o "akciji zaprasivanja"?????

znaci stvarno si nadmasio sam sebe!
[ VlaK @ 14.06.2011. 20:27 ] @
Širi se istina. linak
[ jnk @ 15.06.2011. 01:06 ] @
Krajnje je vreme da se krene sa hapšenjem.
[ Onaj @ 15.06.2011. 10:32 ] @
A jel palo nekome na pamet da mozda vozovi emituju neka stetna zracenja? Kako stoje stvari po tom pitanju? Da li visokonaponska mreza koja prati prugu unistava zdravlje ljudi - kako onih koji putuju tako i onih koji zive blizu zel. pruge? I kako to sve zajedno sa eventualnim zaprasivanjem deluje na organizam?

I kako napraviti taj svemirski brod kojim bismo izbegli opasnosti koje sa sobom nosi zivot na zemlji?

Eto malo da ne bude dosadno.
[ triac @ 16.06.2011. 20:26 ] @
Ja jesam za smanjenje, da pocnemo sa nacijama preko 200 miliona, mnogo se tu nakotilo smrada i prdezi a ne slizi nicemu....sve je to lepo smisljeno i trebalo bi da redukuje zemlju na bar 2 milijarde...
[ Onaj @ 17.06.2011. 09:15 ] @
Citat:
triac: Ja jesam za smanjenje, da pocnemo sa nacijama preko 200 miliona, mnogo se tu nakotilo smrada i prdezi a ne slizi nicemu....sve je to lepo smisljeno i trebalo bi da redukuje zemlju na bar 2 milijarde...

Zasto si za smanjenje? Taj umisljeni elitizam jel to neke licne frustracije? Siguran sam da si i ti za vecinu ljudi po brojnim pitanjima "smrad i prdez koji ne sluzi nicemu" pa to nikako ne znaci da neko treba da razmislja o tvojoj eliminaciji. Mnogo ti umisljas da spadas u neki vredniji deo svetskog stanovnistva, vrednije nacije jednostavno ne postoje, svi smo jednaki po tom pitanju.

Evo da dam jedan primer koji oslikava jedan od nacina ispoljavanja takvog stava: bio je pre oko deceniju jedan mladi skinhed koji se doselio u novi stan i koji se bas trudio da ga svi u naselju a narocito u zgradi gde stanuje znaju bas po njegovim rasistickim stavovima. Pogodi sta se ispostavilo? On je rom tj. polu-rom po jednom roditelju, pa se po njegovom izgledu to nije previse primecivalo. Zasto, zbog kojih problema bi jedan polurom zeleo da ga smatraju rasistom i uz to mrzi pripadnike svog naroda nije mi jasno ali verovatno bi neko strucniji znao da objasni. Tako da postoji tu vise mogucih razloga za takvo ponasanje, sto pre postanes potpuno svestan svog razloga i dovoljno se samokriticki postavis pre ces eliminisati i takve lude ideje iz svoje glave...
[ triac @ 17.06.2011. 12:37 ] @
Citat:
Onaj: sto pre postanes potpuno svestan svog razloga i dovoljno se samokriticki postavis pre ces eliminisati i takve lude ideje iz svoje glave...

Ja sam da nas ima manje ali nisam za eutanaziju, o tome drugi vode racuna...nismo voluharice treba se po planu radjati jer zmo ograniceni sa resursima al sa jebacinom nismo, e nece moci.

Inace vrlo verovatno da bi i ja podpao pod to "smanjenje" nisam ni pocemu elita, pa sta cu sad...posle mene verovatno nece ostati nikakva jedinica ili bilo kakva kompozicija tako da sam nevazan u sustini....
[ iizuzetan @ 17.06.2011. 15:02 ] @
Nekoliko dana kad su boravili NATOVCI nije bilo zaprasivanja nasd Srbijom. Evo danas vise nema NATOVACA i krenulo se sa masovnim zaprasivanjem. Medjutim primetio sam nesto novo. Avioni za zaprasivanje,dakle NATO avioni vise ne dolaze iz ITALIJE vec polecu sa BEOGRADSKOG aerodroma. Zbog toga oni ne lete vise tako visoko vec sad sa jako malih visina vrse zaprasivanje, sto prouzrokuje daleko vecu otrovnost po stanovnistvo Srbije. Dakle Tadic nas je totalno prodao.

Ajde sad iskreno da li osecate da vas grlo grebe ili neku nelagodnost neuobicajnu u grlu danas, sutra, prekosutra...? Ovo pitanje postavljam stanovnicima Nisa jer ne znam kakva je situacija u drugim gradovima.

ALI ISKRENO jer je u pitanju vase zdravlje, zivot, zivot vase dece, unucadi, buducih vasih potomaka ako ih uopste bude i bilo na zalost!!

[ yolja624 @ 17.06.2011. 15:19 ] @
Citat:

Bill Jarvis, from Another Organization: Anybody following you at all? Any kind of surveillance, telephone, house, anything unusual at all?

John McClane: Well, now that you mention it, I have experienced a, you know, like a burning sensation between my toes. I thought it was just some athlete's foot or something.

Posto i sam osjecam da me nesto zezaju prsti na nogama, dal je moguce da je i to od zaprasivanja?
[ Wi-Fi @ 17.06.2011. 15:19 ] @
@ iizuzetan: Smanji hladne cigare i sve ce biti ok
[ Igor Gajic @ 17.06.2011. 15:24 ] @
http://www.space.com/11960-fad...olar-activity-solar-cycle.html

Citat:

Currently, the sun is in the midst of the period designated as Cycle 24 and is ramping up toward the cycle's period of maximum activity. However, the recent findings indicate that the activity in the next 11-year solar cycle, Cycle 25, could be greatly reduced. In fact, some scientists are questioning whether this drop in activity could lead to a second Maunder Minimum, which was a 70-year period from 1645 to 1715 when the sun showed virtually no sunspots. [Video: Rivers of Fire Inflame Sunspots]

Mozda je i ovaj gore vec zapoceo plan za smanjenje ljudi.
[ Wi-Fi @ 17.06.2011. 15:28 ] @
Koji?
[ Igor Gajic @ 17.06.2011. 15:33 ] @
Maunder Minimum je period u kome je prosecna temperatura pala za nekoliko stepeni i tokom kojeg je cela Evropa i Severna Amerika bila okovana ledom. Postoje slike Londona iz tog perioda na kojima je Temza zaledjena i na kojoj se odrzava vasar. Takodje leta su bila dosta hladnija nego danas.

Shodno tome poljoprivreda bi u tom slucaju dozivela krah i sigurno ne bi mogla podmiriti potrebe 7 milijardi ljudi.

Dakle ako su ovi u pravu ceka nas glad epskih proporcija.
[ yolja624 @ 17.06.2011. 15:46 ] @
aha znaci, zaprasivaci su smanjili i sunceve pege?

dogovorite se vise, jel nam prijeti globalno otopljavanje ili globalno smrzavanje, da znam kakvu odjecu i obucu da kupim, dok cijene nisu skocile...

Izvjesno je samo da je na snazi globalno zaglupljivanje

[ Igor Gajic @ 17.06.2011. 15:50 ] @
@yolja624

Ko je ovde spomenuo zaprasivace?
[ yolja624 @ 17.06.2011. 15:54 ] @
ma nista, samo povezujem cinjenice... ako nije to uzrok, ja sam onda u zabludi... :)
nego ne rece mi, jel otopljavanje ili smrzavanje?
[ iizuzetan @ 17.06.2011. 22:15 ] @
Na ovom linku imate skenirano koji avioni lete zvaqnicni. Ali akd pogledate u nebo videcete da postoje realno neki avioni koji se ne prikayuju u yvanican let. Kakvi su ti avioni sta mislite i sta rade ako ne prevoye putnike, i ko im je dao doyvolu, i na kraju krajeva ciji su? Na kraju krajeva nisu nasi sigurno a ipak lete nasim nebom nenajavljeno i ilegalno.

http://www.flightradar24.com/

[ yolja624 @ 17.06.2011. 22:43 ] @
Procitaj ti malo sta ovdje pise

http://www.flightradar24.com/about.php

Posebno obrati paznju na:

Citat:
Which aircraft are visible on the map?

Common aircraft models that are visible on the map (have ADS-B):

i

Citat:
Common aircraft models that are NOT visible on the map (no ADS-B):

pa skontaj na kom principu radi sajt. Valjda ce ti onda biti jasno da se ne radi ni o kakvoj zavjeri... aman vise!
[ bojan_bozovic @ 17.06.2011. 23:10 ] @
Na flightradar24 nema malih aviona kakve imaju avioklubovi i privatnici, eto, to ti je odgovor. A da neko leti bez dozvole, odmah bi bio primoran da sleti, makar ga vojna avijacija naterala na to, jer ko leti mora da prijavi let, i u toku celog leta, po potrebi komunicira sa kontrolom letenja. Za šta služi kontrola letenja, inače, i vojna avijacija? Dakle, dosta više sa tim glupostima o zaveri, nema nikakve zavere, i takva je kontrola da je ne može ni biti.
[ iizuzetan @ 17.06.2011. 23:14 ] @
Ajde da vidimo skepticne kako ce objasniti ovo sipanje iz vazduha iz tragova aviona i ove neshvatljive stvari koje vise iz oblaka. pazljivo odgledajte video!!

http://www.youtube.com/watch?v=A7ed3RMa8mc
[ bojan_bozovic @ 17.06.2011. 23:28 ] @
Ne postoje chemtrails! Postoje contrails, ali su one bezopasne, samo voda! Znaš li šta urade kad neko počne da lupa gluposti, recimo da ga neki zaverenici hoće da ubiju ili slično? Pošalju ga na psihijatriju. A ti porazmisli gde ti je mesto! To ti sebi da oibjasniš, gde je tebi mesto, i to zbog sebe samog, ne zbog nikog drugog.
[ flighter_022 @ 18.06.2011. 00:37 ] @
Ljudi, preterano ozbiljno shvatate temu :)

Postoje stvari koje ce da ne prepolove stanovnistvo nego da ostave jedva par procenata, a i ti koji ostanu, bili bi sretniji da nisu. Pa samo nuklearni arsenal je toliki da bi mogao planetu da pretvori u pustinju sa visokom radijacijom, i to barem 6 puta. USA, UK, Francuzi, Rusi, ali i Indija, Pakistan i njima slicni. I samo je potrebna jedna budala koja ce da pritisne tamo neko dugme i tu je kraj civilizacije kakvom je danas poznajemo. Sve bi trajalo nekoliko dana (dok ne ispucaju sve sto imaju ili pomru).
[ bojan_bozovic @ 18.06.2011. 00:54 ] @
Da li si siguran? Ko će gadjati npr. Zimbabve ili Ugandu? Nuklearni arsenal nije napravljen za potpuno uništenje, i pitanje je da li bi omogućio potpuno uništenje, već za uništenje vojno bitnih ciljeva, a onda je i jasno zašto niko nije u plan ubacio Zimbabve i Ugandu. To da bi sadasnji nuklearni arsenal uništio zemaljsku kuglu šest puta, trebaš da potkrepiš argumentima.

