[ milansk @ 11.07.2011. 20:27 ] @
Pozdrav Svima, Potrebna mi je pomoć stručnjaka, pretraživao sam forum, ali nisam mogao ništa slično naći. Naime imam Golfa 2, koji ja registrujem treću godinu za redom, pre toga je bio kod čoveka koji ga je uvezao iz Nemačke. Napominjem da naravno ništa nije sigurno, ali kupovina je izvršena po preporuci, tako da donekle verujem tom čoveku. Sada sam rešio da prodam svog mezimca, i malopre sam bio kod čoveka koji je između ostalog podigao i gumu na limu ispod vetrobranskog stakla i tamo je stajala pločica sa brojem šasije. To je valjda normalno, ali ta pločica je sive boje, on tvrdi da treba da bude crvene boje (auto je crveni), i čovek smatra da je tu nešto rađeno. Ja se stvarno ne razumem, i verovali ili ne nikada nisam podigao tu gumu. Redovno sam ga registrovao, obavljen tehnički pregled i išao sam sa njim u inostranstvo, što opet ne mora da znači bilo kakvu sigurnost. Nažalost nisam slikao, ali ako je i to potrebno uradiću sutra, ali verujem da ima neko kompetentan da i na moj tekst odgovori da li je to normalno ili postoji bilo kakva sumnja da je nešto rađeno. Verujem da se to u MUP-u može proveriti, ali pitanje je ako je bilo šta rađeno, verovatno mi neće vratiti auto. Inače, ako je to bitno Golf je 1991 godište. Hvala vam unapred na odgovorima. |