[ davidoffi @ 24.06.2011. 15:50 ] @
Posle ucestalih primedbi da je sve manje teorija zavere, evo jedne. Predstavicu je u sledecem postu. Zbog psiholoske pauze...i dramatizacije.
[ davidoffi @ 24.06.2011. 15:52 ] @
Godina je 2012-ta. Mracne sile su osvojile ceo svet, ali u domenu nauke. Svetski je rat, ali se vodi podmuklo, iza nasih ledja, i bez naseg znanja. Okupiran je veci deo sveta.
Zabranjuje se znanje, i spaljuju se knjige, ukljucujuci i one koji drugacije misle. Zlikovac ima samo jednu nameru. Da nametne svoju volju celom svetu i da ga porobi, i da postavi ultimativnu industriju nauke koja ce svojim “Fukushima” brute-force eksploatacijom znanja i algoritama, da nas dovede do pakla jezivog samounistenja.
I tako, jednoga dana, pojave se svi pacovi na jednom mestu, ukljucujuci kancelara i ministra propagande....
…ali pojavljuje se i jedna devojka… Sa kantom benzina… ima priliku da spreci unistenje miliona ljudi…
A onda…

putting Out the Fire…with...GASOLINEEE!!!

Heheh
[ Odin D. @ 24.06.2011. 15:57 ] @
I odnekud onda dolazi hero sa pistoljem koji spasava stvar:

[ davidoffi @ 24.06.2011. 16:11 ] @
WitH GaSOLiNE!!!

[Ovu poruku je menjao davidoffi dana 24.06.2011. u 17:24 GMT+1]
[ konislav @ 24.06.2011. 18:45 ] @
Citat:
davidoffi: Godina je 2012-ta. Mracne sile su osvojile ceo svet, ali u domenu nauke. Svetski je rat, ali se vodi podmuklo, iza nasih ledja, i bez naseg znanja. Okupiran je veci deo sveta.
Zabranjuje se znanje, i spaljuju se knjige, ukljucujuci i one koji drugacije misle. Zlikovac ima samo jednu nameru. Da nametne svoju volju celom svetu i da ga porobi, i da postavi ultimativnu industriju nauke koja ce svojim “Fukushima” brute-force eksploatacijom znanja i algoritama, da nas dovede do pakla jezivog samounistenja.
I tako, jednoga dana, pojave se svi pacovi na jednom mestu, ukljucujuci kancelara i ministra propagande....
…ali pojavljuje se i jedna devojka… Sa kantom benzina… ima priliku da spreci unistenje miliona ljudi…
A onda…

Heheh

Ja nisam pristalica teorija zavera, ali u ovome sto si gore napisao ima mnogo toga sto se danas dogadja i sto ce se dogadjati u buducnosti. Sad ne bas na tako grub nacin, ali se sve to sprovodi na jedan suptilan nacin. inace ratovi ce se u buduce vise voditi u domenu informacija nego u domenu nauke ili nekakvog klasicnog ratovanja. Bice normalno i ratova za vodu, za cistu(pitku, ne zagadjenu vodu).

Nauka-- farmaceutska industrija, izmisljene vakcine
Znanje-- ne spaljuju se knjige, ali se spustaju kriterijumi, pa se tako stvara neznanje. Proizvode se milioni visko obrazovanih koji nisu funkcionalno upotrebljivi.
Uklanjanje neistomisljenika je stara stvar i ta pojava postoji od kako postoje ljudi.
[ davidoffi @ 24.06.2011. 19:39 ] @
Hvala na korektnom komentaru, Konislave. Nadam se da ti se svidja ideja sa devojkom i kantom benzina.

Odine, imas ocajan ukus za muziku.
[ Odin D. @ 24.06.2011. 19:53 ] @
^ Kakvu muziku?!