Dalje, ako se komentar na mene odnosi, zašto misliš da preterujem? Pa preteruje iizuzetan, jer bez obzira na argumente protiv, nastavlja jedno te isto. Ili ima diskusije ili je ovo spam podforum, pa argumenti nisu ni bitni, trećeg nema.
[ jnk @ 18.06.2011. 00:56 ] @
Kako vi skeptični objašnjavate ovo

[ Wi-Fi @ 18.06.2011. 01:36 ] @
^ To sve objasnjava... Reptilijanci pomocu chemtrails-a smanjuju broj ljudi (sto i sam naslov teme kaze) - u ovom konkretnom slucaju - nas Srba, kako bi nase mesto/teritoriju zauzeli (dzinovski) somovi...
Hmm, cekaj...pa oni su vec na svim bitnim funkcijama, to znaci da je plan vec u poodmakloj fazi... Nista, ako se ne javim u narednih par dana - znajte da su mi dosli glave (pojeo me mrak) zbog razotkrivanja master-plana
[ konislav @ 18.06.2011. 04:33 ] @
Ja se slazem sa operacijom za smanjenje ljudi na planeti, posteno brate ima nas svakakvih. Najgori su ovi paranoicni, prvi pocnu da sire paniku, a posle sve prezive.

Ja sam se opremio za sve vidove padavina. imam i ABH odelo (Amerikanci ga zovu NBC) samo ga ne nosim redovno, jer smo pouzdano utvrdili na nema nuklearno-hemiskog oruzja.

Sljem, pancir, suskavac, pa moze da pada sta hoce. Malo je za*ebano kad treba da setas u ovom svadbarskom odelu ceo dan.
[ flighter_022 @ 18.06.2011. 06:08 ] @
Citat:
bojan_bozovic: Da li si siguran? Ko će gadjati npr. Zimbabve ili Ugandu? Nuklearni arsenal nije napravljen za potpuno uništenje, i pitanje je da li bi omogućio potpuno uništenje, već za uništenje vojno bitnih ciljeva, a onda je i jasno zašto niko nije u plan ubacio Zimbabve i Ugandu. To da bi sadasnji nuklearni arsenal uništio zemaljsku kuglu šest puta, trebaš da potkrepiš argumentima.

Dalje, ako se komentar na mene odnosi, zašto misliš da preterujem? Pa preteruje iizuzetan, jer bez obzira na argumente protiv, nastavlja jedno te isto. Ili ima diskusije ili je ovo spam podforum, pa argumenti nisu ni bitni, trećeg nema.
[quote]

1. Nece niko gadjati Zimbabwe, Ugandu ili verovatno Srbiju, ali ce se desiti par drugih stvari kao sto su izuzetno visok stepen radijacije, kako primarne tako i mnogo dugotrajnije, sekundarne. Zatim, velika kolicina materijala ce biti dignuta u stratosferu sto moze da dovede do naglog pada temperature vazduha, mini ledenog doba, tzv. nuklearna zima.

2. Nisam specijalno na tebe mislio, vec generalno na to da bi ljudi bili spremni da se za vrat hvataju da dokazu nesto :)

Citat:
konislav:
Ja sam se opremio za sve vidove padavina. imam i ABH odelo (Amerikanci ga zovu NBC) samo ga ne nosim redovno, jer smo pouzdano utvrdili na nema nuklearno-hemiskog oruzja.
Sljem, pancir, suskavac, pa moze da pada sta hoce. Malo je za*ebano kad treba da setas u ovom svadbarskom odelu ceo dan.

Hehe, pazi, imao sam ja najlonski prekrivac, za zastitu od radioaktivnih i hemijskih padavina. E sad, to je stajalo u original pakovanju jedno 15 godina. I kad sam ga otvorio... raspao se u vrlo sitne komade.
[ iizuzetan @ 18.06.2011. 09:28 ] @
Blize nam se izbori, i mislim da mi gradjani Srbije moramo staviti do znanja da politicke stranke moraju da se izjasne po pitanju GMO hrane kao i o hemijskim tragovima. Nakon izjasnjavanja glasajmo za stranke koje se obavezuju da nece odobriti GMO i koje ce zabraniti NATO avionima let u nasem vazdusnom prostoru.
[ vilil1 @ 18.06.2011. 10:11 ] @
Citat:
jnk: Kako vi skeptični objašnjavate ovo

Pravo da ti kazem, prekjuce sam bio na Adi, i spasilac je izvadio uginulu ribu koja je plutala blizu obale. Nekih 5-6kg. je imala. Kako je uginula, zasto, od cega...nemam pojma. Ali je tip koristio neku kesu da je izvuce, nije hteo rukama da je dira. :)
[ bojan_bozovic @ 18.06.2011. 10:34 ] @
@fighter_022

Kakva nuklearna zima? Nuklearna zima je nedokazana teorija, hipoteza.
[ triac @ 18.06.2011. 12:08 ] @
Citat:
vilil1: Pravo da ti kazem, prekjuce sam bio na Adi, i spasilac je izvadio uginulu ribu koja je plutala blizu obale. Nekih 5-6kg. je imala. Kako je uginula, zasto, od cega...nemam pojma. Ali je tip koristio neku kesu da je izvuce, nije hteo rukama da je dira. :)

Pazi to je vec zajebana koleracija, sa koherentnim tenzorom u apostrofiranom martenzitu
[ Onaj @ 18.06.2011. 13:02 ] @
@bojan_bozovic

Ko sto su jedni totalno paranoicni postoje i oni totalno zatvoreni za realnost.

Kao sto postoje oni koji su razroki pa vide duplo i vide i ono cega nema tako postoje i oni kojima je periferni vid neverovatno suzen pa ne vide ni onog cega ima. Mislim da si ti u ovoj drugoj grupi tj. u grupi onih vrlo zatvorenih za realnost.

Izvini Bojane ali ipak moram ovo da te pitam - zasto si tako siguran u sve svoje tvrdnje? Svet nije preslikana slika sa tvog omiljenog TV kanala koji je ipak pod odredjenom kontrolom i odredjenom cenzurom. Svet nije ni preslikan govor politicara koji drze vlast. Realnost se ipak razlikuje od zvanicnih sedativnih saopstenja.

Takodje, mislim da svet ima vecih problema od ovih tragova na nebu a to je - sloboda interneta (ali ajde da ipak ne skrecemo sa teme).
[ bojan_bozovic @ 18.06.2011. 13:12 ] @
Nisam ja zatvoren za realnost, već oni koji veruju u svaku teoriju zavere koja im se servira.
[ Onaj @ 18.06.2011. 14:02 ] @
Citat:
bojan_bozovic: oni koji veruju u svaku teoriju zavere koja im se servira.

Da, veliki je to problem... Samo, oni kao da ne shvataju zasto postoji bas toliko teorija zavere... Sve se to plasira kako bi nam skrenuli paznju sa one prave zavere.
[ iizuzetan @ 19.06.2011. 20:14 ] @
ko posle ovoga bude pricao gluposti mislim da je ubacen da opstruise:

http://www.youtube.com/watch?v=rwBDdAOGwzw
[ triac @ 19.06.2011. 20:48 ] @
Citat:
iizuzetan: ko posle ovoga bude pricao gluposti mislim da je ubacen da opstruise:

Ne opterecuj se tim stvarima izludeces, jel nista ne mozes da promenis

Ja sam tako sve "isprovaljivao" i na kraju batalio...nista mi nije pomoglo da lepse zivim ....

p.s

Oces promene, daj predloge !!!!

[ iizuzetan @ 19.06.2011. 21:24 ] @
kada svi budu uvideli , ceo srpski narod, onda ce mo uspeti da rasteramo ove NATO trovace iznad nasih glava.
[ jnk @ 19.06.2011. 23:20 ] @
onaj: realan svet, pre nego što dođe do tebe, se filtrira kroz tvoj mozak tako da nikad ne možeš imati jasnu sliku šta je zapravo stvarno. Jedini način je korišćenje tzv. crack-cocaine, tada vidiš realnost kakva je zapravo.

[ iizuzetan @ 20.06.2011. 11:22 ] @
Imam neku svoju teoriju o cemu se zapravo radi sa zaprasivanjem. Duze vreme gledam kad i koliko zaprasuju. Primetio sam pravilo da zaprasuju uglavnom kad je vedro i kad nema vetra bilo u prizemnim slojevima ili u visim slojevima atmosfere. Takodje zaprasuju kad nema oblaka. Znaci kad se potrefe ova dva slusaja tad zaprasuju. Evo na primer juce, u nedelju krenuli su sa zaprasivanjem negde oko 15h pa tako do 16h. Izbrojao sam 8 aviona koji su zaprasivali. Dva su isla od istoka ka zapadu nesto severnije iznad Nisa i to u razmaku od jedno petnaest minuta. Tri su isla od zapada ka istoku malo nesto juznije od Nisa, isto tako petnaest do dvadeset minuta u razmaku jedan posle drugog. Dva su isla od jugoistokistok prema severozapad otprilike bas iznad Nisa, i jedan od severozapad prema jugoistok. Znaci sve u periodu od jednog sata. Naravno preko celog dana islu su komercijalni avioni ali oni su iza sebe ostavljali normalne kondenzacijske tragove dok su ovi zaprasivali jer si um tragovi ostajali i polako se rasplinjavali po nebu i padali sve nize i nize i pri tome su pravili hemijsku opnu na nebu. Odma nakon sto se formirala ta hemijska opna na nebu pocelu su da se prave/skupljaju oblaci na nebu i postalo je prilicno hladnije u odnosu na pre podne i podne tog dana. Ubrzo je poceo da duva jak vetar. Sve u svemu temperatura je pala vise od deset, mozda i petnaest stepeni u razmaku za samo dva tri sata.

