[ Markoxxx @ 02.07.2011. 01:08 ] @
Interesuje me da li nalepnica za ekološku taksu u Crnoj Gori važi godinu dana od dana kupovine ili do kraja kalendarske godine?

Imam nalepnicu od prosle godine iz avgusta meseca, na kojoj je uredno obeležen datum, a čuo sam razne priče da su ljudima naplaćivali i pre isteka godinu dana uz obrazloženje da je to do kraja kalendarske godine, iako većina tvrdi suprotno.
[ Zarko Silic @ 02.07.2011. 01:42 ] @
Citat:
Markoxxx: uz obrazloženje da je to do kraja kalendarske godine, iako većina tvrdi suprotno.

Heh,

pa to onda znaci ako je neko plati 31. decembra da ce mu vaziti samo par sati.
[ botr @ 02.07.2011. 12:52 ] @
Trebalo bi da vazi, bar je tako rekao Mirko Alvirovic u svojoj proslonedeljnoj emisji.
[ jnk @ 02.07.2011. 13:36 ] @
Sećam se da je ranijih godina bilo recimo platiš u junu i važi ti do juna sledeće godine, znači 11 meseci. Ipak je to po ustavu ekološka država pa je opravdano. Samo im malo smetaju ona đubrišta pored puta.
[ Milojkovic @ 02.07.2011. 14:56 ] @
Citat:
botr: Trebalo bi da vazi, bar je tako rekao Mirko Alvirovic u svojoj proslonedeljnoj emisji.

Ko je njega slusao daleko je stigao....
[ urade @ 02.07.2011. 19:30 ] @
Godinu dana od dana kupovine
[ Nocni @ 03.07.2011. 14:04 ] @
Ima od ove godine i eko taksa koja vazi mjesec dana a kosta 2 ili 3 eura... ne mora se uzimati ta godisnja ako se ne planira dolaziti u cg vise puta.
Mada ni to sto je 10 eura za godinu nije skupo... u Srbiji se toliko plati da se samo jednom prodje autoputem, o cijenama vinjeta po Evropi ne treba trositi rijeci...
@jnk, pa bas da tih djubrista nebi bilo zato je i otvoren fond u koji se sliva tridesetak miliona eura godisnje od eko taksi... po meni bolje je naplatiti to svima nego kao u Srbiji gdje se takodje placa ekoloska taksa ali placaju samo uvoznici eletricnih uredjaja kao sto su klime i sl... sustinski opet to plate gradjani koji su krajnji kupci.
[ X Files @ 03.07.2011. 18:30 ] @
Citat:
Samo im malo smetaju ona đubrišta pored puta.

Iskreno, nekoliko puta sam prošao kroz CG poslednjih meseci, i video sam da eko/putari rade svoj posao udarnički. Pune neke zelene džambo kese, grupišu ih i spremaju za transport. Ne vidim da je tamo nešto zapuštenije nego kod nas. A da može bolje - sigurno može.

[ Milojkovic @ 04.07.2011. 00:35 ] @
Doslo zaista zadnje vreme Crnogorci poceli da rade...:)