To gore nije muzika. Ovo je muzika:

[ davidoffi @ 24.06.2011. 20:12 ] @
Imas ocajan ukus za smisao. I smisao za talenat.
[ Odin D. @ 24.06.2011. 20:31 ] @
Kad mi ti to kazes - onda to ne moze biti lose!
[ davidoffi @ 24.06.2011. 20:32 ] @
Ajde izvadi se sad malo sa nekom dobrom pesmom. Vidi na sta mi lici tema, otkad si postavio ove debiloide, a bas sam se bio potrudio. Ajde postavi neku lepu pesmu, i interesantan komentar u vezi teme i pesme. Ali nemoj da se blesavis. Mnogo.
[ davidoffi @ 24.06.2011. 20:39 ] @
Citat:
davidoffi: Imas ocajan ukus za smisao. I smisao za talenat.

A ta recenica nije upucena tebi. To je neka interna zezalica. Besmislena je. Vratimo se na temu.
[ Odin D. @ 24.06.2011. 20:46 ] @
Ocemo, samo dok provalimo sta je tema...
[ davidoffi @ 24.06.2011. 20:51 ] @
Citat:
Odin D.: Ocemo, samo dok provalimo sta je tema...

E stvarno nemas smisla za talenat. Sad jeste upuceno tebi.

A i sta ces ovde ako ne razumes sta je tema. Idi na neku drugu. Nije ovo facebook pa da mi pises po zidu.
[ Odin D. @ 24.06.2011. 21:27 ] @
Citat:
davidoffi:
A i sta ces ovde ako ne razumes sta je tema.

Ja sam poznat po tome da unistavam sve sto ne razumijem.
Svijet nije idilicni zaselak gdje cobani curlikaju u frulice dok leptirici lete sa ovcice na ovcicu.

U zivotu se cesto nabasava na poteskoce kao sto sam ja.
Nauci sa njima da se nosis umjesto sto kukas.
[ gigamg1 @ 24.06.2011. 22:07 ] @

a narkomanija cveta

[ Ankalagon the Black @ 24.06.2011. 22:09 ] @
@davidoffi , http://www.youtube.com/watch?v=xGTPbVQ-UB4 , premotaj na 51.10-51.20 da vidis sa kakvom osobom imas posla. I 49.14 takodje. U pitanju su neke teske traume. Al' bolje da to ispoljava po forumima nego na ukucanima i na ulici. Take one for the team :)
[ davidoffi @ 24.06.2011. 22:50 ] @
Citat:
Odin D.: Ja sam poznat po tome da unistavam sve sto ne razumijem.

A mozda si poznat po tome da te unistava sve sto ne razumes. Nekako te jede...

Citat:
gigamg1: a narkomanija cveta

Mrmote, ne postavlja se tako video. Nek ti pokaze Nikola Kojo. Vidim da on zna. Mada ima ocajan muzicki smisao za ukus.
[ EmmaR @ 24.06.2011. 23:13 ] @
Najnovija teorija zavere: isprati Odinu mozak.
[ Odin D. @ 24.06.2011. 23:16 ] @
Citat:
davidoffi: A mozda si poznat po tome da te unistava sve sto ne razumes. Nekako te jede...

Ma jok, evo me ziv i zdrav, za razliku od dosta toga sto nisam razumio.

Citat:
davidoffi: Mrmote, ne postavlja se tako video. Nek ti pokaze Nikola Kojo.

Evo ovako se postavlja video:

[ Odin D. @ 24.06.2011. 23:20 ] @
Citat:
EmmaR: Najnovija teorija zavere: isprati Odinu mozak.

Saglasan sam 100%.
Koliko se smeca taj mozak ovdje nacitao valjalo bi ga ne samo isprati nego i dezinfikovati.
[ davidoffi @ 24.06.2011. 23:25 ] @
Citat:
Odin D.:Ma jok, evo me ziv i zdrav, za razliku od dosta toga sto nisam razumio.

Ma ipak te jede. Oseca se nekako. Ne bi ti visio po ceo dan na forumu na ultra ludim temama da te ne jede. Sto ne izadjes napolje malo, da prosetas? Pusti nas malo da pricamo. :D
[ Odin D. @ 24.06.2011. 23:41 ] @
Pa ko vam brani - pricajte.
Ovo je javni forum, pa se tako i ponasajte.
Ako ocete privatnu pricu - imate pp, mail, telefon, mozete se naci u nekom parku....
[ triac @ 25.06.2011. 00:05 ] @
Citat:

Hahaha Mr.Odjin dje si ba sta ima, pusti decu da se druze uzmi ti blago meni maloga pa ga dobro "isamaraj" da vidis kako deluje dobro na psihu i probavu..