Ovo moje zapazanje navelo me je da primarni cilj ovog zaprasivanja je u stvari sakupljanje vlage na jednom delu planete, a samim tim na drugom delu planete dolazi do suse. Susa kao sto znamo izaziva manje prinose, pozare itd itd. Setite se samo prosle godine kad je izbio pozar u Rusiji. Obzirom da se zaprasuje iznad zemalja koje su u rukama NATO pakta to znaci da se zeli naneti poljoprivredna i ekonomska steta drzavama kao sto su indija, rusija, kina, brazil itd svim ostalim drzavama. Dakle to je na neki nacin klimatski rat koji NATO vodi protiv privreda koje su u ekspanziji i koje prete da amerika ekonomski propadne jer one imaju veliki privredni rast.

Naravno to je primarni cilj tog zaprasivanja, medjutim verovatno u tim hemikalijama ima i stetnih agenasa po ljudsko zdravlje koje se izbacuje na primer iznad evrope a ne i iznad SAD a u cilju da se ljudi sto vise razboljevaju od astme, dijabetesa, kancera i slicnih teskih hronicnih bolesti kako bi se kupovalo jako mnogo skupih lekova a samim tim farmaceutska industrija raste. Naravno SAD drzi najvise licenci u vezi lekova za skoro sve bolesti i samim tim pihodi su ogromni. Dakle sto vise bolesnih ljudi to je i vise prihoda americke farmaceutske industrije.

A kao treci cilj naravno dolazi do vece smrtnosti sto je opet deo njihovog plana da se smanji broj ljudi na planeti.

[Ovu poruku je menjao iizuzetan dana 20.06.2011. u 12:45 GMT+1]
[ bojan_bozovic @ 20.06.2011. 11:35 ] @
Citat:
Susa kao sto znamo izaziva manje prinose, pozare itd itd. Setite se samo prosle godine kad je izbio pozar u Rusiji a svi znamo da se to nikad u istoriji covecanstva nije desilo da u Rusiji izbije pozar.

http://en.wikipedia.org/wiki/L...dfires#Russia_and_Soviet_Union

Citat:
Russia and Soviet Union
1921 Mari wildfires
August 1935 - Kursha-2 settlement was burned out with 1200 victims.
June - August 2010 - Drought and the hottest summer since records began in 1890 caused many devastating forest fires in European Russia.

Samo lupaš, gde ima šuma, ima i požara.
[ iizuzetan @ 20.06.2011. 11:46 ] @
Dokazi da se
Citat:
bojan_bozovic: Samo lupaš, gde ima šuma, ima i požara.

Dokazi da se ne vodi klimatski rat!

Samo lud ili neko ko namerno zeli da nesto opstruira kao sto si ti, ne vidi koliko je u zadnjih par godina zemljotresa, poplava, cunamija i sta ne vec. Neznam koliko godina imas ali ako si malo stariji znaces da recimo pre 10 ili 15 godina se eventualno jedna nepogoda desi na godinu dana a u zadnjih par godina malte ne svakog meseca se desava neka nepogoda, zemljotres, cunami, poplave, vulkani, uragani, itd.

[Ovu poruku je menjao iizuzetan dana 20.06.2011. u 12:58 GMT+1]
[ bojan_bozovic @ 20.06.2011. 12:19 ] @
Ti tvrdiš da se nešto dešava, ti dokazuj! Nemoj da izvrćeš, jer upravo tako treba, a ne da drugi dokazuju da tvoja laž nije laž... Kad smo već kod laži, vidi za vatre u Rusiji gore, a i ona slika za koju si tvrdio da su chemtrails iz Srbije, nije iz Srbije, zar si već zaboravio... A što se tiče nepogoda, stalno se dešavaju, ništa posebno u zadnjih deset godina, i ne ne opstruiram ništa, sem što izvrćem ruglu tvoje budalaštine, jer to i zaslužuju...

;)
[ plague @ 20.06.2011. 12:47 ] @
Najsmesnije sto su i u Americi izbijali veliki pozari u 2009. Wiki
Jos zanimljivije je kako neki ljude vide samo stvari koje im hrane vec postojeca. Cesto npr ljudi pricaju kako uvek kada im treba autobus oni ga cekaju po 20 minuta, a ne pamte kada im je trebao i naisao odmah, tada to nije bitno. :]

Takodje, kada procitas kako sve vise ljudi ima rak, molim te, razmisli bar na tren i uzmi u obzir povecanje populacije. To sto vise ljudi ima rak ne znaci da i procentualno vise ljudi ima rak ili bilo koju drugu bolest koja nije neke infektivne prirode.

Trece, sada, uz ovakav prosti svet, popularno je prenositi razaranja kad god se ona dese i dramatizovati u nedogled. Ljudi eto, vole da gledaju kao iz brige ili cega vec.

Vidjenje normalnog coveka koji misli da je to normalno za neke avione:

Citat:
Primetio sam pravilo da zaprasuju uglavnom kad je vedro i kad nema vetra bilo u prizemnim slojevima ili u visim slojevima atmosfere.

Stanes, razmislis: Kada ima vetra ti ostaci iz mlaza se rasprse, as simple as that. Ko kaze da ti ostaci ne ostaju i kada je nevreme samo sto ti ne mozes da ih vidis? To nikako, sto bi bilo ko pomislio to.

Citat:
Takodje zaprasuju kad nema oblaka.

A da nije mozda da kada vec ima oblaka ti ne vidis te nove jer se ostaci sjedine sa oblacima? Kada ih nema, naravno da ce se formirati novi - jer niceg nije bilo.
[ iizuzetan @ 20.06.2011. 13:18 ] @
Ok znaci po vama je pentagon humanitarna organizacija koja zeli mir u svetu, koja pomaze siromasne drzave.... Blago vama sa takvim mislima
[ triac @ 20.06.2011. 14:44 ] @
Citat:
iizuzetan: Ok znaci po vama je pentagon humanitarna organizacija koja zeli mir u svetu, koja pomaze siromasne drzave.... Blago vama sa takvim mislima

Ma oni se to samo sale da vide reakcije
[ bojan_bozovic @ 20.06.2011. 14:54 ] @
Citat:
iizuzetan: Ok znaci po vama je pentagon humanitarna organizacija koja zeli mir u svetu, koja pomaze siromasne drzave.... Blago vama sa takvim mislima

Siromašne države poput Afganistana? Svakako. To što se sa Talibanima i Al Kaedom ne može razgovarati drugačije nego mecima i bombama, nije problem Pentagona, niti američke administracije. Nekad moraš da se spustiš na nivo protivnika, kako bi mogao da te shvati, kad budala ne razume ništa osim kad dobije po nosu.

Inače, kad se pogleda suština, tragično je, deca od malih nogu tamo bivaju zadojena ekstremnom ideologijom, a to će i generacijama koje dolaze da rade ukoliko se ne spreči. Šta reći kad je neko speman da umre za Alaha, samo zato što veruje da će u raj na nebu?
[ iizuzetan @ 20.06.2011. 20:04 ] @
Citat:
bojan_bozovic: Siromašne države poput Afganistana? Svakako. To što se sa Talibanima i Al Kaedom ne može razgovarati drugačije nego mecima i bombama, nije problem Pentagona, niti američke administracije. Nekad moraš da se spustiš na nivo protivnika, kako bi mogao da te shvati, kad budala ne razume ništa osim kad dobije po nosu.

Inače, kad se pogleda suština, tragično je, deca od malih nogu tamo bivaju zadojena ekstremnom ideologijom, a to će i generacijama koje dolaze da rade ukoliko se ne spreči. Šta reći kad je neko speman da umre za Alaha, samo zato što veruje da će u raj na nebu?

CCCC o cemu pricas covece. kako si ti naivan to je cudo. Pa covece bre i ptice na grani su provalili Amere a gle sta ti govoris. Nego znas ti sve nego se pravis da ne kazem sta jer je ocigledno da imas neku nemogucu misiju da manipulises i stitis Americki interes ovde na sajtu. Pa bre vec i najtuplji i najzatucaniji Ameri vide da amerika sama je napravila alkaidu, sama je napravila rusenje kula , lagali su da Irak ima biolosko oruzje itd itd a sve samo da bi imali povod da osvajaju teritorije kako bi uzeli naftu i prirodno bogatstvo. Pri tome ubijaju , siluju na milione civila. CCCC kakav si ti covek. samo da znas ti branis zlocince i fasiste tako da i ti imas odgovornost i ti si kao oni. Sram te bilo.
[ bojan_bozovic @ 20.06.2011. 20:39 ] @
Oni su ubijali svoje građane rušenjem bliznakinja u NYC? Da li si ti normalan? Kad su ubili milion civila? Mislim da je ovo dosta za lock, jer ti nemaš nameru da pišeš išta sem gluposti koje su ti u glavi, nikakve diskusije nema, samo iznosiš proizvoljne stavove koji ti odgovaraju, bez argumenata... Nijedan argument nisi izneo, sem falsifikovanih fotografija.

Dokaži da su SAD izvršile zločin nad sopstvenim stanovništvom rušenjem bliznakinja u NYC, ili se povuci. Znam da to nećeš uraditi jer ne možeš, to bi bio stostruki Watergate, i padale bi glave zbog toga, tako da nijedan političar ne bi to uradio. Možeš da linkuješ na neke gluposti, privatni sajt nekog ludaka koji ne pije svoje lekove i trvdi ovo ili ono što mu se sviđa, ali to nije dokaz.

Stvarno bi modovi trebali da reaguju na ovakvo trolovanje, jer srozava sam forum, sem ako nikom ne smeta MZ na nivou trećeg oka.
[ Emil Ranc @ 20.06.2011. 20:45 ] @
Heh, ovo je hiljadu puta već linkovano, ali vredi svaki put :)
http://www.thebestpageintheuniverse.net/c.cgi?u=911_morons
[ iizuzetan @ 20.06.2011. 20:48 ] @
Covece ti si neki ekstremni amerofil, ne vredi ti nista dokazivati jer ti vidis samo ono sto zelis da vidis. Prvo sam mislio da imas neku misiju za koju te placaju ali sad vidim da si ekstremni amerofil. Mislim sta reci, stvarno te zalim.
[ triac @ 20.06.2011. 21:12 ] @
Citat:
iizuzetan: Covece ti si neki ekstremni amerofil, ne vredi ti nista dokazivati jer ti vidis samo ono sto zelis da vidis. Prvo sam mislio da imas neku misiju za koju te placaju ali sad vidim da si ekstremni amerofil. Mislim sta reci, stvarno te zalim.

Nema potrebe, nije sustina u istini nego u lepoti zivljenja.Ako tako covek vole nediraj ga, nema se sta tu dokazivati.

Svako neka spozna svoju istinu kako njemu odgovara, nekome je i lagarija istina a istina lagarija, nekome je i lagarija lagaija a istina istina...

p.s
Sustina je u dzani...a ako u lazi vidis dzanu udri sve na keca i neprastaj vreme.

