[ igor tomic @ 24.06.2011. 01:35 ] @
| evo mene pjan , dosao sam doma, otvaram elitesecurity , da vidim imali ljudi s novim problemma.
I vidjeh to, zakljucih "kakako te nije stid pitat" ta' ce tebi XP kad si toliki strucnjak, ne mogu da shvatim ljudi se mogu registovati na forum, znaju koristit e-mail, ali ovakvo pitanje da postave ???
Pivo je zakon ! |
[ igor tomic @ 24.06.2011. 01:38 ] @
pa pjan sam nisam stisno na odgovori na temu vec postavi temu, niđe veze, ali evo jos jedan dodatni razlog da se ova bezvezna tema ne brise... neka svako od vas zaljubljenika u računarstvo, elektrotehniku, strojarstvo kaze, najvece sreanje koje ste napravili kada ste pjani kao ja sada !
[ igor tomic @ 24.06.2011. 01:38 ] @
jao moj nadimak na forumu je moje ime i prezime :)
[ AMD guy @ 24.06.2011. 08:34 ] @
@igor tomic
Kako je tebi dobro
[ Ankalagon the Black @ 24.06.2011. 09:01 ] @
Ja bi evo rado ucestvovao na temi, ali mislim da bi morao prvo da se napijem da bi uopste razumeo o cemu se ovde radi :)
[ VlaK @ 24.06.2011. 20:25 ] @
Evo ja popio već pola gajbe, a sve manje razumem. Da pređem na rakiju? Koje je to alkoholno piće od kojeg se bolje razume?
[ Ankalagon the Black @ 24.06.2011. 22:37 ] @
To je sala. Ideja je da moras da se dovedes u slicno stanje uma u kom je i sagovornik da bi mogao da ga razumes bolje, da sagledas stvari iz njegove perspektive. Nije bitan alkohol za razumevanje, osim u ovom konkretnom slucaju :)
[ igor tomic @ 25.06.2011. 15:58 ] @
Ljudi otrijeznio sam se. Hahaha djelomicno razumjem sta sam htjeo da kazem.
Uglavnom htjeo sam odgovorit na neku temu kako instalirati xp na win 7, i stisnu postavi temu umjesto odgovori. A i zivcira me kada se svaki tjedan pojavljuje slicna tema :)
Copyright (C) 2001-2025 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.