Ima da spavas ko mala buba, ili se pak kaci sa nekim ko ima visi rang u lozi ("Crna muda Meseceva") toj ja pripadam pa da izadjemo na megdan.

Dakle igra se sastoji u sledecem

Sednemo gologuzi na srcu (razbijeno staklo)...i svakom cura u krilu.Ko pre poentira taj casti pivo i predaje curu suparniku uz obavezno degradiranje ranga izgubljenom.

(Pravila igre...u toku takmicenja pozicija tela mora bii sledeca:
gola guzica na staklu, cura u krilu, ruke iza glave a noge u horizontalu (ne dodituju zemlju) i udri malu sve na keca)...

Ja racunam Odjin da ces moci da mi izadjes u susret i pusti momke da se druze

Aj ne budi samo džana u zivotu budi malo i djevojcica
[ Odin D. @ 25.06.2011. 00:33 ] @
Ma dobro to, nego ne znam cemu ta srča?!
Ako zudis da ti se guza pocjepa, ima i drugih nacina za to, samo kazi - nema sta da se stidis, sad je moderno doba ...
[ triac @ 25.06.2011. 00:45 ] @
Citat:
Odin D.: Ma dobro to, nego ne znam cemu ta srča?!

Srca sluzi da vidimo koliko si prepotenatan, kad se toliko kuropecas

S'a ba, mislio si da privalis a da ne boli....e nece da mogne...da vidimo i mi koje si cucle cucao

Mada opet razumem i da ti se neda, sa godinama to ide, vremenom se ne moze nista sem pisanja u opanke!
[ Odin D. @ 25.06.2011. 01:11 ] @
Citat:
triac: Mada opet razumem i da ti se neda, sa godinama to ide, vremenom se ne moze nista sem pisanja u opanke!

Kad to tako uvjerljivo kazez, predpostavljam da pricas iz licnog iskustva.
Meni fali jos jedno 40 godina da bi mogao o tome pripovjedati...

Citat:
triac: Srca sluzi da vidimo koliko si prepotenatan, kad se toliko kuropecas

Ma to ovdje nikog ne zanima, sem mozda tebe. Dok se ne skupi veca gomila zainterosavanih nema smisla da se angazujemo oko toga.

Citat:
triac: S'a ba, mislio si da privalis a da ne boli....

Ma jok bolan. Ja samo htjeo malo da se zabavljam ko i vi.
Medjutim, meni nikako neko da objasni zasto budaletine smatraju da samo one imaju pravo da postuju budalastine, a kad neko ko nije iz tog drustva budaletina postuje budalastinu - budaletine se nadju uvredjenim?!

U cemu je tu fazon?!
[ triac @ 25.06.2011. 01:30 ] @
Citat:
Odin D.
U cemu je tu fazon?!

U kvaliteno provedenom slobodnom vremenu, probaj i ti

Cutting edge technology...
[ davidoffi @ 25.06.2011. 10:55 ] @
You are bitching me a big time.

Vidi sta ste mi napravili od teme. A bas sam se potrudio. I stavio i Tarantina, i David Bowie, potrudio se oko estetike i dramatizacije, postavio neka moralno intrigantna pitanja...i vidi nasta lici sad. Uzas. Terate pristojne ljude sa moje teme, koji bi mozda nesto pametno i duhovito rekli, a ovako nece da se mesaju sa vama. Godinama pratim ovaj forum, i ima svoj autenticni stil, a sve je grdje.

Mozda bi moderatori trebalo da postave ovu recenicu na vrhu UMZ-a, kao pravilo:

Sve sto odstupa od jasno definisanog stila UMZ-a, bice obrisano. Stil UMZ-a je ovaj: Sve moze, i nista ne moze. Ko ne razume i ne treba da razume.
[ Odin D. @ 25.06.2011. 11:35 ] @
Citat:
davidoffi: A bas sam se potrudio. I stavio i Tarantina, i David Bowie, potrudio se oko estetike i dramatizacije,

To su sve subjektivni ukusi/dozivljaji.
Citat:
davidoffi: postavio neka moralno intrigantna pitanja...