Jerbo dzana je sustina a sise su vrlina, planina je tezina a pivo je milina

p.s.2

Ocu faking Nobela oma...
[ srbaja @ 20.06.2011. 23:11 ] @
The periodic table of irrational nonsense
[ Ovaj @ 20.06.2011. 23:13 ] @
Citat:
bojan_bozovic: Oni su ubijali svoje građane rušenjem bliznakinja u NYC? Da li si ti normalan? Kad su ubili milion civila? Mislim da je ovo dosta za lock, jer ti nemaš nameru da pišeš išta sem gluposti koje su ti u glavi, nikakve diskusije nema, samo iznosiš proizvoljne stavove koji ti odgovaraju, bez argumenata... Nijedan argument nisi izneo, sem falsifikovanih fotografija.

Samo u Vijetnamu (1959–1975) su pomlatili milion civila.

Mlatili su vala i svoje, npr. http://images.google.com/image...ville&biw=1276&bih=649

10.000 - 15.000 pomlacenih svojih.

Pioniri, posle Engleza naravno, u osnivanju koncentracionih logora. Nije to Hitler izmislio.
[ EmmaR @ 20.06.2011. 23:14 ] @
Odakle da počnem.

Ima milion teorija zavere. Milon tumačenja. Na pojedincu je da li hoće da veruje ili ne.

Više ljudi = više žrtava
Razvijenija tehnologija (prvenstveno IT, telekomunikacioni saobraćaj) = više informacija iz većeg dela sveta.
Tužno je to da ne postoji izum načinjen u dobrotvorne svrhe, zarad dobrobiti čovečanstva a koji ne može da se upotrebi, i ne upotrebljava se, radi uništenja.

Nemojte dozvoliti da zaprašuju iznad vaših glava, a posle se takmičite u lovu na komarce.

Da li ste pre samo 50tak godina mogli da znate za zemljotres u Japanu? Za poplave u Bangladešu? Za požare u Australiji? Da je tamo neki manijak u Nevadi pucao na profesore i đake u nekoj školi?
A pre 100tinak godina? Tada niste znali šta se dešava na nekih 50-100km od vaše kuće. Mogli ste da saznate sasvim slučajno u nekoj drumskoj birtiji od slučajnog putnika, i to sa velikim zakašnjenjem.

Nobel, kada je video za šta koriste njegov dinamit, osnovao je fondaciju sa ciljem da se nagrade dobri pronalasci i dobri ljudi? A on je samo hteo da olakša posao rudarima i graditeljima puteva.
A da li je uspeo? - Nije. Ono što neko uradi, izmisli sa dobrim namerama, uvek neki doktor Drakens iskoristi u cilju uništavanja.

Istina je mnogo komplikovana. I samo onaj ko pokrene neku lavinu informacija zna šta je iza toga, a nama ostalima ostaje da verujemo ili ne verujemo.

I, što bi rekli Skali i Molder: The truth is out there. Istina je tamo negde...

P.S. Ja misli da iza svih tih vesti stoji religija. I, da nažalost, kako god da je "program" neke religije dobro zamišljen, na kraju se uvek nađu oni koji sam pojam religije pretvore u ropstvo. A s obziorom na činjenicu da su se verovanja prvo vekovima prenosila usmenim putem, da bi se kasnije njih nekoliko dogovorilo o zapisu, pitanje je šta je u tim religijskim spisima istina a šta laž - da li su pisci verno preneli ono što su naučili ili su krojili knjigu po svome. A još tome kada se doda drugačije tumačenje pojmova iz sadašnjosti u prošlosti??? - Setite se samo Tarabićevog viđenja tada još nepostojećeg televizora - kutija sa prozorom u svet.

[ bojan_bozovic @ 20.06.2011. 23:50 ] @
Citat:
EmmaR: Odakle da počnem.

Ima milion teorija zavere. Milon tumačenja. Na pojedincu je da li hoće da veruje ili ne.

Bitna je sposobnost odnosno nesposobnost kritičkog razmišljanja...

Citat:

Više ljudi = više žrtava
Razvijenija tehnologija (prvenstveno IT, telekomunikacioni saobraćaj) = više informacija iz većeg dela sveta.
Tužno je to da ne postoji izum načinjen u dobrotvorne svrhe, zarad dobrobiti čovečanstva a koji ne može da se upotrebi, i ne upotrebljava se, radi uništenja.

A i motka može da se koristi i za dobre i loše stvari - krivica je onoga ko (zlo)upotrebljava, nije kriv izum sam, jer je mašina koja nema mogućnost da rasuđuje šta je dobro a šta zlo.
Kada i ako bude svesnih mašina, zakon će se prilagoditi, i one će možda imati istu odgovornost kao i ljudi.

Citat:

Nemojte dozvoliti da zaprašuju iznad vaših glava, a posle se takmičite u lovu na komarce.

Da li ste pre samo 50tak godina mogli da znate za zemljotres u Japanu? Za poplave u Bangladešu? Za požare u Australiji? Da je tamo neki manijak u Nevadi pucao na profesore i đake u nekoj školi?

To zbog komunista. Zbog njih nismo ni znali šta se dešava po gulazima u SSSR i po Golim otocima ovde, a postojao je telefon, radio, novine, a kasnije, sredinom pedesetih i TV.

Citat:

A pre 100tinak godina? Tada niste znali šta se dešava na nekih 50-100km od vaše kuće. Mogli ste da saznate sasvim slučajno u nekoj drumskoj birtiji od slučajnog putnika, i to sa velikim zakašnjenjem.

Postojao je telegraf, a i telefon. Postojale su novine.
Citat:

Nobel, kada je video za šta koriste njegov dinamit, osnovao je fondaciju sa ciljem da se nagrade dobri pronalasci i dobri ljudi? A on je samo hteo da olakša posao rudarima i graditeljima puteva.
A da li je uspeo? - Nije. Ono što neko uradi, izmisli sa dobrim namerama, uvek neki doktor Drakens iskoristi u cilju uništavanja.

Ne gledaj tako nerealno i idealistički na stvari. Tim graditeljima puteva i rudarima, ponekad treba zaštita, da ih neki Taliban ne raznese bombom na komade ;)

Citat:

Istina je mnogo komplikovana. I samo onaj ko pokrene neku lavinu informacija zna šta je iza toga, a nama ostalima ostaje da verujemo ili ne verujemo.

I, što bi rekli Skali i Molder: The truth is out there. Istina je tamo negde...

Citat:

P.S. Ja misli da iza svih tih vesti stoji religija. I, da nažalost, kako god da je "program" neke religije dobro zamišljen, na kraju se uvek nađu oni koji sam pojam religije pretvore u ropstvo. A s obziorom na činjenicu da su se verovanja prvo vekovima prenosila usmenim putem, da bi se kasnije njih nekoliko dogovorilo o zapisu, pitanje je šta je u tim religijskim spisima istina a šta laž - da li su pisci verno preneli ono što su naučili ili su krojili knjigu po svome. A još tome kada se doda drugačije tumačenje pojmova iz sadašnjosti u prošlosti??? - Setite se samo Tarabićevog viđenja tada još nepostojećeg televizora - kutija sa prozorom u svet.

Možeš naučiti šta je dobro a šta zlo i bez religije, kao ja što sam, u komunizmu. Za to nije potrebna vera. Šta će nam bog ili zagrobni život, recimo? Zar nije potpuno besmisleno pričati o tome dok smo živi, čak i ako odbijamo da ne verujemo, jer kad umremo, utvrdićemo ima li tog boga i raja i pakla u kome se večno živi?

@Ovaj

U devetnaestom veku važila su drugačija merila nego danas. Kolonijalni ratovi po Africi, u USA ratovi protiv Indijanaca, Ćele kula, to je sve iz devetnaestog veka, i to je tad, u većoj ili manjoj meri bilo prihvatljivo. Medjutim samo pedeset godina kasnije, nije više, recimo, Holokaust bi prošao krajem osamnaestog, početkom devetnaestog veka bez nekih zamerki, ali u dvadesetom veku ne.

I naši preci su u srednjem veku i ranije sekli glave i nabijali ih na koplja. Ne mogu se ta dela meriti današnjim aršinima.

Iako je ono što govorim istina, ja ne odobravam to što je činjeno, to nikako.

[Ovu poruku je menjao bojan_bozovic dana 21.06.2011. u 01:48 GMT+1]
[ Ovaj @ 21.06.2011. 01:34 ] @
Citat:
bojan_bozovic: To zbog komunista. Zbog njih nismo ni znali šta se dešava po gulazima u SSSR i po Golim otocima ovde, a postojao je telefon, radio, novine, a kasnije, sredinom pedesetih i TV.

Zbog komunista tada nisi znao da su pocinitelji krivicnih dela osudjivani i upucivani na izdrzavanje svojih kazni na misteriozni arhipelag gde su, oduzujuci svoj dug drustvu, imali pravo na skolovanje, lecenje, novcanu nadoknadu za svoj rad, na sklapanje brakova, na kucenje svog doma ...
Jedino pravo koje im je bilo uskracivano tokom izdrzavanja kazne je napustanje mesta boravka.
Kao i svim pritvorenicima na svetu, bilo im je ograniceno kretanje ... i da, morali su da rade.

Sad kad nema vise komunista, ti si saznao da se po gulazima desavalo sta?

Citat:
bojan_bozovic: @Ovaj

U devetnaestom veku važila su drugačija merila nego danas...

Kapiram. To sto se desavalo pre nego sto smo se mi rodili - to se ne racuna.
Ipak, milion mrtvih civila (kao sto @iizuzetan lepo napisa) iz Vijetnama je pobijeno pre samo 36 godina.

Da pridodam i 600.000 pomlacenih civila u Kambodzi (1969-1972)?

Je l' na americku dusu ide i onih milion civila pobijenih u Indoneziji za vreme Suharta?
[ bojan_bozovic @ 21.06.2011. 02:20 ] @
Pročitaj Arhipelag Gulag od Solženjicina, ako te zanima, pisao je o sopstvenoj golgoti, i ljudi koje je poznavao.

Što se tiče civilnih žrtava iz Vijetnama i Kambodže, daj potkrepi linkovima te cifre. Samo ću ti reći, trebaš i da dokažeš ne samo da ih je baš bilo toliko, ili otprilike toliko, nego i da su namerno gadjani, i da počinioci nisu otišli pred vojni sud zbog toga.

Sa druge strane imaš Crvene Kmere i Severni Vijetnam, koji su sigurno ubili mnogo više sopstvenih civila od Amera...

