[ codeNO @ 13.06.2011. 00:00 ] @
Danas sam imao bliski susret sa dugom rukom zakona kod Mionice i posle dugog gledanja u vozačku i ostale papire, kreće ispitivanje....imate li ovo ono koliko dugo zašto, a ovo..kako sam imao sve što mu palo na pamet(a usput je podsetio i mene šta sve imam u kolima) na kraju je postavio pitanje..

"Imate li potvrdu o tehničkoj ispravnosti plinskog uredjaja?"

"Da, imam atest"

"Ne to nego kada ste zadnji put radili ispravnost plinskog uredjaja"

"??????????????"

- Na atestu lepo piše da se sledeće testiranje radi 2016 što je mogao i sam da proveri, ali on je našao ideju da ja pored ovog atesta moram da ima i neki papirić koji mi omogućava da pored atesta imam još jedan atest, a taj atest2 dobijam tako što svakih 6 meseci idem kod onog istog što mi je prvi put dao atest1 i rekao dodji za 5 god vadim novi atest2. Znam da se ne vezano za saobraćaj radi ispravnost PP aparata na 6 meseci (koji moram da imam u kolima), ali sa ovom idejom mi još nije jasno. Em što nisam našao u zakonu nešto ovako da se spominje. Pa ako je neko imao još ovakvih susreta ili zna nešto o ovome neka mi objasni. Da...rekao je da kazna za nemanje ovakvog papira klasičnih 5000

[ Milojkovic @ 13.06.2011. 01:28 ] @
Klasican reket policije i drzave, ali samo da znas da ce toga biti sve vise posebno za vozila sa plinskim sistemima koji su naknadno ugradjeni a takvih je 99.99 %.Presesce ti i plin i auto.Na kraju ce ljudi masovno poceti da ga izbacuju, sto i jeste poenta price jer drzava mora da natera ljude da kupuju benzin koji se vrlo slabo trosi zbog sve veceg broja plinskih uredjaja.
[ rale2rale @ 13.06.2011. 07:21 ] @
Meni to što si opisao u razgovoru sa ,,,ovlaštenim licem'' liči pre na ovo http://www.elitemadzone.org/t430022-1-Pandurski-biznis
[ vaske2 @ 13.06.2011. 10:33 ] @
Ma naravno,kazna je 5000 din da bi mu ti ponudio 1000 ili 2000 da ne pise kaznu.Ja bih da sam bio na tvom mestu insistirao da mi pise kaznu...
[ Deep|Blue @ 13.06.2011. 10:39 ] @
Možda je bolja opcija da se traži broj značke dotičnog te da se insistira na odlasku kod komandira smene područja radi razjašnjenja prekršaja.
[ codeNO @ 13.06.2011. 18:51 ] @
Samo sam rekao Da hvala sto ste me upozorili da takav dokumet treba da imam pruzio ruku za dokumente i namestio kez na lice. Sta je mogao drugo, dao mi i rekao sam mu dovidjenja. A da je instistirao jos da treba kaznu da mi pise ili nesto slicno da hoce...odma na internet (srecom mreze ima) po ZOBS pa broj znacke i to sto kazes kod komandira smene po objasnjenje. Ajde da sam napravio zaista prekrsaj pa da bude klasicno izvlacenje "vidi sta mi je ovo crveno u dozvoli", nego izasao sa kolegom u kontrolu pa koga uspe
[ Java Beograd @ 14.06.2011. 08:54 ] @
Beloglavi SUP i MUP