[ freeworld @ 18.06.2011. 20:10 ] @
Sta se desava ako mi istekne registracija a aj je ne produzim i ne vratim tablice?
[ Zarko Silic @ 18.06.2011. 20:24 ] @
Tablice ce ti, u slucaju provere, oduzeti saobracajna policija, a sledi i prekrsajna prijava.

Ukoliko si ucesnik saobracajnog udesa, stvari mogu dodatno da se iskomplikuju.
[ botr @ 18.06.2011. 20:59 ] @
Moze da ti stigne kazna zbog ne vracanja tablica, koliko se secam po starom zakonu je ta kazna bila od 5 do 25 hiljada dinara, kolika je sad, ne znam. Cini mi se da je rok za vracanje tablica bio 6 meseci, sad ne znam.
[ freeworld @ 19.06.2011. 20:53 ] @
Citat:
zarsilic: Tablice ce ti, u slucaju provere, oduzeti saobracajna policija, a sledi i prekrsajna prijava.

Ukoliko si ucesnik saobracajnog udesa, stvari mogu dodatno da se iskomplikuju.

Kakve provere,ne mislim da vozim auto vec da mi bude u garazu.
Citat:
botr: Moze da ti stigne kazna zbog ne vracanja tablica, koliko se secam po starom zakonu je ta kazna bila od 5 do 25 hiljada dinara, kolika je sad, ne znam. Cini mi se da je rok za vracanje tablica bio 6 meseci, sad ne znam.

Jel mislis da je po starom zakonu bio rok 6 meseci?da li u novom zakonu o saobracaju ima neki clan koji sve to objasnjava?
[ bakara @ 19.06.2011. 20:57 ] @
U praksi do sada nije bilo nista, imao sam do pre neki dan koji jednom nisam registrovao 2 godine i posle samo produzio registraciju, a pre neki dan sam registrovao posle vise od sest meseci vratio stare i dobio nove tablice.
[ Zarko Silic @ 19.06.2011. 22:21 ] @
Da,
u praksi se ne primenjuje taj clan po kome je obavezno odjaviti vozilo.

@freeworld
ako je vozilo u garazi neces imati problema. Svakako ces morati kupovati nove tablice kada budes zeleo ponovo registrovati.
[ freeworld @ 20.06.2011. 11:08 ] @
Znaci posle mesec dana moras da menjas tablice,ja u svakom slucaju moram da menjam jer su mi stare.