Citat:
The exact number of people who died as a result of the Khmer Rouge's policies is debated, as is the cause of death among those who died. Access to the country during Khmer Rouge rule and during Vietnamese rule was very limited. In the early 1980s, the Vietnamese-installed regime that succeeded the Khmer Rouge conducted a national household survey, which concluded that over 4.8 million had died, but most modern historians do not consider that number to be reliable.[citation needed]

Modern research has located thousands of mass graves from the Khmer Rouge era all over Cambodia, containing an estimated 1.39 million bodies. Various studies have estimated the death toll at between 740,000 and 3,000,000, most commonly between 1.4 million and 2.2 million, with perhaps half of those deaths being due to executions, and the rest from starvation and disease.[21]

The U.S. State Department-funded Yale Cambodian Genocide Project gives estimates of the total death toll between 1.2 million and 1.7 million.[22] Amnesty International estimates the total death toll as 1.4 million.[citation needed] R. J. Rummel, an analyst of historical political killings, gives a figure of 2 million.[23] Former Khmer Rouge leader Pol Pot gave a figure of 800,000, and his deputy, Khieu Samphan, said 1 million had been killed.[citation needed]

http://en.wikipedia.org/wiki/Khmer_Rouge

Eto to su ti Crveni Kmeri... Čak se i sam Pol Pot hvalio da je pobio osamsto hiljada... A tek Severni Vijetnam da dodam! Za većinu od oko dva miliona civilnih žrtava rata u Vijetnamu, krivi su komunistički Severni Vijetnam i Vijetkong, komunistička gerila.

http://en.wikipedia.org/wiki/Vietnam_War_casualties

Citat:

The estimated total number of civilians and suspected communists killed by the South Vietnamese forces from 1955 to 1975 was 145,500.

Za tih 145500 kriv je proamerički Južni Vijetnam, ali od 1955-1975., a Vijetnamski rat je počeo 1965. Nego to nije važno.

Ali znam vaš sledeći argument...

Ja sam amerikanofil izdajnik srBske patriJotske stvari... ;)

U suštini, možda volim ja Srbiju više no što ćete vi ikad, i možda sam baš zato i za zbližavanje sa Amerikom, EU integracije, a možda i NATO kasnije, ali to tek treba da shvatite...
Još da dodam, nisam amerikanofil. Nisam ni rusofob. Površno je gledati na medjudržavne odnose i medjunarodnu politiku tako.

Poz.

[Ovu poruku je menjao bojan_bozovic dana 21.06.2011. u 03:34 GMT+1]
[ EmmaR @ 21.06.2011. 12:32 ] @
Citat:
A i motka može da se koristi i za dobre i loše stvari - krivica je onoga ko (zlo)upotrebljava, nije kriv izum sam, jer je mašina koja nema mogućnost da rasuđuje šta je dobro a šta zlo.
Kada i ako bude svesnih mašina, zakon će se prilagoditi, i one će možda imati istu odgovornost kao i ljudi.

Postoji nešto što se zove kolektivna (ne)svesnost. Činjenica je da smo kao vrsta prilično nesvesni i sebe i okruženja. Odgovornost jeste na pojedincu, ali u 99,999999999999....9999% pojedinca gura društvo a da toga nije ni svestan.
Kod nas u Srbiji postoji još i ono: "Da komšiji crkne krava". Nema veze ako meni crkne 10 krava, bitno je da njemu crkne ta jedna krava koja mi smeta. Gde je tu logika? I što meni smeta njegova krava, ako ne gazi i ne pase u mom dvorištu? A gotovo svaki dan se susrećem sa tom pojavom.

Citat:
To zbog komunista. Zbog njih nismo ni znali šta se dešava po gulazima u SSSR i po Golim otocima ovde, a postojao je telefon, radio, novine, a kasnije, sredinom pedesetih i TV.

Ma daj, komunisti su za sve krivi! Koliko je ljudi imalo radio, TV tih pedesetih godina? Koliko ljudi je imalo telefon? Koliko je ljudi imalo TV sedamdesetih godina? Koliko je ljudi znalo da čita i piše? To i nema neke veze sa režimom. Bar kod nas nije imalo. Da bi se sve to povezalo, potrebna je tehnologija, a s obzirom da nismo mađioničari pa da je stvorimo iz vazduha, za nju je potreban novac.
I dan danas, kada nas je "obasjalo sunce kapitalizma", ima ljudi bez kupatila, bez vodovoda i kanalizacije, čak i u BG, a pri tome ne mislim na tzv kartonska naselja.

Citat:
Ne gledaj tako nerealno i idealistički na stvari. Tim graditeljima puteva i rudarima, ponekad treba zaštita, da ih neki Taliban ne raznese bombom na komade ;)

Aha, u vreme Nobela i tada su Talibani bili strah i trepet u svetu!? Kada je dinamit izmišljen, za Talibane niko nije ni znao. Bili su aktuelni SAD i Zapadna Evropa. Sve ostalo je bilo periferija, zabit, oblast bogu iza leđa.

Citat:
Možeš naučiti šta je dobro a šta zlo i bez religije, kao ja što sam, u komunizmu. Za to nije potrebna vera. Šta će nam bog ili zagrobni život, recimo? Zar nije potpuno besmisleno pričati o tome dok smo živi, čak i ako odbijamo da ne verujemo, jer kad umremo, utvrdićemo ima li tog boga i raja i pakla u kome se večno živi?

Nisam ni mislila da branim religiju. Naprotiv, ja je napadam. Ma koliko da nam je bog kao neka univerzalna zašita potreban na ovom krhkom svetu gde opasnosti vrebaju na svakom koraku: asteroidi, zemljotresi, poplave, požari, vulkani, vanzemaljci, ..., ljudski faktor, religije su donele više štete nego koristi. Kao prvo, glavna šteta je u tome što sputavaju intelektualni, duhovni i emotivni razvoj pojedinca. Hoćeš da kontrolišeš i potčiniš mase: pošalji žene kućama, napravi im milion dece, zabrani obrazovanje (poželjno je samo da znaju da čitaju "dobre" religijske spise i to jedna osoba na celo selo), izmišljaj čuda i neobične božanske kazne i time im usadi u koske strah od boga i eto ti poslušne rulje koja će ginuti, poklanjati svoju decu ne pitajući se ni jednog trenutka da li je to u redu.
Komunizam je u startu dobro zamišljen, ali u praksi ispalo je prilično loše.

Kad smo već o religiji. Trenutno se na Pinku prikazuje indijska serija "Mala nevesta". Šta može da se nauči iz nje:
1. Najstariji su uvek u pravu, pa čak i kada ubiju snaju i nerođeno unuče time što ne dozvole da ode i prevremeno se porodi carskim rezom u bolnicu. A posle kukaju u najvećoj žalosti i svi su im krivi, uključujući i seosku babicu koja je rekla da je najbolje da ode u bolnicu.
2. Brak između dece je jako poželjan.
3. Ako devojčica ostane udovica, više nema pravo na udaju, nikakve radosti u životu - uključujući igru i kolače.
4. Ako muškarac ostane udovac, ima pravo da se oženi ponovo i to sa nevinom, nikada udavanom devojkom pa makar to bila devojčica.
5. Devojčice mogu da idu u školu samo dok se ne udaju, posle toga je to velika sramota.
6. Obrazovana žena = usedelica
7. Obrazovana žena ne poštuje muža.
8. ima još "bisera mudrosti" ne mogu da se setim svega.
9. Ne bi bilo zanimljivo, da se ne radi o mini ženskoj revoluciji, tj borbi za dodatna prava.

No, dobro, ovo je već neka druga tema o kojoj imam svoje mišljenje i za koje smatram da je jako opasno jer lako može da dovede do haosa ako se pogrešno protumači a celu planetu pretvori u jednu nezamislivo opasnu džunglu. Zora je najopasniji deo dana.

[ Ovaj @ 21.06.2011. 21:51 ] @
Citat:
bojan_bozovic: Pročitaj Arhipelag Gulag od Solženjicina, ako te zanima, pisao je o sopstvenoj golgoti, i ljudi koje je poznavao.

Ih ıqǝɾ ga, coveku placeni milioni $ za knjigu, i pride Nobelova nagrada, a da nisam procitao!
Pa to bi trebalo uvesti za lektiru u prvi razred osnovne skole.

Najsokantniji deo solzenjicinove golgote tamo je operacija raka.
Covek dobio rak, a komunisticki lekari u gulagu ga podvrgli golgoti i operisali ga.

Kasnije mu se rak vratio jos jednom, nakon cega je opet operisan i kasnije je doziveo duboku starost.

Citat:
bojan_bozovic: Što se tiče civilnih žrtava iz Vijetnama i Kambodže, daj potkrepi linkovima te cifre. Samo ću ti reći, trebaš i da dokažeš ne samo da ih je baš bilo toliko, ili otprilike toliko ...

Evo sa' cu ti dokazem, pravolinijski letim za Indokinu i pocinjem sa iskopavanjem ... samo da pozovem Homena.

Citat:
bojan_bozovic: ... nego i da su namerno gadjani, i da počinioci nisu otišli pred vojni sud zbog toga.

To je vec teze dokazati, znas. Mozda su americki bombarderi onako slucajno malo leteli tamo - vamo po planeti, pa im se, eto isto slucajno, otkacinjale bombe, opet slucajno, iznad Vijetnama i Kambodze, a gde se, gle slucajnosti, bas u tim trenucima zateklo milion Vijetnamaca i 600.000 Kmera.

Sve je moguce, ko ce ga znati.

Citat:
bojan_bozovic: Sa druge strane imaš Crvene Kmere i Severni Vijetnam

Da, po tvojoj ogranicenoj logici:
Crveni Kmeri i Severni Vijetnam su komunisti = jedna strana.
Amerikanci su demokrate = druga strana.

U stvarnosti su se stvari odvijale drugacije ...

Upravo su snage Severnog Vijetnama (Socijalisticke Republike Vijetnam) isterale Crvene Kmere, nakon cetiri godine vladavine, iz Kambodze 1979. godine.
Ovi (Crveni Kmeri) su pobegli na Tajland, odakle su jos skoro 20 godina, do onog mirovnog sporazuma, vrsili upade i izvodili operacije po Kambodzi.
Hranom, oruzjem, tehnikom, opremom, novcem ... su ih snabdevali Amerikanci.
Americka zaledjina je obezbedila Pol Potu da umre na slobodi, nikada nije odgovarao pred sudom.

