[ eeestablishment @ 20.06.2011. 13:51 ] @
Pre nekog vremena , nas ministar Dachic , se izmedju ostalog osvrnuo na status , standard i probleme koji prate pripadnike policije . Izmedju ostalog , rece covek i osta ziv , kako je sramota sto pripadnicima unutrasnjih poslova vec neko vreme kasni NAKNADA TROSKOVA PUTOVANJA ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Imao sam prilike da zadnjih 5-6 meseci putujem 2 puta nedeljno na relaciji Kraljevo-Beograd i obratno i skoro uvek je u bus-u bio po neko od policije ili vise njih . ( verovatno je termin ponedeljak ujutru i petak popodne i njima odgovarao za putovanje ) NIKADA , ali bukvalno nikada nisam video da se neko od njih masio za novcanik ( a mozda ga i nemaju ? ) a u slucaju da se voze u civilu , pa se kondukter osmeli da trazi kartu , onda mu ljutito odgovore SLUZBENA LEGITIMACIJA i gotovo ! Pa zasta onda traze naknadu putovanja kad i onako NE PLACAJU ?!? Desi se da je guzva u bus-u , ja koji sam platio kartu stojim a policajac koji se vozi dzabe sedi . . . Ne verujem da postoji kondukter koji je u svom zivotu doziveo da naplati kartu plavcu .. .. Ako neko ima drugacija iskustva voleo bih da cujem . . . [Ovu poruku je menjao eeestablishment dana 20.06.2011. u 17:01 GMT+1] |