To su samo tvoje licne filozofske projekcije.

Citat:
davidoffi:  koji bi mozda nesto pametno i duhovito rekli,

I ove kategorije procjenjujes i ocjenjujes iskljucivo licnim i subjektivnim arsinima.

Citat:
davidoffi:Ko ne razume i ne treba da razume.

Mozda bi trebalo da se dopise i neko uputstvo o onima koji pogresno razumiju.

I kao sto vidis, u svem ovom tvom nastupu nema niceg drugog sem licnog samoljublja i klanjanja svom licnom dozivljaju svijeta, bez zelje za interakcijom sa tudjim, ili nedajboze - razlicitim - misljenjima.

Prema tome, i reakcija koju si ocekivao nije ni mogla biti drugacija.
[ davidoffi @ 25.06.2011. 12:52 ] @
Citat:
Odin D.: I kao sto vidis, u svem ovom tvom nastupu nema niceg drugog sem licnog samoljublja i klanjanja svom licnom dozivljaju svijeta, bez zelje za interakcijom sa tudjim, ili nedajboze - razlicitim - misljenjima.

Prema tome, i reakcija koju si ocekivao nije ni mogla biti drugacija.

Ja ne sumnjam da ti vazis za duhovitog coveka u svom selu. I mora da si najglasniji kad se skupite oko kazana za rakiju, i svi uralaju od smeha zbog tvojih sala. Ali mi sad nismo kod tvog kazana, u tvom selu. Humor prepun vulgarnosti i neukusa. Sirovina. Kad vec donosis na forum navike iz svog kraja, ponesi i neke dobre.

U pravu si. Nemam zelju za interakcijom s takvom sirovinom.
[ Odin D. @ 25.06.2011. 14:28 ] @
E tako je vec bolje!
Vjezbaj to pljuvanje jos malo i bices skoro ko' ja!
[ davidoffi @ 27.06.2011. 17:48 ] @
Samo sam predlozio da se ne ponasate prostacki. Eto ja imam Turetov sindrom, pa ipak pokusavam da se suzdrzim ( Cock! Balls!...dlakave sise!??)
!!?
http://vukajlija.com/turetov-sindrom
Znaci trebalo bi da obratimo paznju na estetiku foruma. Ako postavljate "trash" video na nekoj temi, ili tako nesto, neka bude besmisleno smisleno u funkciji nicega, kao sto je i sustina "trash" proizvoda. A ne onako bezveze.
(veslo, drndoje, mudroser, prdoje!!!)
!?
I mozda bi zbog tehnicke prirode foruma, i na UMZ teme ipak trebalo da budu vezane za nauku. Eto ova moja tema ima veze sa naukom. Donekle.
A prostacko i sirovo ponasanje ne prilici na ovom forumu, zato sto ovde ima i devojaka.

[ triac @ 27.06.2011. 18:18 ] @
Citat:
davidoffi: ...zato sto ovde ima i devojaka.

Ajde sta kazes, i ja imam taj sindrom isto, iznabijam ih sve na krivak u 3 p.m po sred rcma dlakava, za sve pare pa jos malo

Dakle devojke drzte muda uza zid
[ davidoffi @ 27.06.2011. 18:41 ] @
Sad i ti imas Turetov sindrom, turim te na... Turetov sindrom nije zarazna bolest, a ja necu da izazovem epidemiju ovde. Dakle to neka prestane odmah. Vratimo se na temu.
[ davidoffi @ 27.06.2011. 18:50 ] @
A tema je, da se podsetimo, o devojci i kanti benzina, i varijaciji na Tarantinov film "Neslavni mudroseri". Samo sto su u glavnoj ulozi skrndeljivi naucnici sto nas zrace.
[ rade.zrnic @ 22.12.2015. 08:23 ] @
https://youtu.be/2Rvye9aikxw?l...fsdgAXeMlB0vNrePI1qfhjSt91yShn

Ajd' @Odin-e ti Bože od Valhale da oživimo temu (tebi je to po prirodi stvari, omogućeno).
Verovatno si "zgrnuo" mlogo love u Vaterland-u od kad' smo se zadnji put "dopisivali"...