Na istoj strani, koju su Amerikanci drzali u slucaju Pol Pota u Kambodzi, su se nasli i u slucajevima Suharta u Indoneziji, Idi Amina u Ugandi, Batiste na Kubi, Bote u Juznoafrickoj Republici, Pinocea u Cileu, Salazara u Portugalu, Franka u Spaniji, Papadopulosa u Grckoj, Reze Pahlavija u Iranu, Ozala u Turskoj, Noriege na Panami, Markosa na Filipinima, Sese Seke u Zairu, onog u Salvadoru - zaboravio sam kako se zvao, onog brazilskog generala, onih u Saudiskoj Arabiji, onog u Nikaragvi sto su ga na kraju ubili Sandinisti ...

Citat:
bojan_bozovic: Za većinu od oko dva miliona civilnih žrtava rata u Vijetnamu, krivi su komunistički Severni Vijetnam i Vijetkong, komunistička gerila.

Pa naravno da su komunisti krivi, to se podrazumeva.
Amerikanci su samo, i to slucajno, bombardovali te civile i ubijali ih.
Biti kriv znaci nesto drugo, naravno.

[Ovu poruku je menjao Ovaj dana 21.06.2011. u 23:13 GMT+1]
[ vilil1 @ 21.06.2011. 22:05 ] @
Citat:
Ovaj: Batistute...

Gabriel Omar Batistuta!!! Strasan igrac. Legenda. ;) Verovatno si mislio na Batistu.

Da dodam kad vec pominjete Vietnam, zasto se stalno Laos zaboravlja? Zemlja na koju je procentualno baceno najvise bombi u istoriji. I dan danas ginu od tih zaostalih bombi.

Wiki -

Citat:
Massive aerial bombardment was carried out by the United States. The Guardian reported that Laos was hit by an average of one B-52 bombload every eight minutes, 24 hours a day, between 1964 and 1973. US bombers dropped more ordnance on Laos in this period than was dropped during the whole of the Second World War. Of the 260 million bombs that rained down, particularly on Xiangkhouang Province on the Plain of Jars, 80 million failed to explode, leaving a deadly legacy.[13] It holds the distinction of being the most bombed country, per capita, in the world. Because it was particularly heavily affected by cluster bombs during this war, Laos was a strong advocate of the Convention on Cluster Munitions to ban the weapons and assist victims, and hosted the First Meeting of States Parties to the convention in November 2010.

http://en.wikipedia.org/wiki/Laos
[ Ovaj @ 21.06.2011. 22:19 ] @
Citat:
vilil1: Verovatno si mislio na Batistu.

Da, naravno. Lapsus.
Ispravio sam.

Citat:
vilil1: Da dodam kad vec pominjete Vietnam, zasto se stalno Laos zaboravlja? Zemlja na koju je procentualno baceno najvise bombi u istoriji. I dan danas ginu od tih zaostalih bombi.

Da, i tamo su im slucajno ispadale bombe.

Ili mozda imas dokaz da su ih namerno bacali?

[ vilil1 @ 21.06.2011. 22:40 ] @
Citat:
Ovaj: Da, i tamo su im slucajno ispadale bombe.

Ili mozda imas dokaz da su ih namerno bacali?

Koliko god se trudio, nisam mogao naci cvrst dokaz da su namerno bombardovali, iz toga proizilazi da im je 260.000.000. bombi slucajno ispalo.
[ konislav @ 23.06.2011. 01:58 ] @
Pratim ovu diskusiju od pocetka, ali nikako ne mogu da razumem pokusaj postavljaca ove teme da dokaze da ga neko truje, a da kao dokaze daje nekakve istoriske podatke koji nemaju ama bas nikakvih dodirnih tacaka.

1. Sta ima lose ako se namali broj ljudi na planeti?
2. Ne razumem vezu izmedju fantomskih aviona i zagadjivanje reka.
3. Ne razumem kakve veze ima nekakav toboze nevidljiv let koji svi mogu videti sa teorijom zavere o masovnom trovanju, a sve to sa susama i pozarima u Rusiji.
4. Jos manje mogu da razumem vezu izmedju Pentagona, Ruskih Gulaga, Srbije, Crvenih Kmera i broja bacenih bombi u Vijetnamu ili bilo gde vec.
5. Nikako ne mogu da razumem kako neko ocekuje da cemo svi prihvatiti nekakve sumanute teze bez makar ijednog opipljivog dokaza.
[ Boki70a @ 24.06.2011. 13:58 ] @
Narodna skupština Republike Srbije je već donale zakon po kome je oružanim snagama Sjedinjenih Država dozvoljeno da rade maltene bilo šta na teritoriji Republike Srbije bez ikakve inspekcije. Da ovaj dokument ne postoji na matičnom sajtu Narodne skupštine Republike Srbije, mislio bih da se neko dobro sprda, ali...

Z A K O N
O POTVRĐIVANjU SPORAZUMA IZMEĐU VLADE REPUBLIKE SRBIJE I VLADE SJEDINjENIH AMERIČKIH DRŽAVA O ZAŠTITI STATUSA I PRISTUPU I KORIŠĆENjU VOJNE INFRASTRUKTURE U REPUBLICI SRBIJI

Potpisano u Vašingtonu, 7. septembra 2006. godine, u dva istovetna primerka na srpskom i engleskom jeziku, pri čemu su oba teksta podjednako autentična.

Potpisnici:
Za Vladu Republike Srbije – predsednik Republike Srbije Boris Tadić, s. r.
Za Vladu Sjedinjenih Američkih Država – državni sekretar Condoleeza Rice, s. r.
Objavljeno na sajtu Narodne skupštine Republike Srbije dana 29. maja 2009. godine.

Inače u dnu sajta, Narodne skupštine Republike Srbije, stoji sledeće:
The development of this website was made possible by the support of the American People through the United States Agency for International Development (USAID). The contents of this website are the sole responsibility of the National Assembly of the Republic of Serbia and do not necessarily reflect the views of USAID or the United States Government.

Doneti zakoni (sajt): ćirilica, latinica.
Preuzimanje celog dokumenta: Ćirilica - DOC, PDF; Latinica - DOC, PDF.
Citat:
Član 1. – Definicije

1. Oružane snage Sjedinjenih Država – entitet koga čine pripadnici oružanih snaga, civilno osoblje Ministarstva odbrane i sva imovina, oprema i sredstva Oružanih snaga Sjedinjenih Država koji se nalaze u Republici Srbiji.

2. Osoblje Sjedinjenih Država – pripadnici Oružanih snaga Sjedinjenih Država i civilno osoblje Ministarstva odbrane Sjedinjenih Država koji bi mogli da privremeno borave u Republici Srbiji u skladu sa aktivnostima koje proizilaze iz ovog sporazuma.

Član 7. – Porezi, carine i takse

1. Oružane snage Sjedinjenih Država i osoblje Sjedinjenih Država oslobođeno je od plaćanja poreza i drugih sličnih dažbina koje se primenjuju u Republici Srbiji. Oružane snage Sjedinjenih Država i osoblje Sjedinjenih Država mogu da uvoze, izvoze i koriste u Republici Srbiji ličnu imovinu, opremu, zalihe, materijale, tehnologije, sprovode obuku i pružaju usluge radi izvršavanja ovog sporazuma. Takav uvoz, izvoz i korišćenje biće izuzeti od postupaka inspekcije, dozvola, drugih ograničenja, plaćanja carina, poreza i drugih dažbina koje se primenjuju u Republici Srbiji.

2. Plovila i vazduhoplovi koji su u vlasništvu ili kojima upravljaju ili služe isključivo za potrebe Oružanih snaga Sjedinjenih Država biće oslobođeni plaćanja aerodromskih i lučkih taksi, taksi za parkiranje, naknada za lučku pilotažu i usluge lučkih remorkera i drugih sličnih taksi u objektima koji su u vlasništvu i kojima upravlja Republika Srbija. Vazduhoplovi koji su u vlasništvu ili kojima upravljaju ili služe isključivo za potrebe Oružanih snaga Sjedinjenih Država ne podležu plaćanju taksi za navigaciju, prelet, korišćenje terminala ili sličnih taksi kada su u Republici Srbiji. Oružane snage Sjedinjenih Država platiće odgovarajuće naknade za tražene i pružene usluge u iznosu ne manje povoljnom od onog koji plaća Vojska Srbije. Vazduhoplovi, vozila i plovila Sjedinjenih Država će biti izuzeti od postupka inspekcije.

Pošto se tema odnosi na chemtrails, "plodni" zakonski uslovi (za takav vid trovanja) već postoje na teritoriji Republike Srbije. Međutim, jedno su uslovi, a drugo je da li se zaista to dešava. Ako se malo osvrnemo ka prošlosti - bombardovanje Srbije 1999. god., kao i na trenutno ratno stanje na severu Afrike i Bliskom istoku, svašta može da se nasluti, ali i umisli.

[ EmmaR @ 24.06.2011. 23:46 ] @
Od naših se ništa bolje ne može očekivati.
Najbolje bi nam bilo da učimo nov jezik: Bbbbbleeeejanje.
[ Isak666 @ 26.06.2011. 00:31 ] @
Primecene su i kopnene jedinice u akciji zaprasivanja covecanstva:

[ iizuzetan @ 26.06.2011. 23:20 ] @
Ovi dali amerima sve a gle amerikanci stagovore o nama: http://www.blic.rs/Zabava/Vest...ju-TV-mreze-zbog-Celsi-Hendler

Stvarno , posle ovakvih stavova americke vlasti o nama, govore da smo divljaci, ne mogu da shvatim pojedine Srbe koji vole americku vlast. Da me neko pogresno ne razume, ja nemam nista protiv americkog naroda, njima svaka cast jer i oni i mi, kao i svi narodi smo u velikoj opasnosti.

[Ovu poruku je menjao iizuzetan dana 27.06.2011. u 01:24 GMT+1]
[ Texas Instruments @ 03.07.2011. 11:17 ] @
http://www.kurir-info.rs/vesti...prasuju-nas-otrovima-99352.php
I dalje se nastavlja. :)
[ Igor Gajic @ 19.07.2011. 17:11 ] @
Chemtrails nad Novim Sadom

[ iizuzetan @ 24.07.2011. 15:48 ] @
Citat:
Igor Gajic: Chemtrails nad Novim Sadom

To nisu ti tragovi.

U zadnje vreme vise nema hemijskih tragova, skoro vec mesec dana. Ocigledno da je kriza tek sad pocela da drma Ameriku u prvaom smislu te reci jer eto kresu javnu potrosnju a to zaprasivanje neba ipak je manjeg prioriteta pa je taj proces obustavljen do daljnjeg.

