[ Nikakakav @ 06.08.2011. 18:33 ] @
| Pozdrav svima,
na odmoru sam i pojavio se "problem". Naime, vozim ford mondeo 2001 godiste (mk3). I kada vozim duze vremena (recimo 30km), pa zatim usporim i vozim 20km/h cuje se struganje kao
na primer metal o metal iz zadnjeg desnog tocka. Pretpostavljam da su u pitanju plocice. Da li da panicim ili to mogu srediti kad se vratim u Srbiju?
Hvala na odgovorima.
|
[ vidan kv @ 07.08.2011. 00:16 ] @
Slobodno počni da paničiš.....i ne pomišljaj da sa takvom kočnicom kreneš nazad......za početak napiši gde si....pozzz!
[ Nocni @ 07.08.2011. 00:24 ] @
A sto bi panicio? Odvezi auto u servis da ti se to sredi i gotovo. Ja uopste ne vidim u cemu je problem? To ce ti oduzeti sat vremena od odmora? Je li tebio zao da platis zamjenu plocica pa si zato postavio temu ili je nesto drugo u pitanju?
[ Nikakakav @ 07.08.2011. 08:19 ] @
Poz, da mi je zao zamene plocica ne bih ni vozio auto:)
Ne razumem se u automobile toliko, pa ne znam sta je. A i ne bih voleo da mi ovde promene sve zivo:) Hteo sam samo misljenje ljudi sa foruma.
U grckoj sam na halkidikiju.
[Ovu poruku je menjao Nikakakav dana 07.08.2011. u 09:56 GMT+1]
[ Nocni @ 07.08.2011. 11:08 ] @
Nemoj da se nesto nadjes uvrijedjen ali nije dobro da neko uopste dodje na ideju da sa neispravnim kocionim sistemom vozi porodicu 1.000 km... Promijeni tamo sta treba nema veze koliko kosta, moze da se ne ruca jedan dan ali sa kocnicama se ne treba igrati nikad...
[ Sceka @ 07.08.2011. 13:18 ] @
Citat:
Nocni: Nemoj da se nesto nadjes uvrijedjen ali nije dobro da neko uopste dodje na ideju da sa neispravnim kocionim sistemom vozi porodicu 1.000 km... Promijeni tamo sta treba nema veze koliko kosta, moze da se ne ruca jedan dan ali sa kocnicama se ne treba igrati nikad...
+1
Potpuno tacno, svaka rec. Uostalom, ne vidim ni jedan razlog da se drugacije razmislja?! Koliko god se plati uvek je to neuporedivo manje nogo sto ce se platiti "na cupriji", a platice se sigurno! A onda vest u novinama!
I to bez sale!
Pozdrav!
Copyright (C) 2001-2024 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.