[ Dr.Gremlin @ 23.07.2011. 08:17 ] @
Pozdrav svima !!!! Kupio sam od supruginog brata ovaj auto,auto je u perfektnom stanju ali ni on ni ja nisamo uspeli da rešimo jedan problem sa njegovim radom motora. Dakle,auto je bio na dve dijadnostike i ni jedna ne pokazuje ništa ono kao sve je OK ali on i dalje na malom gasu ne radi dobro i kad pritisnem gas naglo on se uguši u sopstvenom gasu kao da ne može da proguta tu količinu goriva. Na većem gasu i po auto-putu sve je Ok !!! Ujutro kad ga upalim rad na benzinu mu je lošiji i oseća se miris ne sagorelog benzina !!! Promenjene su svećice i novi kablovi !!! Imao li je neko ovakav bolesan kvar ili neki savet jer ovde u Aleksincu ima majstora sa dijagnostikama ali niko da kaže nešto konkretno,ja iskreno sumnjam da nisu možda "dijagnostičari" putem kompa poremetili nešto u njegovom mozgu i još nešto,pošto ima TNG i kad sam prebaci na TNG rad na ler gasu mu je bolji ali opet ima trzavice i hoće da se priguši kad treba krenuti !!!! Sipovano mu je ono čudo za čišćenje dizni kad on posle još gore radi tako da sam stao pa da probam preko foruma šta može biti ovom automobilu ! Puno pozdrava i hvala unapred ! |