U stvari iznad Srbije vise ne zaprasuju, a iznad drugih delova planete ne znam.

Navijam za krizu, kriza je nas spas !!!
[ yolja624 @ 24.07.2011. 16:28 ] @
ili su smislili krizu da pomremo od gladi, to je puno brze nego zbog chemtrailsa? Vidis, o tome nisi razmisljao...?
[ iizuzetan @ 25.07.2011. 08:28 ] @
Na zalost kao da sam juce urekao. Evo jutros iznad Nisa, iznad Srbije su ponovo zaprasivali i to bas bas kao nikad do sad, bar ja nisam video toliko masovno zaprasivanje. Preko 20 aviona koliko sam izbrojao su ispartali nebo iznad srbije jutros oko 08:08 casova.

Za sve skeptike jedno pitanje. Da li su u proteklih mesec dana leteli putnicki avioni? Ako jesu onda kako u toku zadnjih mesec dana nikad nisu ti putnicki mlazni avioni ostavljali takve tragove koji satima ne nestaju a jutros eto su prosla dvadesetak mlazna aviona u roku od pola sata i svi su ostavili takve tragove koji su satima ostali na nebu i polako se spustaju i sire???

Evo nisam bio lenj i zabelezio sam slikama. Slike su malo losije jer sam u tom trenutku pri ruci imao jedino mobilni telefon.

1. http://postimage.org/image/21bnjn5tw/

2. http://postimage.org/image/21c7e3br8/

3. http://postimage.org/image/21ce08pqc/

4. http://postimage.org/image/21ciyur7o/

Na cetvrtoj slici mozete videti kako je hemijski trag aviona isprekidan u jednom delu. Skepticima jedno pitanje, da li su videli ikada da mlaznom avionu u jednom trenutku nekoliko kilometra leta ne rade mlazni motori, jer jedino tada bi doslo do prekidanja traga koji ostavlja iza sebe?? Sta bi se desilo sa avionom da mu u jednom delu puta ne rade motori? I po tome je ocigledno da je ovo hemijski trag koji nema veze sa tragom koji ostavlja mlazni avion iz motora. Jedino objasnjenje je dokaz da su to hemijski tragovi, i to tako da u jednom trenutku mehanizam za zaprasivanje je zakazao, ali nakon par kilometara se opet , da tako kazem, otpusio.
[ 3way @ 25.07.2011. 08:38 ] @
Citat:
iizuzetan
Za sve skeptike jedno pitanje. Da li su u proteklih mesec dana leteli putnicki avioni? Ako jesu onda kako u toku zadnjih mesec dana nikad nisu ti putnicki mlazni avioni ostavljali takve tragove koji satima ne nestaju a jutros eto su prosla dvadesetak mlazna aviona u roku od pola sata i svi su ostavili takve tragove koji su satima ostali na nebu i polako se spustaju i sire???

Sine, to oko cega se ti cudis se zove meteorologija.
Prouci kako i zasto nastaje contrail, pa onda pricaj na tu temu...Ovako nema smisla..

Citat:
iizuzetan
Na cetvrtoj slici mozete videti kako je hemijski trag aviona isprekidan u jednom delu. Skepticima jedno pitanje, da li su videli ikada da mlaznom avionu u jednom trenutku nekoliko kilometra leta ne rade mlazni motori, jer jedino tada bi doslo do prekidanja traga koji ostavlja iza sebe??

Sine, kao sto rekoh, prouci malo tu meteorologiju, pa mozda i naucis da vazduh nije u svakoj tacki potpuno isti. Da sad ne upotrebljavam neke komplikovane reci, kako kaze JK.

Citat:
iizuzetan
Sta bi se desilo sa avionom da mu u jednom delu puta ne rade motori?

Nista.

Citat:
iizuzetan
I po tome je ocigledno da je ovo hemijski trag koji nema veze sa tragom koji ostavlja mlazni avion iz motora. Jedino objasnjenje je dokaz da su to hemijski tragovi, i to tako da u jednom trenutku mehanizam za zaprasivanje je zakazao, ali nakon par kilometara se opet , da tako kazem, otpusio.

Bolje ti je uzmi kisobran da se zastitis od tih hemikalija.
[ iizuzetan @ 25.07.2011. 09:31 ] @
Citat:
3way: Bolje ti je uzmi kisobran da se zastitis od tih hemikalija.

Neznam ko te placa da branis ove zlikovce i fasiste ali dobro ima nas svakakvih.

Evo jedne slike kako izgleda unutrasnjost tih zlikovackih NATO aviona:

[ 3way @ 25.07.2011. 09:34 ] @
Sine, to se zove balast, a koristi se kada se avion testira na razlicit raspored opterecenja.
U tim bacvama je obicna voda koja simulira putnike ili teret, a po potrebi se pumpa i pretace u razne delove aviona.
[ iizuzetan @ 25.07.2011. 09:50 ] @
Tu sam te ceko. Evo ponavljam sliku, i obratite paznju na zaokruzenom delu slike koga pokazuje strelica!! a ispod je slika koja je zumira taj deo slike:

ZAOKRUZENO:

http://www.freeimagehosting.net/727de

ZUMIRANI DEO:

http://www.freeimagehosting.net/e4c7b

Znaci poenta je da pise PRSKALICA - SPREJ u prevodu. Eto ti sad, samo ne znam kako imas sve te odgovore, izgleda da si i ti deo tog fasistickog plana kad imas sve te spremljene odgovore. I naravno najlaksi je nacin proglasiti ludacima one koji ne zele da veruju vasoj satanistickoj propagandi jer ipak vise veruju svojim ocima i svom zdravom razumu.

I naravno postoji to sto govoris ali ti rezervoari za simuliranje putnika su smesteni na mesta gde ce i biti sedista a na ovoj slici se vidi da su tankeri samo na jednoj cetvrtini dela aviona sto i to dokazuje da ova slika nema veze sa ovim sto si ti napisao, a da i ne uzimamo u obzir sam natpis na zidu.
[ pri3rak @ 25.07.2011. 10:23 ] @
A ona kompjuktorska merna sokocjala iza sluze za odrzavanje perfketnog protoka otrova? Racunam da to mora biti skroz savrseno cim toliko mesta uzimaju :)
[ yolja624 @ 25.07.2011. 10:52 ] @
Citat:
iizuzetan: Tu sam te ceko...

cudi me samo da nisi obradio i to sto pise HAZMAT INSIDE - Hazmat je u stvari "Hazardous materials" ;)
Meni se cini da su natpisi dodati u obradi photoshop-om...

I da neko zeli da pobije 5 milijardi ljudi postoje brzi i efikasniji nacini od trovanja zaprasivanjem iz aviona.
[ iizuzetan @ 25.07.2011. 11:10 ] @
Citat:
yolja624: cudi me samo da nisi obradio i to sto pise HAZMAT INSIDE - Hazmat je u stvari "Hazardous materials" ;)
Meni se cini da su natpisi dodati u obradi photoshop-om...

I da neko zeli da pobije 5 milijardi ljudi postoje brzi i efikasniji nacini od trovanja zaprasivanjem iz aviona.

ne postoji efikasniji nacin jer mora neprimetno i postepeno a ne masovno. Ovako je najbolji nacin postepeno ali sigurno, a osim toga i ekonomski isplativo jer ovako se ljudi razboljevaju a proizvodnja lekova cveta. Dakle "jednim udarcem dve muve" a ako se konstruise neki virus ubica poubijace brzo i masovno i nema ekonomske koristi.

A sto se tice slike defitivno je za zaprasivanje jer ako je za testiranje ravnoteze i simuliranje ravnoteze onda nema logike da cisterne budu samo u jendom malom delu aviona.
[ Miroslav Jeftić @ 25.07.2011. 11:28 ] @
Citat:
iizuzetan:A sto se tice slike defitivno je za zaprasivanje jer ako je za testiranje ravnoteze i simuliranje ravnoteze onda nema logike da cisterne budu samo u jendom malom delu aviona.

A ti si inače avio inženjer pa znaš da li ima ili nema logike. Ma daj
[ iizuzetan @ 25.07.2011. 11:33 ] @
Citat:
Miroslav Jeftić: A ti si inače avio inženjer pa znaš da li ima ili nema logike. Ma daj :)

ja sam masinski inzenjer i znam da avnoteza ne moze da se simulira ako opterecenje nije postavljeno tamo gde ce i biti u stvarnosti. Razmisli malo zasto se kaze "simulacija" ako opterecenje nije tamo gde ce i biti u realnim uslovima?
[ 3way @ 25.07.2011. 11:37 ] @
Citat:
iizuzetan:
A sto se tice slike defitivno je za zaprasivanje jer ako je za testiranje ravnoteze i simuliranje ravnoteze onda nema logike da cisterne budu samo u jendom malom delu aviona.

Kako znas u kom delu aviona? Kako znas sta je iza kamere i u ostalim delovima aviona?
I da li stvarno sve sto je crno-zuto smatras za nekakve prskalice? I da li mislis da bi bilo logicnije da je takva nalepnica na rezervoaru, a ne tamo negde na nekom levom zidu :):)
[ 3way @ 25.07.2011. 11:38 ] @
Citat:
iizuzetan: ja sam masinski inzenjer i znam da avnoteza ne moze da se simulira ako opterecenje nije postavljeno tamo gde ce i biti u stvarnosti. Razmisli malo zasto se kaze "simulacija" ako opterecenje nije tamo gde ce i biti u realnim uslovima?

Kako znas da nije tamo gde ce biti.
Tj. gde je ovo opterecenje, u kom delu aviona?
[ Sceka @ 25.07.2011. 15:51 ] @
Citat:
3way: Kako znas da nije tamo gde ce biti.
Tj. gde je ovo opterecenje, u kom delu aviona?

Eeee, sad sam ja taj koji te tu cek'o! Opterecenje je u nekom delu! Eto! Nego, ako to radis za pare, a @iizuzetan kaze da radis (a sto bi lag'o covek, mora da tu nesto ima!), kako bi bilo da podelis neki broj telefona?! I ja sam zainteresovan da za neke novce pricam protiv! Ih, kako bi ja pricao!

