[ glackop @ 20.06.2011. 12:55 ] @
| Vec treci put mi se desilo da nakon gasenja zagrejanog motora a nakon pokusaja paljenja posle desetak minuta nece upali i ispisuje Conection loss,nakon pola sata je upalio i ispisao Engine fault u voznji ka kuci na par sekundi je hteo da se ugasi i isto trenutno ispisao conektion ali je srecom nastavio sa radom.Pre no sto odem na dijagnostiku zna li se iz prakse o cemu se ovde radi? |
[ vladd @ 20.06.2011. 14:40 ] @
Pre odlaska na dijagnostiku treba pogledati, odnosno proveriti konektor na ECU, skinuti ga, eventualno ocistiti i poprskati sa nemasnim kontakt sprejom, eventualno WD40.
Ako je los spoj na konektoru, tesko da ce dijagnostika nesto pomoci, osim sto ce konstatovati da nema komunikaciju.
Poz
[ glackop @ 20.06.2011. 22:20 ] @
Nije do konektora ECU-a,jer sam njega cimao i lupao sto nije dalo rezultate,i upravo izvrsena dijagnostika gde kaze da je RPM senzor bio u prekidu.
[ Milojkovic @ 21.06.2011. 11:13 ] @
Moze biti problem i sa ECU.
[ m4rk0 @ 21.06.2011. 20:11 ] @
Senzor radilice ili los akumulator.
[ glackop @ 21.06.2011. 21:49 ] @
Jeste da mi je i akumulator pri kraju ali sam stavio drugi i problem se nakon dva dana ponovio,danas sam skinuo senzor i zaverglao cime je isto ispisao conection loss,a kako ga danas u Nisu nisam nasao tj imali su samo kineski EPS i sl,narucio sam preko neta Facetov pa videcemo kada bude stigao.
[ glackop @ 05.07.2011. 23:38 ] @
Da ipak je bio RPM senzor u pitanju,sad sam vratio i stari akumulator i evo nakon vise dana voznje problem je nestao.
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.