Pozdrav!
[ Ankalagon the Black @ 25.07.2011. 18:46 ] @
@iizuzetan ,

Kako objasnjavas da ''zaprasivanje'' chemtrailsima traje decenijama i jbt populacija nikako da umre ? Koliko jos teba vremena ? 100 , 200 godina ?
[ huanitastaff @ 27.07.2011. 11:13 ] @
Pa mozda nije cilj umiranje tek tako, vec dugorocna istrazivanja na nama.
[ Ankalagon the Black @ 27.07.2011. 17:03 ] @
Istrazivanje ?! Kakvo je to istrazivanje koje nema kontrolnu grupu ? :) Mada, kada neko ima ogromnu moc svasta mu pada na pamet. Nije iskljuceno da su i odredjeni eksperimenti izvodjeni o istom trosku. Stavise, vrlo je verovatno.
[ mmacaa @ 02.09.2011. 06:12 ] @
U ovom trenutku kad se pogleda u nebo vide se na desetine hemijskih tragova. Neznam, sve vise pocinjem da verujem da ima istine u ovoj temi.
[ 3way @ 02.09.2011. 06:52 ] @
Dobro, onda mozda ti mozes da objasnis kako to da se broj stanovnika planete povecava i to za 200 000 ljudi dnevno?
[ Odin D. @ 02.09.2011. 07:20 ] @
Citat:
mmacaa: U ovom trenutku kad se pogleda u nebo vide se na desetine hemijskih tragova. Neznam, sve vise pocinjem da verujem da ima istine u ovoj temi.

Ja da sam na tvom mjestu, ja ne bih izlazio iz kuce, i stavio bih neku krpu preko usta i nosa i najlonsku kesu na glavu.
Nemoj kupovati i jesti nista sto je raslo na otvorenom ili moglo doci u kontakt za zaprasenim vazduhom.
[ SASASTA @ 02.09.2011. 10:47 ] @
neki ljudi nece da veruju ili da razmisljaju glavom da se nesto cudno desava .pa ako nece neka im ali ako malo pogledaju mogu videti istinu.evo samo dva primera http://www.youtube.com/watch?v=qhZJfNcxPok http://www.youtube.com/watch?v=nc3E9onx9F0&feature=related .ili ukucajte u google cia priznala pa da vidite sta su priznali ko zna sta jos rade posle tog a ima i druge agencije.
[ 3way @ 02.09.2011. 10:52 ] @
Ne bih da kucam cia priznala dok god se ne resi problem svakdonevnog povecavanja ljudske populacije.
[ SASASTA @ 02.09.2011. 11:07 ] @
bice i to vrlo brzo a ja pokusavam videti sto vise i odvojiti laz od istine zbog sebe prvenstveno. evo jos nesto zanimljivo http://www.youtube.com/watch?v=W4oif6Wh4Wk pa razmislite.
[ 3way @ 02.09.2011. 11:12 ] @
Kako ce biti vrlo brzo kada plan ne funckionise?
[ SASASTA @ 02.09.2011. 11:23 ] @
mozda ima neki plan za koji se nezna a koji radi.
[ 3way @ 02.09.2011. 11:44 ] @
Cinjenice govore da ne radi.
[ SASASTA @ 02.09.2011. 13:43 ] @
cesto kazem pokazace vreme.pre 10 godina niko nije mogao pretpostaviti da ce nas demokratija ovoliko ubiti u pojam a pogledaj sad kako vecina zivi gore nego dok je bio milosevic .
[ Odin D. @ 02.09.2011. 14:39 ] @
Citat:
SASASTA: cesto kazem pokazace vreme.pre 10 godina niko nije mogao pretpostaviti da ce nas demokratija ovoliko ubiti u pojam a pogledaj sad kako vecina zivi gore nego dok je bio milosevic .

Niko tebi ne brani da nadjes nekog da te tiranise, sveze za tarabu, tuce i zlostavlja,... ako ti mislis da ces od toga bolje da zivis.
Mislim da kandidata za takvo nesto mozes naci na svakom cosku, nemas nikakvih osnova da se zalis.
[ SASASTA @ 02.09.2011. 15:00 ] @
o cemu ti pises kojim li si kanalima dosao do tog zakljucka kako cudno razmisljanje.
[ Odin D. @ 02.09.2011. 15:43 ] @
Pa jesi krivio demokratiju za pogorsanje zivljenja?!
Obezbedi sebi tiraniju, pa vidi da li ces od toga bolje zivjeti. Teorija bez eksperimenta je obicno naklapanje i niko ti nece vjerovati dok svoje tvrdnje ne dokazes eksperimentalno.
[ mmacaa @ 03.09.2011. 05:56 ] @
Imam druga koji radi u hutnu pomoc. On isto veruje u hemijske tragove i kaze da je zapazio da kad god zaprasuju enormno se povecavaju pozivi asmaticara i srcanih bolesnika.
[ Odin D. @ 03.09.2011. 07:22 ] @
^ Ma jel' tako?!
[ Ankalagon the Black @ 03.09.2011. 17:55 ] @
Obrisa post covek :) Sta bi, resio da ga ostavis ipak na miru? :)
[ mmacaa @ 05.09.2011. 05:46 ] @
Evo jedno moje zapazanje. Obzirom na ekonomsku krizu u kojoj su zapali amerikanci i ceo zapad zaprasivanje je sada malo proredjeno i odvija se otprilike dva puta mesecno. Jos se da zapaziti da je potrebno 40 do 48 sati da se hemikalije i bioloski materjal spusti nakon sto avion ostavi trag. Naime u petak od 6H ujutru su poceli da zaprasuju sve do kasnih vecernjih casova i to prilicno enormno. I tek u nedelju ujutru oko 8H pocelo je da se oseca pecenje u grlu.

A takodje da dodam da su zaprasivali u petak kako bi se hemikalije i bioloski materijal spustio na visini ljudi u nedelju kad su vecina vani na piknik ili u setnju posto se nedeljom ne radi. Na osnovu toga mozemo zakljuciti da je glavni razlog, a verovatno i jedini uticaj na ljudi i da nema nikakve veze zaprasivanje sa klimom. Zasto je vezano za ljudi? Pa verovatno kako bi se uticalo da se sto vise ljudi hronicno razboli kako bi se pospesila prodaja lekova.
[ kaćunčica @ 05.09.2011. 06:13 ] @
Što je najgore, ti otrovi su usmereni na intelektualne sposobnosti ljudi, a ima i onih selektivnih koji pobrišu padeže, znake interpunkcije, ma načisto ljudi od njih postanu nepismeni!
[ Odin D. @ 05.09.2011. 09:01 ] @
^ Jesu li to oni sto peckaju u grlu?
[ Marko_L @ 05.09.2011. 09:11 ] @
Citat:
Evo jedno moje zapazanje. Obzirom na ekonomsku krizu u kojoj su zapali amerikanci i ceo zapad zaprasivanje je sada malo proredjeno i odvija se otprilike dva puta mesecno.

E to jeste. Svemoćnu tajnu vladu je tako jako pogodila ekonomska kriza da nemaju više para da redovno zaprašuju. A čuo sam i da su mnoge druge projekte morali da prekinu ili prorede. Recimo, zemljotrese sad izazivaju svega jednom godišnje, a možda će i da ukinu to skroz. Takođe, skoro nije bilo kiše u Srbiji, a do skora, svaki treći dan, znači proredili su i kontrolisanje vremenskih prilika. A s obzirom da se na ES-u pojavljuje sve više ljudi koji pričaju o teorijama zavere, izgleda da su batalili i kontrolu uma. Još samo da im ponestane para da plaćaju ove što ćute o njihovim projektima, pa će sve izaći na videlo.
[ mmacaa @ 09.09.2011. 07:30 ] @
Sumnjase da se u hemijskim tragovima koje ispustaju NATO avioni, pored bioloskih i drugih agenasa, nalazi i smesa cestica dvadesetak teskih metala (Aluminijum, Barijum, Stroncijum, Titanijum...).

Tim teskim metalima NATO "ubija tri muve jednim udarcem". Prva "muva" je da teski metali, kada su ljudi njima izlozeni u dugom vremenskom periodu, izazivaju razne teske hronicne bolesti. Na taj nacin pospesuje se prodaja lekova. Druga "muva" je da se na taj nacin utice na smanjenje broja ljudi na planeti. Treca "muva" je da se predje na genetski modifikovane biljke.

Cestice teskih metala osim vazduha zagadjuju vodu i zemljiste menjajuci PH zemljista otezavaju pa cak i onemogucavaju zivot biljaka i useva, sto predstavlja idealan preduslov za prelazak na genetski modifikovane useve ciji je genom tako promenjen da budu rezistentne na promenu PH tla i na koncentraciju teskih metala. U prilog ovoj tvrdnji ide i cinjenica da je najveca svetska kompanija za GMO Monsanto skoro registrovala tj. patentirala gen otporan na aluminijum.

Stetnost Aluminijuma i Barijuma: U najvecem procentu u hemijskim tragovima kojima nas zaprasuju NATO avioni se nalazi Aluminijum i Barijum. Velicina cestica aluminijuma i barijuma se u ovim tragovima se krecu u
promeru od 10 do 2.5 mikrona sto ih svrstava u kategoriju suspendovanih cestica PM10 i PM2.5. Ovo su izuzetno sitne sestice koje dlake u nosu ne mogu da zadrze i stoga one kao takve prolaze direktno u pluca i dalje u krvotok.

Barijum je misicni i srcani otrov a velike kolicine izazizavaju poteskoce pri disanju, povecanje krvnog pritiska, promenu srcanog ritma, nadrazaj zeluca, slabost misica, ostecenje bubrega i srca.

Aluminijum. Njegova toksicnost izaziva brojne simptome. Opsti simptomi su velike glavobolje, abnormalan rad srca, depresija, ukocenost ruku i stopala, nejasan vid. Smatra se da je uzrcnik Alzhaimer i Parkinson bolesti.

Ovo su biokumulativne supstance i kada jednom udju u organizam ili zemljiste vise ih ne napustaju vec se
samo na postojecu kolicinu talozi nova.

I sami ste svedoci sve veceg broja dece kojoj je svakodnevno potrebna inhalacija, sve veceg broja obolelih od visokog krvnog pritiska i srcanih smetnji. Verujemo da Vam je poznata i cinjenica da je sve vise mladih osoba koje su sterilne i nemaju sposobnost reprodukovanja. Ako pogledate siru sliku videcete da su ova stanja zapravo simptomi trovanja usled dugog perioda izlozenosti gore navedenim supstancama.

[Ovu poruku je menjao mmacaa dana 09.09.2011. u 08:49 GMT+1]
[ VlaK @ 06.12.2011. 19:05 ] @
Da malo oživim temu, pošto nisam izdržao.
Stvar se polako razvija: link i link2
[ Isak666 @ 06.12.2011. 20:04 ] @
^^
Citat:
čuje se glas ekološkog naroda

lol

Nadam se da ce pisati i sta se desavalo na sudjenju :D